jim_h Vloženo 6. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2017 Já teda používám ty měřáky, co jsou na benzínkách (většinou jezdím na Shell). Jednou jsem půjčené dva různé manometry a nepřišlo mi, že by se to nějak enormně lišilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Caster Vloženo 28. Únor 2019 Sdílet Vloženo 28. Únor 2019 Jaké měření barometrem ? Tlak pro každou pneumatiku vidím na displeji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Ty možná ano, ale ne všechny auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Kecá:-) Když dofukuje, tak taky určitě kouká na barometr. Nemumím si představit, že by pokaždé od kompresoru připojil šlahoun na kolo a šel si sednout do auta, aby koukal na display :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Ahoj, nějaký majitel faceliftovaného Scouta kdo by mi sdělil jaké tlaky má předepsány pro R18? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 @LiveBomb To nemáš uvedeno na víčku nádrže u svého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Nemám, protože mám předFL a R18 mám dopsané na základě vyjádření ŠA. Ale správné tlaky jsem nikde nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 tak tlak neurčuje automibilka, ale výrobce pneu. tak byh šel spíš tímto směrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Výrobce pneu určuje maximálně nějaké mezní hodnoty. Požadavek na huštění pneu je nejvíce ovlivněn jejich použitím, resp. zatížením - takže automobilka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiSKO83 Vloženo 24. Květen 2019 Sdílet Vloženo 24. Květen 2019 Já dofukuju kompresorem, co byl ve Fabii v opravné sadě a tlak potom ověřuju klasickým manometrem Kovo :-) . Jinak moje 17" foukám tak, aby v chladnějších dnech a denní době neklesl tlak pod 2.3 . V létě počítám s minimální teplotou 10 stupňů. S ochlazením 10 stupňů klesne tlak v pneu o 0.1, při oteplení naopak. Doporučuju nefoukat gumy, když na jednu stranu auta pálí přes den slunce a druhá je ve stínu.. jsou tak rozdíly až 0.3 mezi stranami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.