Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Já ano.

1,0 55kW točí při 130 4500,44kW 4200.Průběh krouťáku je stejný,podle SM se silnější motor vzhledem k minimálním rozdílům nevyplatí.Lepší zrychlení je z velké části dané jen kratšími převody.

nic méně pětku má delší jak vidím ... ale je to jinak jak u haťapky ... doufal jsem, že to třeba budou mít jak ty poslední převodovky na HTP, kdy 120=cca 3500 nebo tak nějak, někdo jsem tu hodnotu tady někde zahlédl

Ještě jednou 55kW točí 4500 , 44kW točí 4200 ,tudíž 44 kW má pětku delší.Má to jen 98 Nm,proto tak krátké převody.Citigo točí se stejným motorem 3500.

áááá sory, mám po ránu ještě zaleepné oči ... jasně, máš pravdu  :kol-47:  ... nečtu nevím :kol-32::kol-28:

Při 90 silnější verze točí asi 3300 ot,což je docela mazec.

Ani ne, podívej se na průběhy krouťáku a výkonu. Ve 3000 ti krouťák teprve začíná a vydrží do 4500, takže ty převody jsou tak akorát. Tenhle motor se prostě musí víc točit oproti staré HTP... 

post-91286-0-86727700-1440324649_thumb.j

Mazec myslím s ohledem na životnost.Průběh je samozřejmě daný mini kubaturou.Na těch křivkách je vidět,že připlácet za 55 kW smysl nemá žádný.

Upraveno od standavfr

no ještě si porovnejte realnou spotřebu Tsi ve F III oproti spotřebě litru na LPG.. jestli se to vyplati do toho jiti

Upraveno od JirkaBrno

• 4 roky později...

v polsku dava skoda na mpi lpg tovarni zaruku

• 3 měsíce později...

menší aktualizace: momentálně najeto 99 069km z toho cca 96 500 na LPG. Spotřeba od počátku LPG zástavby až doposud je:

0,91Kč/ km za plyn +  0,09Kč/km BA = 1,00 Kč na kilometr (podotýkám náklady na BA by mohli být o halíř dva nižší, neboť beru výhradně dražší Vervu)

provoz jak okresky, tak i dálnice (tempomat 130-140)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.