marek2 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 30.5.2015 je Den otevřených dveří Škoda Auto Mladá Boleslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Vime o tom nic mene, je nekde nejake oficialni vyjadreni ci odkaz a atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aha Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Zde je o tom info http://ekonomika.idnes.cz/skoda-otevre-po-ctyrech-letech-opet-tovarnu-fzn-/ekoakcie.aspx?c=A150408_162507_ekoakcie_suj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Ahoj je pravda že škoda auto pořádá ke svému 120. výročí den otevřených dveří? Viz. http://ekonomika.idnes.cz/skoda-otevre-po-ctyrech-letech-opet-tovarnu-fzn-/ekoakcie.aspx?c=A150408_162507_ekoakcie_suj a ještě jsem to našel na favorit club foru. A údajně se to píše i v odborovém časopisu. Ví o tom někdo něco? Je to pro veřejnost nebo jen uzavřená akce? Rád bych se tam zajel podívat. Děkuji za info. Ve škodovce mě zatím neodpověděli na mail. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.. Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Také bych tam rád jel.Jsou už nějaké informace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Volal jsem do škodovky a říkali ze to je primárne pro zamestnance ale muže tam jít i veřejnost. Ale mám čekat velký počet lidi. Minule bylo přes 70 000 lidi za jeden den. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 tak to musí být zážitek...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 No když to je jednou za 4-5 let, není se co divit. Byl jsem v České televizi na den otevřenych dveří a tam staly taky fronty jenže mě to vyšlo ze jsem je všechny obešel a ještě dostal skvělou průvodkyni ktera chtěla jen malý počet lidi ve skupince. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.. Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 (editace) 70 000 lidí je vysoké číslo, ale továrna je velká.Nebude to tak hrozné.V roce 2011 jsem tam byl na 20. výročí s Volkswagenem a nikde žádná velká tlačenice nebyla.Ti lidé se v areálu prostě "rozprostřou". V kolik to má začínat? Editováno: 24. Květen 2015, autor: Martin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Toto mi na můj dotaz ohledně DOD odpověděli z infolinky před 5 dny : ...V tuto chvíli máme z oddělení komunikace pouze potvrzený termín konání akce. Bližší informace budou zveřejněny prostřednictvímtiskových zpráv a na internetových stránkách.... Pravděpodobně nemají moc velký zájem o veřejnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Na webu píšou, že pro veřejnost http://www.skoda-auto.cz/news/pages/2015-05-28-den-otevrenych-dveri.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.. Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ještě dnes ve 13:00 paní na infolince Škoda nevěděla podrobnosti.Jen mě ujistila, že to bude pro veřejnost a během dneška bližší info na webu. Podle programu to bude paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 (editace) To nevím přesně. Podle mě tak kolem 9-10 hodin. Říkali že minule to bylo na hranici únosnosti. Editováno: 25. Květen 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Informace máte ve výše uvedeném odkazu od mkaba - byla zde dvě témata, která jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 (editace) Děkuji já ani netušil o tom info na webu. Díval jsem se před pár dny a stále tam nic nebylo tak jsem je pořád bombardoval na infolince tak teď je to na 100% A proč mají na netu u článku o dni otevřených dveří datum zveřejnění 28/5/2015? Editováno: 25. Květen 2015, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Od 9 do 16 hod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ale to je program doprovodný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Presne tak v roce 2011 sem byl a nikde zadna tlacenice,.. je to tak velky prostor ze lidu bylo hodne a bylo to proste vsechno v pohode ani moc velke zacpy v centru a dalsich problemech bylo to pekne proto tento rok znova nevynecham ale jelikoz mam dalsi program jenom to tak v rychlosti probehnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 70 000 lidí je vysoké číslo, ale továrna je velká.Nebude to tak hrozné.V roce 2011 jsem tam byl na 20. výročí s Volkswagenem a nikde žádná velká tlačenice nebyla.Ti lidé se v areálu prostě "rozprostřou". Presne tak v roce 2011 sem byl a nikde zadna tlacenice,.. je to tak velky prostor ze lidu bylo hodne a bylo to proste vsechno v pohode ani moc velke zacpy v centru a dalsich problemech Také jsem tam byl v 2011 a jediná tlačenice byla u testovací dráhy kde po menším okruhu vozili lidi. a pak to horší bylo s parkováním, ale přijel jsem trochu dýl. Letos se zas pojedu podívat. Jinak je pro zajímavost minule to bylo 16.4 2011 a moje auto bylo vyrobeno 18.4.2011, takže jsem ho tam možná někde potkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Den otevřených dveří ve Škoda Auto dnes prima. K prohlídce byly přistaveny i učňovská díla Škoda CitiJet a FunStar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Ahoj. Tato funstar byla moc krasna. V teto citijet mi se libily male děti za volatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Akce to byla vcelku podařená, sic jsem si původně myslel, že bude probíhat více pracovních operací, ale to se nejspíš při takovém počtu návštěvníků nedělá - ostatně nevím jestli by i bez této akce byl běžný pracovní rytmus (pracovní sobota) A vystoupení Lucie taky nebylo špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 (editace) Akce byla super, lidí bylo hodně, parkoviště plný, ale dalo se to. Stejně ta továrna je takový město ve městě. Všimnul jsem si i v jednom místě, že tam měli i hodně bočních výlisků z Rooma, přitom se dělal v Kvasinách. Asi nějaký zbytek :-) Jinak novej Superb vypadá hodně zajímavě. A překvapilo mě, že auta co jdou na export mimo Evropu se posílají rozložená, prej kvůli místu v kontejneru a kompletují se až na místě např. Indie. Editováno: 30. Květen 2015, autor: mkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Taky jsem se byl dneska podívat a super. Lídí hromada ale bez problémů, jen v Motorovém centru v Česaně fronta dlouhá jak tejden...ale stálo to za to. Novej SuperB Kombi v bílej a i v šedej metalíze vypadá naživo parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.