Bikes Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 zkus udelat video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Ja som sa uz obiednal do servisu auto nema ani 200km. Ale pocut aj u teba to cvakanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 Bikes U teba to vypada na nejaku klatku taky zvuk ma niektora napinacia klatka ale to cvakanie aj uteba pocut. No v stredu idem do servisu tak sa uvidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) To je takovej zvuk jako když jedete 30kmh na 4 rychlostní stupeň a přidáte plyn. Cvakání to není. Spíš takový dr-dr, jak traktor, nebo jak u diselu 3 válec. Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 LujdziL - ano trochu to cvaka, ale neni to nic vyrazneho. Co jsem hledal drive na internetu ohledne toho meho zvuku, tak bylo zminovano ze postrehnutelne cvakani vydavaji i vstrikovace... Pitrsman - zkus kouknout na tato videa, je to bezna jizda s fabii jestli tam pri podobne jizdni situaci neco postrehnes https://www.youtube.com/watch?v=berH7PZ8sO4 , https://www.youtube.com/watch?v=f55OhPJSiIc https://www.youtube.com/watch?v=dzOJcPwthdU https://www.youtube.com/watch?v=e4Ws_QIpHpI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 (editace) před 3 hodinami, Bikes napsal: LujdziL - Pitrsman - zkus kouknout na tato videa, je to bezna jizda s fabii jestli tam pri podobne jizdni situaci neco postrehnes https://www.youtube.com/watch?v=berH7PZ8sO4 , https://www.youtube.com/watch?v=f55OhPJSiIc To druhé video, 1 minuta 20 sekund, toto dělá mě ale ještě intenzivnějc, jako kdybych měl diesel a jelo to na tři válce, jako by se na tom někde za studena vyřádil, já to auto koupil když ti mělo 10tis tak nevím co s tím kdo dělal. Zajímavé je že u toho prvního videa je tam slyšet krásný chod, žádný brumlání, žádný problém. Ještě jedna věc, jakmile na dálnici jedu nad 120kmh, zařadím šestku tak to jede úplně krásně. Není to otáčkama, i na dvojku to dělá, prostě při přidání tu brumle, nechápu to proč u rychlosti vyšší nad 120-130kmh to nedělá. No další věc, to je už OT ale to řazení, to je hnus, takové nepřesné, řadící páka vyvyklaná jak na škodě 120l, nepřesnost, na dvojkové Fábce naprosto v poho, přesné řazení, tady to je utopie. Jako kdyby ze spodka tu řadící páku někdo uvolnil do stran... i tady to je, 3minuta 10 sekunda https://www.youtube.com/watch?v=dzOJcPwthdU Editováno: 16. Prosinec 2016, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 16. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2016 toto mi to take dela, taky jsem kupoval jako jete 31tis. beru to, ze hold zvukovy projev je jiny oproti atmosferam s razenim vcelku problem nemam, krome 1 rychlosti, ktera tam obcas nechce napoprve vlest (bylo to v servisni konferenci - upravovalo se ozubeni na synchronizaci) a razeni zpatecky, na to si stezuje vice lidi co ctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 17. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2016 Presne tak ako pise bikes. Je to prirodzeny akusticky jav. Zbytocne stym stratite cas a energiu ak pojdete do servisu. Tento zvuk mal aj moj G7 1.4 tsi 90kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Jop, rovnaky zvuk motoru postrehujem aj v rapide 66KW. Neriesit, jazdit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Ten traktoracky zvuk berem ale to cvakanie pri studenom motore a aj ked sa zohreje tak je to tam ties ale tichsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 To je taky vlastnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Ale az tak vsak to je dost hnusny zvuk no uvidim co mi povedia v servise zajtra tam idem inak ten motor ide super to ako taha od spodnych otacok parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Bud rad ze nemusis riesit tento zvuk. Prechod pocut v 45s. A naslednom pridavani a uberani plynu. To rapkanie. Nasiel som tu na fore dvoch ľudí co maju tento problem, ja som treti. Podla technika z MB ktoreho mal privolany jeden z uzivatelov vsetko v pohode je to akusticky jav zrejme vys. Palivoveho čerpadla. To len na okraj aby ste vedeli ze aj napriek identickym motorom ci uz vykonovo tak aj konstrukcne moze mat kazdy uplne iny zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 20. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Ano presne to je ono Dnes po nasteve servisu vedia o tom a je to vysokotlakevy ventil je to normalny jav aj mi prehral zvuk on a potom ja co som mal na mob natocene a je to ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Takže se nejedná o závadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 21. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2016 Nie nejedna je to normalny jav a zvuk ukazoval mi aj pripis ked ze sa vela zakaznikov stazovalo a nema to ziadny vplyv na funkcnost motora a nema sa nic riesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikino69 Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 LujdziL v akom si bol servise prosim ta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 22. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2016 Porsche Nitra 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
castava Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Ahoj, mě se už asi třikrát stalo, že nastartuju (bez klíčkově) a motor se začne klepat, otáčky kolem 500-600 a po pár vteřinách motor chcípne a na maxidotu to napíše hlášku "nastartujte motor ručně", nebo "porucha start stop" . Když to zkusím znova motor normálně naskočí, jako by se nic nestalo. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 17. Květen 2017 Sdílet Vloženo 17. Květen 2017 Šup servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
castava Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Tak jsem byla v servisu a tam mi řekli, že se nemám lekat, že je to normální a tyto auta to občas udělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Zajímavé jezdím s ním denně dva roky a nikdy se mě toto nestalo ani na své 66kW ani na firemní 81kW, řekl bych že tak úplně normální to nebude a to se svým jezdím většinou krátké vzdálenosti a poměrně často startuju a tobě se to stalo už třikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
castava Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Auto mám od 4.4.17, najeto 2100km, FIII 66kw, také mi to nepřijde normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 18. Květen 2017 Sdílet Vloženo 18. Květen 2017 Připadá mě že ve škoda servisu by bylo normální jev i to že auto samo nastartuje a jede si po nocích popovídat s jinýma autama 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.