zdendas Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Ahojte kluci, když mi pere slunce do Fabky, tak mi neustále cvakají naprázdno zámky dveří. Jednou se mi auto samo zamklo. Když se ochladí, tak s tím není žádný problém. Poraďte mi. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 parkuj v garáži, jezdi jen v noci a ve dne bez sluníčka, vážně zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendas Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Přesně takovou odpověď jsem čekal. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 no tak se nerozčiluj, fakt nevím co ti na to odpovědět, takový problém tu asi ještě nebyl a tudíž neřešen, je tu spousta chytrých lidí, počkáme, taky mě to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendas Vloženo 14. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Jedno je jisté, něco se musí při vyšších teplotách přehřát a blbnout. Že by řídící jednotka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 občas se mi stává něco podobnýho se střešním oknem. Ne že by samo jezdilo sem a tam, ale nejde zavřít. Vždycky se vrátí do polohy !ventilačka". Je to ale jen zřídka kdy, při opravdovém horku. Nejdřív jsem byl vyplesklej, ale stačí vypnout a zapnout klíček a je to OK. Můj závět je ten, že se prostě přetopí ŘJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pako Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 No mě na služebáku to dělá obdobně, při otevření levých předních dveří se občas zamkne celé auto. A řekl bych, čím tepleji, tím častěji. Konzultoval jsem to v servisu kde mám dobré vztahy a dokonce mu důvěřuji. Tvářili se, že je to malina (nějaká jednotka ve dveřích?), akorát jsme se domluvili, že to necháme na pravidelný servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 taky se mi stalo že jsem si otevřel okna. klíček jsem hodil na sedák, zabouch dveře, ale nazamykal a odpoledne bylo auto zamklé. Naštěstí byly ty okénka otevřené takto to udělalo 2x a vždy když bylo vedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondaz Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 No mě na služebáku to dělá obdobně, při otevření levých předních dveří se občas zamkne celé auto. A řekl bych, čím tepleji, tím častěji. Konzultoval jsem to v servisu kde mám dobré vztahy a dokonce mu důvěřuji. Tvářili se, že je to malina (nějaká jednotka ve dveřích?), akorát jsme se domluvili, že to necháme na pravidelný servis. Mám podobnou zkušenost. V servisu odpojili a zapojili baterku a je vše OK. Čím to bylo ale ve skuečnosti mi neřekli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Ahojte kluci,když mi pere slunce do Fabky, tak mi neustále cvakají naprázdno zámky dveří. Jednou se mi auto samo zamklo. Když se ochladí, tak s tím není žádný problém. Poraďte mi. Dík To samé to dělá i tátovi, ví někdo přesně co s tím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pako Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Mám podobnou zkušenost. V servisu odpojili a zapojili baterku a je vše OK. Čím to bylo ale ve skuečnosti mi neřekli. Zkušil jsem, výsledek slovy nula. Asi jsem baterku neodpojil dostatečně odborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Mě se taky poslední dobou děje s centálem jedna anomálie....asi tak cca 1 z 50 zamknutí normálně auto zamkne, ale kontrolka uzamčení prostě nebliká a pak stačí odemknout a zamknout a je vše zase v pořádku, prostě jednou za čas se to stane, zvláštní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Mě se taky poslední dobou děje s centálem jedna anomálie....asi tak cca 1 z 50 zamknutí normálně auto zamkne, ale kontrolka uzamčení prostě nebliká a pak stačí odemknout a zamknout a je vše zase v pořádku, prostě jednou za čas se to stane, zvláštní... Známému ta diodka dělá taky to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Mě se taky poslední dobou děje s centálem jedna anomálie....asi tak cca 1 z 50 zamknutí normálně auto zamkne, ale kontrolka uzamčení prostě nebliká a pak stačí odemknout a zamknout a je vše zase v pořádku, prostě jednou za čas se to stane, zvláštní... Známému ta diodka dělá taky to samé... ale proč to takhle blbne..to opravdu netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triscene Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 mne sa zasa stane ked sa zamknem v aute tym gombikom na zamknutie..ze mi obcas zacne blikat cervena dioda a neviem sa dostat z auta ) musim stiahnut okienko a odomknut sa...co s tym? ) auto je garazovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 tak jak to tady čtu tak koukám že ten škodováckej centráls i opravdu dělá co chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 mne sa zasa stane ked sa zamknem v aute tym gombikom na zamknutie..ze mi obcas zacne blikat cervena dioda a neviem sa dostat z auta )musim stiahnut okienko a odomknut sa...co s tym? ) auto je garazovane Když ti bliká červená dioda, je aktivovanej SAFE systém a auto nejde zevnitř otevřít,,,pročti si návod nebo forum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Září 2006 Sdílet Vloženo 26. Září 2006 tak jak to tady čtu tak koukám že ten škodováckej centráls i opravdu dělá co chce Zvláštní je, že třeba mě vůbec neblbne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedy gonzales Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 mne tiez niekedy nechce zamknut dialkovym a ked buchnem dverami tak sa to obcas opravy. a piate dvere tiez niekedy nechcu otvorit. a to som dnes odskusal vsetky mikrospinace a vsetky su ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gilerakk Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 taky mam problem: mam fabii classic, predni okynka v elektrice, original central bez DO: prestala mi blikat cervena dioda ve dverich a jde tedy auto otevrit zevnitr. sehnal jsem jiny zamek do dveri ridice (starsi), vymenil, ale nepomohlo to.ze by byl taky vadny nebo muze byt chyba i jinde? kdyz jsem pripojil VAG, tak se dostanu do 46-centralni stahovani oken ale do 35-centralni zamykani ne. neco mi shorelo nebo to tam vubec nemam? jeste jsem rozebral ten starej zamek, ale vypada ok. a cerveny svetylka ve dverich nemam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.