Luke564 Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Čaute mám problem nejdou mi stahovat zadní okna jak L+P strana jdou pouze stahovat a vytahovat od řidiče kabely jsou v pořádku díval jsem se i na spínač když jsem spinače skoušel přehodit ke předním dveřím v pohodě oba spínače otvíraly a zavirali koukl jsem i pod tapec a tam je také vše v pořádku je to octavka 1.9 tdi 2001 Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Nemáš to jen zamknuto tlačítkem u řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke564 Vloženo 8. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 a čím se odemiká ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Mezi tlačítkama na okna, u ridice to dlouhe je na zamykání zadních oken. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 8. Duben 2015 Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 je to hlavne kvôli deťom ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke564 Vloženo 8. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2015 Mezi tlačítkama na okna, u ridice to dlouhe je na zamykání zadních oken. díky už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.