Josef Pedro Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 (editace) Tak se mi to podařilo, ale byl to boj musel jsem je zatlačit více dovnitř než byly halogeny. Na 5. fotce H15 v režimu dálky na 4. jako denní svícení na 3. denní svícení ve tmě na 2. fotce H7 Osram cool blue hyper,H15 led režim dálky,H8 led,parkovačka obyč led z hypermárketu a na 1 fotce ve světlu pouze H7 + H8 a parkovačky, bez dálek. Snad to někomu pomůže při rozhodování zda pořídit či nikoliv.H15 v režimu dálek svítí více do šířky než dálky já za sebe spokojenost. Editováno: 14. Září 2016, autor: Josef Pedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 23. Září 2016 Sdílet Vloženo 23. Září 2016 nebylo to lepší, když to svítilo všechno stejnou žlutou a aspoň jsi něco ve tmě viděl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 24. Září 2016 Sdílet Vloženo 24. Září 2016 V 12. 9. 2016 at 23:49, Josef Pedro napsal: H15 v režimu dálek svítí více do šířky než dálky já za sebe spokojenost. A to je u dálkových světel bomba. Jinak nevím, že pořád lidi baví nějaké experimenty s žárovkami - když se za ty léta osvědčilo, že jediné co jakžtakž funguje jsou Osram NBU nebo jejich alternativa od Phillipsu. Za ty "cool blue" ala Xenon efekt, HID a další podobný prasárny bych bral techničáky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 V 23. 9. 2016 at 13:56, janmatejicek napsal: nebylo to lepší, když to svítilo všechno stejnou žlutou a aspoň jsi něco ve tmě viděl? Zdravím teď vidím vše bilou takže pohoda, ty Osramy svítí dostatečně daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 V 24. 9. 2016 at 21:24, LiveBomb napsal: A to je u dálkových světel bomba. Jinak nevím, že pořád lidi baví nějaké experimenty s žárovkami - když se za ty léta osvědčilo, že jediné co jakžtakž funguje jsou Osram NBU nebo jejich alternativa od Phillipsu. Za ty "cool blue" ala Xenon efekt, HID a další podobný prasárny bych bral techničáky. Mě šlo o bílé světlo a to s NBU jsem nedocílil, ale děkuji za názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 3. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2016 (editace) tak sis měl připlatit za xenony. Takhle to nesvítí, reálná svítivost je horší, než obyč žlutá žárovka, ale tuning rullez... Editováno: 3. Říjen 2016, autor: janmatejicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 Jen blbě doplním, ne vždy si člověk může vybírat, bohužel..... :-/ ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 To je fakt, ale fyziku neoseres... proste se ma clovek holt smirit s tim ze sviti zlute a nevymyslet kraviny. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 Mám Hellu +120% (legální,schválené) a nestěžuju si, resp. není to jak soukr auto s Xenonama, ale v rámci možností. Ale zase ta životnost těch žárovek :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 (editace) Po více dnech používání musím konstatovat že ty H15 jsou dobré pouze na denní svícení.Jako dálky nepoužitelné. Při demontáži se rozpadla viz foto.Neuznána reklamace, nabídnuto pouze za zbylou funkční vrácení peněz. Editováno: 25. Říjen 2016, autor: Josef Pedro Dodání foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngryBird Vloženo 27. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2016 H15 Cree, v Říjnu testování, na začátku Prosince by mohl začít prodej. Integrovaný balast, pasivní chlazení, nastavitelná délka, brzy přidám video a fotografie. Cena bude 1990,- Kč za pár. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 28. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2016 (editace) Jsem zvědavý, ale moc tomu nedávám..... Ohnisko vůči žárovce je složitě počítané, pak testované. Dokonce i Philips, který to chce nabízet bude mít jen určitý model pro určité světlo ( LED modul pro konkrétní světlomet. ) Navíc je to viditelné a za tohle by to měl být techničák na místě. Zdroj světla je na každém světlometu. Kdyby jsi to chtěl změřit, mám na školícím jak normální tak digitální regloskop. Editováno: 28. Říjen 2016, autor: Krenstik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Problém je, že H15 krom ceny od Osramu jdou stejně po pár měsících s barvou do háje. Dával jsem je někdy v létě a když jsem si dnes měnil W5W (což teda mimochodem od Philipse super, http://www.nejlepsiautozarovky.cz/led-autozarovky/led-autozarovky-t10-127998kx2-philips), tak už stejně jdou do žluta (Cool blue), takže to dle mě nemá cenu řešit, protože to stejně nevydrží. Led ani nemám odvahu zkoušet, obzvláště proto protože vydrží určitě stejně jako ledky W5W z Číny. Tzn. za pár týdnů stroboskop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB RS280 Vloženo 19. Březen 2017 Sdílet Vloženo 19. Březen 2017 Led super věc, bohužel není schválena pro provoz oslňuje, když není v parabole pro ni primo určené. řešil jsem to v mlhovkách na RSIII ,jediné schůdné řešeni se svítivostí cca 4000Kelvin je to vice podobné xenonu . OSRAM Cool Blue Intense H16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 27. Červen 2017 Sdílet Vloženo 27. Červen 2017 Zdravím opět mi to nedalo a koupil jsem led h15 tentokrát z Wishu a opět jsem pohořel..Na pravou z pohledu řidiče instalace pohoda na levou nešlo úplně docvaknout takže za jízdy to blikalo zhasinalo postupně po jedné až člověk jel chvíli bez světel.Je to škoda na denni sviceni paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Podařilo se mi docvaknout tu levou stranu, ale už mi nešla vytáhnout a tak jsem ji rozkuchal po kouská a dopadloto stejněch jako ta minulá viz můj příspěvek výše s Ledkama H15 jsem skončil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milichky Vloženo 5. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2017 Ahoj, taky mě lákají led H15. Na ali jsem našel nějaký, který by byli použitelný i jako dálkový. Mají i větráček na chlazení. Nemáte s nimi nějaký zkušenosti? Ja jsem našel tyhle. 2x H15 72W 7600Lm Wireless Led Car Headlight Lamp Conversion Kit Driving Bulb DRL Car Light Sourcing For Vw Audi BMW Golf 7http://s.aliexpress.com/vu6ziiee Nebo 2X Super bright High power LED H15 LED Fog Light Car DRL LED Bulb For Golf /Touran /Touareg/220I / GLK/A180/A45 AMG/ A3/A6http://s.aliexpress.com/eIrYfmmu Na oboje jsou recenze od těch co je koupili a dokonce je montovali do rapidů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valeri Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Ahoj. Po skoro 3 letech jsem si na vás vzpomněl .... V 09/15 jsem kupoval H15 Osram cool blue intense, po 2 měsících nechal u Ferdy zvednout svítivost na úroveň denního svícení. Čekal jsem, že to dlouho nedají. Ale představte si, že oni fungujou pořád. Je znát, že to světlo už není takové bílé, jako na začátku, ale žárovky pořád svítí velice slušně. Už loni v létě před dovolenou jsem je koupil znovu, čekal jsem že celou cestu nedají, takže je mám připravené až přijde jejich čas. Přesně na štědrý den mi odešla H7 Osram NBU, ale H15 jedou dál. Takže zkušenost s Osramem v O3: H7 vydržely cca 15 měsíců, H15 zatím 31 měsíců. Jak mi praskla ta H7, měl jsem už připravenou náhradu v podobě Philips X-treme Vision +130%, ale oproti recenzím jsem moc spokojenej nebyl. Po týdnu jsem je vyměnil znovu za Osram NBU a u těch už zůstanu. Jsou asi nejlepší, co jsem kdy měl. Takže se vyprdněte na nějaký čínský krámy a jděte do Osramu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Duben 2018 Sdílet Vloženo 17. Duben 2018 Já to tak mám taky a jsem spokojen. Obojí už tam mám 2 roky a stále drží. I H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okta3bk Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Zdravím poradí mi někdo prosím,,co si mám teda koupit abych neměl žluté parkovací světlo..děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Ahoj, bohužel žádný legální způsob neexistuje. Každá H15 žárovka na parkovačkách bude žlutá, protože to vlákno nesvítí naplno. Jedině kompletní přestavba na xenony (úplná), která ale vyjde dost draho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okta3bk Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 dík tak to si mě teda moc nepotěšil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 (editace) Njn, laboroval jsem s různými typy a žádná volba není optimální. Holt jsem si měl vybrat auto s xenony. Ale zbytek auta je v pohodě, tak si nestěžuju. A do ničeho nelegálního se pouštět nebudu, mám soudnost. Editováno: 30. Září 2018, autor: beuticek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Priatelia, vie mi niekro povedat ktory kontakt na h15 je na co? Su tam 3 kontakty cize pocitam, ze jeden je na denne svietenie, jeden na dialkove a treti bud plus alebo minus....ktory je ktory? Na nete som nic nenasiel (asi neviem pouzit spravny vyraz), a schemach v diel.prirucke sa moc neorientujem...Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 28. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2018 Viz schéma - spodní kontakt je zem (mínus). Na horní kontakt jde vyšší napětí (dálkové), přes prostřední pin jde nižší napětí (denní). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.