Armyk Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Ahojte,nemáte náhodou niekto fotku ako sa zmestí detská sedačka do FIII?Videl som v ibize ST a vyzeralo to dosť narvane. Je fakt, že tá sedačka je veľká a vodič má asi posunutú sedačku dosť dozadu, ale aj tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 To spíše vypadá na posez hiphoper style :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 V pohodě se tam vejde.Když vydržíš ve čtvrtek udělám foto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Posílám slíbené fotky.Ve předu sedím celkem pohodlně.Mám 180cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Paráda, ďakujem. Ten priestor vyzerá až luxusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Srovnal bych to s Octavii I. Není to na žádné roztahování,ale není problém takhle jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 U aut typu Fabia je klíčové, jak vysoký člověk sedí vepředu, potažmo, jak musí mít šoupnutou sedačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 17. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 To mi staci. V OI no problemo. My sme rodina krpatych, takže pre nás je fabia niečo také ako pre ľudí nad 180 OIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 A co takhle vzadu 3 deti? Na bocich velke autosedacky a uprostred jen podsedak. Vleze se to tam vubec nebo ani nahodou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 záleží na konkrétních sedačkách ale téměř určitě nevejde. Tohle jsou prakticky tři sedačky a je poměrně málo aut, kam se vejdou. Řešením je prostřední dítě bez podsedáku a s dvoubdovým pásem, ale mezi těmi dvěma sedačkami bude jako sardinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rowz Vloženo 24. Duben 2015 Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 A je uprostred dvoubodovy nebo tribodovy bezpecnostni pas? A da se ten pas nejak vyskove nastavit? Pokud doprostred posadim 3 lete dite bez podsedaku (kdyz se mezi dve sedacky uz nevleze), tak aby se dite na pasu neobesilo. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 24. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 Neviem ako u vás, ale u nás to je minimálne porušenie pravidiel a hrozí pokuta. Nehovoriac o tom, že je to naozaj nebezpečné pre to malé dieťa.Uprostred je 3bodový pás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 3 bodový pás uprostřed je už od roku 2004 (se vstupem ČR do EU) u nových aut povinnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 dvoubodový pás "neškrtí" dává se kolem pasu. Teoreticky dítě udrží líp než tříbodový. Nevím jak vám, ale když naše děti usnou, tak z toho půlkou těla vypadnou. Převoz tří dětí upravuje přímo zákon č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích paragraf 6, odstavec1, písmeno f f) přepravovat ve vozidle kategorie M1 a N12), které je vybaveno zádržným bezpečnostním systémem a ve kterém jsou na zadním sedadle již umístěny 2 dětské autosedačky a nedostatek prostoru neumožňuje umístit třetí dětskou autosedačku, třetí dítě starší 3 let a menší než 150 cm na zadním sedadle pouze, je-li toto dítě za jízdy připoutáno bezpečnostním pásem, technicky není problém tříbod předělat na dvoubod (obráceně to zpravidla nejde) - pravděpodobně se to nesmí, ale na tříbodu se dítě uškrtí - takže je to dilema :-) Jinak na internetu lze najít soupis aut (a možná se to objevilo i někde tady), kam se ty tři sedačky vejdou. Pro zajímavost se nevejdou ani do Superba - pokud to tedy nejsou nějaké pohublé sedačky z tržnice. Jakožto majitel tří dětí s tím mám celkem zkušenosti a mohu prohlásit, že jakmile se do fabie (I, II, III jsem nezkoušel) dá jen jedna sedačka, tak ostatním dvěma dětem (bez sedaček) začne být těsno. A mohou zato blbě tvarované sedáky, které neumožňují sedět více u dveří. Oktávka a superb je na tom o dost líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 25. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Veď rowz nepísal, že dvojbodový škrtí. No a s tým, že vo fabii nemožno sedieť bližšie u dverí.. to práve považujem za výhodu. Je to podľa mňa bezpečnejšie, než aby bolo dieťa nalepene pri dverách. Samozrejme to platí, kým má človek len dve deti, potom sa asi na to pozerá inak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 28. Duben 2015 Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Srovnal bych to s Octavii I. Není to na žádné roztahování,ale není problém takhle jezdit. To je zert ne ?? V O1 jsem si s rezervou za sebe sednul, ve FIII ani nahodou nedam kolena k sobe.Takze srovnavat prostor na zadnich sedadlech a rici stejne jako u O1 mi prijde jako utopie. v FIII je vzadu mene mista nez v F1 natozpak v O1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 28. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Ja zas nesúhlasím.. OI som mal.. a tiež ju sám hodnotím priestorovo veľmi podobne s FIII, asi sme každý mali iné OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Měnil jsem OI za FIII ,takze mám přímé srovnání.Sedačka u spolujezdce je nastavena tak,aby měl malej vzadu prostor pro nohy (viz. foto u mého příspěvku).V OI když jsem si sedl před něj,tak mě tlačil kastlík do nohou a ve FIII sedím naprosto v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Musím súhlasiť, ako spolujazdec v OI som mal vpredu vždy nohy natlačené do skrinky, inak si za mňa nikto nesadol........ Ako vodič som taký problém nemal (asi je tam trošku viac miesta) , teda aspoň si nikto nesťažoval, možno preto si vodiči OI nahovárajú aké majú veľké auto......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Furyan Vloženo 2. Březen 2016 Sdílet Vloženo 2. Březen 2016 Nazdar, chci do fabie 3 combi koupit autosedačku http://www.britax.cz/autosedacky/advansafix-ii-sict/ když si dole na stránce dám zkontrolovat vhodnost autosedačky napíše, že je nevhodná. Při tom do předchozí generaci fabie to projde. Předpokládám, že to mají jen blbě nastavené.(Zkoušel jsem psát na e-mail uvedený na stránce a žádná reakce) Má sní někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 4. Březen 2016 Sdílet Vloženo 4. Březen 2016 http://www.kocarkycz.cz/cz-detail-254833-4baby-star-fix-2016-beige.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 chlapi jak je to ve skutečnosti v porovnání FI combi vs. FIII combi. Je ta FIII uvnitř menší, jak je tu výše uvedeno? Jde mi o to, když bych dal dozadu 2 dětské autosedačky, jestli to bude v nové FIII stejné, nebo horší než-li v FI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arf_soul Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Zdravim, Zvazujeme koupi noveho auta a vyhlidli jsme si Fabii Combi. Jelikoz drive nebo pozdeji budeme rodina, budeme muset resit i detskou sedacku. Nekde jsem se docetl ze je to dost bida, ze se musi predni sedadlo soupnout az uplne dopredu aby se tam cca 2lete dite vlezlo. Vidim tady par fotek kde to tak nevypada, tak se chci poptat jak to vidite vy? Doporucili byste mi s klidem Fabii Combi? Dalsi moznosti je OIII Combi, ale ta je bohuzel cenove trochu jinde.. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marousek Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Z tohoto pohledu by možná nebylo špatné uvažovat i o Rapidu, vzadu je přece jen víc místa než ve Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arf_soul Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Rapid jsme take zvazovali, ale odradil me tou svazitou strechou. Ja s 189cm jsem se tam nevlezl (coz neni obecne problem, ja budu sedet vepredu, ale kdyz jsme naposledy meli auto tak jsme dost casto jezdili 4 dospeli nekam na vylety). Rapid spaceback jsme zavrhli kvuli malemu kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.