Rasto098 Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 (editace) Kolko vam vydrzala spojka na Tsi 77 kW? Mam 70 000 km a zacali mi smykat na vsetkych prevodoch okrem 1ky a este k tomu aj posledna 1/4 drahy pedalu (pri podlahe) ide tuho. Taketo opotrebovanie sa mi zda na 70k vela, bezne mi na predch. autach vydrzala aj 120k km. Je treba menit celu spojkovu sadu alebo staci lamela? Dik za radu. Editováno: 13. Duben 2015, autor: Rasto098 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 Ja osobne si myslím, že v tomto prípade krátka životnosť nie je vadou spojky ale vodiča. 120 tisíc je totiž rovnako málo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 vymeniť šoféra , na tsi sa spojka ešte nemenila , akosi nebol dôvod ... a to mám aj kusy cez 150tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Duben 2015 Sdílet Vloženo 13. Duben 2015 presne tak, mali sme roomster ktorý mal 165tkm spojka sa nemenila, fabia cez 205tkm spojka sa nemenila teraz fabia 1,2tsi 77kw a 110tkm spojka drží bez problémov takže asi to nebude autom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Tak neviem kolko vydrzi mne, lebo napr. denes som sa na Kramaroch nad Klenovou musel rozbiehat do stupania "ako strecha", lebo jeden nevnimajuci, cuval si do dvora ako slimak, so SUV cez celu cestu, nez ma zbadal, tak som musel zastavit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Tych mojich 230Nm dalo asi spojke zabrat a asi aj prevodovke... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 mimoxx, rýchlo sa toho auta zbav kým sa dá, veď to už je takto skoro šrot... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mimoxx Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Nezáviď, neboj môj Skautík ťa ešte prežije!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroslavii Vloženo 30. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2017 Zdravím. Chci se zeptat, neví někdo, jakou značku spojky (lamely) používá VW (Škoda) na své vozy, jestli Sachs nebo LUK. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matias163 Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 (editace) Zdravim mám Roomster 1.2 tsi 77kw kód motora CBZB som druhý majiteľ a mám 94 000km Pri 86 tisicoch sa musela vymeniť komplet celá spojka pretoze zle sa radili rýchlosti po výmene spojky bolo všetko ok a pri tych 94 tisíc km sa muselo vymeniť ložisko v prevodovke údajne medzi 5 prevodovým a spiatočkou je ložisko čo volaju stromček pretoze pri zosliapnuti spojky začala pískať po výmene všetko ok asi 1000km. Problém je že poslené 3dní ked sa pohnem a chcem preradiť a vytlačím spojku tak pocut buchnutie ložiská robí to z 1prevod stupňa do 2 prevod stupňa a tak isto na voľnobehu ked vytlačím spojkovy pedal buchne lozisko ked pustím spojkovy pedal buchne lozisko robí to odkedy sa vymenila spojka a toto ložisko mechanik tvrdi že je to ok ale mne sa to ok nezdá .co to moze byt ?? Moze to byť zas spojka alebo ložiská v prevodovke?? o zvuku motora sa nejdem vyjadrovať ďakujem za odpovede a pomoc spojkova sada sa tam dávala Luk Editováno: 13. Prosinec 2020, autor: Matias163 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.