Diamant Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 Pomaličky sa blíži čas nákupu zimných pneumatík. Objavili sa už na nete nejaké aktuálne testy zimných pneumatík rozmeru vhodného na OII? Prípadne ste už niekto rozhodnutý pre nejakú konkrétnu značku a máte na to dôvody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Září 2006 Sdílet Vloženo 14. Září 2006 pokud me nikdo nepresvedci jinak, jdu do Michelin Alpin. mel jsem je(sice na 15kach) a byly hodne dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 na ježdění v nížinách mi bohatě stačí ty moje Klebery, ale kdo jezdí do hor, tak Michelin Alpin jsou určitě na špici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Taky jdu do Alpinu, uz jsem si je vyhledl, akorat by mne zajimalo jak moc Vam jde spotreba v zime nahoru?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Já jezdím v zimě na Continentálech - teď 810. Nenechám na ně dopustit. Jezdím často po Šumavě a není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Taky jdu do Alpinu, uz jsem si je vyhledl, akorat by mne zajimalo jak moc Vam jde spotreba v zime nahoru?? necekej zadnou velkou zmenu, to muzou byt maximalne deci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Taky jdu do Alpinu, uz jsem si je vyhledl, akorat by mne zajimalo jak moc Vam jde spotreba v zime nahoru?? no já to nikdy moc nestudoval, ale s O II. jsem si naopak všimnul, že jí mám paradoxně nižší o pár deci v zimě. Přisuzuju to tomu, že v létě lítám podstatně rychleji a navíc na válcích 225 mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 S tím souhlasím. V zimě ušetřím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 (editace) Mam na Michelin Pilot Alpin 2 PA2 lonskou sezonu, absolutni spokojenost, jsou dokonce tissi nez letni original Turanza (!). Editováno: 15. Září 2006, autor: omicron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Jo první kdo trochu ví oč jde. Těch Alpinu je velká řada. Právě proto tam můžete mít skvělou pneu, ale taky nějakej výběhovej šmejd. To co dávaj v servisech s ocelovými disky většinou nestojí za nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Ja mam Dunlop SP Winter Sport 3D 195/60/R15 na plechoch a nemozem sa stazovat, su super. Vyborne drzia aj na vode a asfalte ze sucha pri nizkych teplotach. Na OI som mal Continental-y TS780 a tiez boli vyborne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Jo první kdo trochu ví oč jde. Těch Alpinu je velká řada. Právě proto tam můžete mít skvělou pneu, ale taky nějakej výběhovej šmejd. To co dávaj v servisech s ocelovými disky většinou nestojí za nic. to je zajimavý čéče, ja měl plechace primo od skody, udajne by to mel dle tebe byt vybehovej model a lepsi zimaky jsem nikdy nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Jo no jo záleží co jsi měl před tím... Já kupuji podle testů Adacu a hlavně co mám vyzkoušené. Koukni na Adac v Něměcku a než budeš řešit zda máš špatné nebo dobré pneu tak si zjisti přímo z kol co tam máš. Je to jistější takhle říkat, že byly super umí každej. Možná, že jsou ještě lepší pneu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Ps. co slovo většinou??? Tak nevím, že bych tvrdil pokaždý. Ta čeština má svoje taje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 jasne, verim, ze jsou i lepsi gumy, ale na alpinech mam za sebou dve zimy a tam, kde ostatni auta treba mely problemy, ja je nemel. na ty testy zas az tolik nekoukam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Takhle je to o tom, že si člověk něco zkusí a nechce příští zimu riskovat. Koupí to samý nebo pokračující řadu. Jinak jsem zjistil, že je nejlépe každou zimu koupit nový zimáky ta silika, když je rok stará je tvrdší a už to není ono... Aspoň u Continentálu a pokud má 4 mm už vůbec neobouvám.... Když mám auto za 3/4 mega nechci pak brečet, že jsem ho špatně obul až mi ho budou tahat ze škarpy. To by nebylo veselé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 gumy jsou pro me spotrebni zbozi. zimaky mam na dve zimy a pokud jsem s jednema spokojenej, nemam duvod menit. protoze pak bych si akorat nadaval, ze jsem treba koupil smejdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 No já mam GoodYear Ultra Grip 7 a drží docela dobře, no nevím čím to je ale zdá se mi že Kopeckýmu s Fabii WRC to drží líp (v zimě tu poblíž trénuje myslim na Finsko) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Vzhľadom na rozmer 225/45 R17 vyberám v podstate z nasledovných pneumatík: Continental TS810 Bridgestone LM-25 Goodyear GW3 Pirelli W210ss Michelin Alpin 2 Dunlop SP WI 3 Zrejme ostanem u rýchlostného indexu 210 a nastavím si upozornenie na MaxiDOT. Navyše sa to priaznivo odzrkadlí aj na cene pneu. Čo sa týka značky, tak som už prečítal všeličo možné. Vzhľadom na šírku pneu je zaujímavá aj hlučnosť. Tu je dobrá práve tá TS810, lenže zaostáva v trakcii na snehu. Na firemnom mám tie Bridgestone a nesťažujem si, hoci po Turanzách ER30 (vysoká hlučnosť) na Fabii už Bridgestone príliš nemusím. A rád by som gumu s ochranou ráfika. Ale nezistil som, ktoré (okrem Conti) to majú- U Conti je to označenie tuším FR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Našiel som info, že v Autobilde 40/2005 prebehol nejaký test zimných pneu, ale výsledky už na web-e nie sú. Rovnako v Auto Motor und Sport v čísle 21/2005, tiež na web-e nie sú výsledky. Nemáte to niekto? Prípadne nejaké testy na web-e (mimo OAMTC). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 (editace) Na Fabiu som si vybral Pirelli W190 Snowcontrol, a na O2 pôjdu s najväčšou pravdepodobnosťou tiež tieto. Už len zohnať nejaké plechové disky a puklice Editováno: 19. Září 2006, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 diamant: jde to rychlostni nastaveni nastavit aniz bych tu rychlost musel vyvinout? jako treba ty tech 210km/h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Jasne, to obmedzenie rýchlosti pre zimné pneu sa nastavuje v menu a dá sa tam pridávať alebo uberať vždy po 10 km/h. Ale ide to len pri MaxiDOT. To je snáď jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Kdyz uz jsme u toho, koupit pouze pneu nebo i disky (a jake). nazory na to se taky dost ruzni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 Zimni gumy se uz omilaj tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11584&hl= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.