Ol@f Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 hmm a ted bude otazka jen kde ty znacky budou predpokladam, ze v jmk skoro nikde a ze by to chlapci dopravaci dali na proslavenou cast D1 pres Vysocinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 No právě...Kde budou???? Nevím, jestli existuje nebo bude existovat nějaký seznam takových úseků, osobně o tom silně pochybuju a navíc na místní komunikace si je mohou umístit i příslušná obecní zastupitelstva dle svého uvážení. Takže dokud ten "svůj kraj" neprojedeš křížem krážem, tak se to asi nedozvíš. Třeba já bych tady u nás na mikulovsku věděl hned o dvou místech, kam je dát a myslím, že by tam i měli smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Já bych řekl, že to platí.V období od 1/11 do 30/4 platí na vybraných úsecích silnic a dálnic značka "Zimní výbava" V takto označených úsecích platí povinnost mít na vozidle zimní pneumatiky s minimální hloubkou dezénu 4mm (u aut nad 3,5t dokonce ještě víc). Více zde:http://www.novapravidla.cz/63_Zimni-vybava Takže bacha, ať se někde nenecháte zbytečně načapat hmm a ted bude otazka jen kde ty znacky budou predpokladam, ze v jmk skoro nikde a ze by to chlapci dopravaci dali na proslavenou cast D1 pres Vysocinu? Tak to jsem zvědavý jak tohle dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octfa Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 je uz to tu hodne reseno ale doba jde kupredu takze se ptam jake pneu v rozmeru 205/55 - 16 jsou momentalne na trhu " nejlepsi" , vybiram mezi MICHELIN PRIMACY ALPIN PA3 , DUNLOP SP WINTER SPORT 3D , GOODYEAR ULTRAGRIP 7 ,, nejde mi o cenu ( vsechny se daji sehnat za 2 000,- az 2 300,- takze to neresim ) ale o kvalitu , mate nekdo nejake zkusenosti s temito pneu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 myslím, že ať vybereš z těchto jakoukoliv, tak budeš spokojený... já mám třeba Conti WinterContact TS810 a v zimě byly parádní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 je uz to tu hodne reseno ale doba jde kupredu takze se ptam jake pneu v rozmeru 205/55 - 16 jsou momentalne na trhu " nejlepsi" , vybiram mezi MICHELIN PRIMACY ALPIN PA3 , DUNLOP SP WINTER SPORT 3D , GOODYEAR ULTRAGRIP 7 ,, nejde mi o cenu ( vsechny se daji sehnat za 2 000,- az 2 300,- takze to neresim ) ale o kvalitu , mate nekdo nejake zkusenosti s temito pneu ? Za sebe (nebo spíše svůj eshop) můžu seřadit podle prodejnosti vloni nejoblíbenější trojku takhle: 1. Dunlop Wintersport 3D 2. Michelin PrimacyAlpin PA3 3. GoodYear UltraGrip Performance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 " nejlepsi" , vybiram mezi MICHELIN PRIMACY ALPIN PA3 , DUNLOP SP WINTER SPORT 3D , GOODYEAR ULTRAGRIP 7 Jak píše kolega Vorlajz, je to úplně jedno všechny jsou kvalitní-záleží která se ti líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 15. Září 2008 Sdílet Vloženo 15. Září 2008 Souhlasím, ať vybereš jaký koli s těchto typů neprohloupíš. Já jezdil 3 roky - DUNLOP SP WINTER SPORT 3D. - Opravdu moc dobré - 20-25000 km a minimální opotřebení a good vlastnosti. Pro letošek jsem pořídil - GOODYEAR ULTRAGRIP 7. (dobrá cena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reinxed Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Mohli by jste doporučit dobré zimní gumy 205/55/16.Děkuji za rady a zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 15. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2008 Continental TS810,sú výborné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Já budu letos jezdit prvně na NOKIAN W 195/65/R15, tak jsem zvědav,šéf servisu, kde mi je přezouvali mi je chválil, že je má na autě a zatím dojel všude, tak uvidíme. Na suché cestě se mi zdají i vcelku tiché. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 Souhlasím, ať vybereš jaký koli s těchto typů neprohloupíš.Já jezdil 3 roky - DUNLOP SP WINTER SPORT 3D. - Opravdu moc dobré - 20-25000 km a minimální opotřebení a good vlastnosti. teda vim, že jsem se probudil brzo, ale najet 20-25tis km na pneu(celkem jedno jestli zimních nebo letních) a napsat, že minimální opotřebení- asi dělám něco špatně. po 25tis km bejvaj moje gumy na odpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Používám Dunlop SP Winter Sport 3D a musím potvrdit, že jsou OK. V minulosti jsem zkoušel Firestonky a Matadorky, ale ty Dunlopy jsou opravdu kvalitní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Pirelli SottoZero 2 - mám je sice měsic ale co jsem měl možnost porovnání cena versus kvalita tak si myslím že jsem koupil dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 Pirelli SottoZero 2 - mám je sice měsic ale co jsem měl možnost porovnání cena versus kvalita tak si myslím že jsem koupil dobře. Taky letos poprvé zkouším tyto pneu.Po sezóně uvidíme.Předtím ježděno na GY UG7 a O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Ja som dával otcovi na FII Matador MP59, je to novinka tak som zvedavý... Inak mám dobré skúsenosti s Dunlop Winter Sport ale i s Barum Polaris 2 a na OII som dostal v akcii zimné 15" tky na plechoch, ale až vo štvrtok si idem pre ne tak ešte neviem aké tam budú pneu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 no Barumky nejsou nic moc... moc hlučný... já mám CWC TS810 a ty jsou parádní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 teda vim, že jsem se probudil brzo, ale najet 20-25tis km na pneu(celkem jedno jestli zimních nebo letních) a napsat, že minimální opotřebení- asi dělám něco špatně. po 25tis km bejvaj moje gumy na odpis Jako musim potvrdit ze to jsou drzaky, min.sezonu jsem na nich najel cca 20 000 a porad se drzej celkem vpohode, jen jednou jsem mel problem s vyjezdem na bournak ale nakonec se to taky zvladlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 no jestli ta penumatika měla vzorek jako tvoje hlava, tak se ani nedivím.... čéče.... p.s. just a joke Okty! nic osobního... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 no jestli ta penumatika měla vzorek jako tvoje hlava, tak se ani nedivím.... čéče.... p.s. just a joke Okty! nic osobního... To je mi jasny. nekdo zase ma pneumatiku kolem bricha no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 ale tohle bylo osobní!!! ... a navíc já jí mám se vzorkem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuraT Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Taky musím pochválit ty Nokiany (W 91 T). Jsou to spíše trošku speciálky na sníh a led, takže jsem se bál, že budou na suchém asfaltu hlučné, nepovedou dobře stopu ve vyšší rychlosti - ale jsem příjemně překvapen. Uvidíme, jak rychle budou ubývat, ale zdají se celkem otěruodolné. Díky nim jsem opustil úvahy o řetězech a plecháčích na zimu. (Scout -16ky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Předem díky pánové.... Guma tak do 5k/ks... Nejsem z hor, sníh tedy moc nepotkávám... Každej názor ocením... Je problém, že dost pneu už nemají :/ Tak tedy 225/40/18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Ahoj, volil bych asi Continental TS810 S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyraso Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 Ahoj, volil bych asi Continental TS810 S díky, o těch jsem přemýšlel...ještě mě napadli dunlopy ws 3D a nebo pirelli sottozero II.. prej ty dunlopy jsou dobrý tak na sníh či led, na mokru prej nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.