Říjen 28, 20159 r Došlo k chybě Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den Takže už máte všichni smůlu Ale stejně je nejlepší když si to člověk vysaje,umyje a naleští sám
Říjen 30, 20159 r Autor ještě se mi tu porvete Ondra moc nevyskakuj bo Malta zas dojede a ty se budeš bát
Listopad 2, 20159 r Autor No dal sem a zjistil že mi jeden někdo ve sklepě rozslapl tak je prasklý no uvidím buď někde uletí na vymolu nebo bude držet.
Listopad 2, 20159 r Autor Jo skrky to znám ale 1. Jsou hnusne neoriginalni poklice 2. Jsou praskle 3. Se mi nelíbí Takže to prdim.
Listopad 7, 20159 r Vsak jsem nepsal nove Daji se sehnat i trochu ojete ale v cajku za polovicni cenu. A na zimu to nicemu nevadi.
Listopad 18, 20159 r Autor Dnešní jubileum 28 tis. Trochu jsem to přejel a taky fotky jak vypadá auto při 28 000km. Všude stavby blato prach a deště dělaj svoje.
Listopad 18, 20159 r No tak pres zimu se s tim pocita ze to bude spinave. Jem tak mimochodem neni to foceno za jesterkou nebo jak se to ted jmenuje? Jsem tama chodil z Letne na autobusak
Listopad 18, 20159 r Autor Ano je to u Ještěra foceno přesně tak a to přesněji za kinem Petra Bezruče. Jinak další smutná zpráva, že lidi jsou opět hovada, přijedu domu obejdu auto a černý štych na dveřích zadních u spolujezdce. Po zařvání vy k**** a p*** vyběhla z baráku moje máma vyděšená co se děje. Nicméně naštěstí to byl jen oděrek od plastu takže trochu acetonu situaci zachránilo.
Listopad 18, 20159 r No se mi to zdalo povedome ale uz to je 20 roku co jsem tama chodil No jak sleduji asi se jim libi tve auto ze se tak o nej otiraji . No jeste ze tak ze to bylo jen povrchove. Ale nasere i tak
Listopad 18, 20159 r Autor Mi připadá, že to je uplně neuvěřitelé. Já mám co nějaký měsíc nějaký škrábanec apod. Vždyť než doplatím auto mi z toho zbyde snad jen holý plech bez laku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.