Přejít na obsah

Xenon lampy zapojit jako halogenové?


lh13

Doporučené příspěvky

Ahoj,jen by mě zajímalo...vím,že je to asi úplná pitomost,ale zeptat se musím-zkušenějších...líbí se mi strašně design xenon předních lamp,ale až tak o tu svítivost mi nejde...ta mi u halogenu stačí.Jen by mě čistě teoreticky zajímalo,jestli by byla nějaká možnost zapojit xenon lampy jako halogenové?Prostě místo xenon výbojek do čoček zapojit halogenové žárovky?A potom to někde v servise správně seřídit,aby to svítilo správným směrem...jen jestli je to proveditelné a možné a nebo totální kravina,což předpokládám:-) jestli si dobře pamatuji,tak snad O2 měli čočkové světla a v nich normál žluté halogenky,jestli se domnívám správně...nejde mi o to namodralé světlo,ale hlavně o moc pěkný design světel co jsou u xenonů...na netu je spousta oholených lamp,tak jestli by to šlo nějak zprovoznit?U octy III je problém,že ty základní staniol lampy jsou nevzhledné a hrozně to auto hyzdí a jiná náhrada neexistuje kromě xenon lamp...ach jo:-(Díky všem...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli usadíš do světel žárovku tak zbytek bych jako problém neviděl, ale neřeším výškovou nastavitelnost uvnitř vozu....to je další problém, ale dokážu si představit výškové nastavení dořešit jako u xenonů přes AFS jednotku, tj. budeš mít kombinaci halogeny s čočkou s automatickou nivelací.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...