tomas135 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 (editace) Zdravim, chci si koupit Fabii s kessy a zajímá mě jestli nejde při nějakých situacích vyrušit. Dám příklad: jedu stanovat, auto mám u stanu a spím 1,5 metru od auta, tak by mi ho nějakej dobrák nevybral.. Takže jestli nejde auto zavřít tlačítkem na klíči, tak že by šlo zas jenom otevřít klíčkem na klíči..? Jinak chci kupovat tuhle vybavu, tak jestli máte s něčím špatnou zkušenost, tak napiště, díky Editováno: 5. Květen 2015, autor: Pawouk Výbavu jsem smazal - toto není téma o zkušenostech s různou výbavou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 5. Květen 2015 Sdílet Vloženo 5. Květen 2015 Nejde to. Budes si muset lehnout dal od auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Nebo vyndat baterku z klice, to by melo taky fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Nebo nechat klíč v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Podle me to na vzdalenost jak se bezne spi ve stanu od auta uz fungovat nebude. Funguje to vylozene na vzdalenost, kdy clovek prijde k autu a otvira dvere nebo kufr. Alespon u Audi to takto je, u Skodovky jsem to detailne nemeril. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Keď mám Kessy a odchádzam od auta - dvere sa zamknú automaticky, keď sa dostatočne vzdialim, alebo musím stlačiť "čudlík" na kľučke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 Nikdy jsem to neměřil, ale teď odpoledne jsem stál tak půl metru vzadu od kufru OIII s klíčkama v kapse a kolega se mi snažil vzít za dveře bez úspěchu.Je možné, že už jsou starší baterie, auto je 07/2013... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 (editace) Ja tedy pri Kessy na klic vubec nesaham, dokonce jsem si na nej na ebay objednal silikonove pouzdro, abych ho zbytecne nenicil odirranim od zbytku klicu na svazku http://www.ebay.com/itm/Silicone-Key-Cover-for-VOLKSWAGEN-Golf-7-Skoda-Octavia-A7-Color-Black-Blue-Red-/231507750600?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item35e6efeec8 Jestli se auto samo zamkne jsem nezkousel, ale myslim ze ne. Kazdopadne spolehat na to je i kdyby to fungovalo hodne odvazne. Vystopim z auta, zavru dvere a liznu rukou kliku a je zamceno. Klice porad jen v kapse. Nesaham na ne. Jinak na O3 musim stat tak max 1m od dveri abych ho odemknul. Editováno: 6. Květen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 6. Květen 2015 Sdílet Vloženo 6. Květen 2015 > Jinak na O3 musím stát tak max 1m od dveří abych ho odemknul. U kufru mi to vyšlo cca 1,5m Auto se samo zamkne tehdy, když ho otevřeš dálkou a do 30 sec ho neotevřeš manuálně. Ochrana proti nechtěnému otevření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Ale pri pouhem odchodu od auta se nezamkne. Je potreba sahnout na senzor na klice, ev. pouzit klicek. Nicmene ja to delam jako bicista, klicek po kapsach nebo nekde v tasce, pouzivam senzor na klice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Jsem zvědavý jak si na to zvyknu. U testovací FIII jsem z Kessy byl docela vyjukaný, pořád jsem sahal pro klíč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 15. Květen 2015 Sdílet Vloženo 15. Květen 2015 Si zvykneš rychle. Teď jsem měl půjčenou předváděčku, která měla jen dálku a byl to velký nezvyk ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Kessy je hodne navykove, uz bych auto bez nej nechtel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri733 Vloženo 16. Květen 2015 Sdílet Vloženo 16. Květen 2015 Já dám v pondělí ráno klíč od auta do tašky s noťasem a vyndavám ho většinou až v pátek večer. Ale tohle už tady někdo psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbalint Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Je možný s Kessy ovládat centrál i klasicky? T.j. jsou na klíči pořád tlačítka pro zamykání? A lze ještě otevřít vůz mechanicky, otočením klíče, když se např. vybije autobaterie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Nerad bych kecal, ale myslím, že pod krytkou kliky u řidiče je pořád zámek na klíč. Na klíčích samozřejmě zůstávají tlačítka na odemknutí, zamknutí a odjištění/otevření kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Librus Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Martinbalint: jak rika mp390, pod klikou je takova drazka, do ktere das klicek a vysprtnes krytku a pod ni je schovany zamek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinbalint Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Skvělý, moc díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 nevite, zda se da kessy dodelat a pripadne za jaky priplatek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Asi by to byl ranec, tady na octavii III to někdo řešil a vzhledem ktomu, že se jim poměrně brzy vybijí baterie v klíčku, tak bych na to kašlal. Taky jsem nad kessy přemýšlel a nakonec jsem to zavrhl. http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-6-VI-Kessy-Set-Keyless-entry-go-Turgriff-Turschloss-Schlussel-Stg-LC5F-/371290765836?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item5672a77a0c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 No nevím jak to myslíš s tím vybíjením baterie. Ano četl jsem to, ale já ji budu mít v září dva roky a baterie stále origo. Asi kus od kusu. Používání denně několikrát jak dálka, tak kessy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
newys Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) prosim vas vie mi niekto v skratke vymenovat hlavne plusy a minusy Kessy ? Fabia je objednana uz par tyzdnov, zmeny este mozme robit, doma prebieha burliva debata, co este prihodit do vybavy. kedze mame komplet style plus a k tomu este par veci, jedine o com este rozmyslame je Kessy. dakujem edit: myslel som Kessy otvaranie. start/stop je uz vo vybave. Editováno: 3. Červen 2015, autor: newys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) Hlavne tuseim jsou dvy typy Kessy (neplati pro O3) jedna tusim jen Kessy start, kde je pouze bez klickove startovani pomoci tlacitka a plne Kessy kde je jak bez klicove otvirani dveri, tak i startovani.Hlavni vyhoda ?? nemusim lovit klice v batohu, ci po kapsach hlavne kdyz mam ruce plny. Svazek klicu mi nebimba pod volantem. Kdyz to bylo bez kessy tak jsem klicem odemknul, pak dal klice do bundy ze jeste neco nalozim, pak jsem hodil bundu do kufru, vlezu zavolant, zjistim ze nemam klice, tak zase vystoupit a do bundy do kufru atp na palici. Dalsi pokud jdu jen do kufru jen za ne vemu a je otevreny, a neotevre se cele auto ale jen kufr. Po zavreni kufru se sam zamkne. Je to proste priplatek za lenost a pohldlnost. Skoda ze to neni jako renaut ktery se zamkne sam jakmile jste od auta 5 metru.Mne proste loveni klicu po kapsah stve, takze jsem hned auto objednal s Kessy, no ale uprimne pokud bych soukrome mel jen vybavu ambition kde je kessy za priplatek tak bych do toho prachy nedal. Pokud je to vyberova polozka za 0,- jako u O3 elegance nebo style tak urcite jo. Editováno: 3. Červen 2015, autor: bicista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri739 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 S tím vybíjením baterky v klíčku to není žádná hrůza. Mě se baterka vybila po 3/4 roce a v servisu mi jí vyměnili na počkání za 70 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 No, nyní bych do toho šel i za příplatek. Je to silně návykové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.