Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dá se nějak Columbus přesvědčit, aby používal data o dopravní situaci z internetu? VW to má pod označením CarNet.

Bez této funkcionality je integrovaná navigace v podstatě zbytečná, protože každý bude používat spíše Google mapy přes Android Auto.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tady si někdo plete Amundsena s Columbusem...u Amundsena je nutné postupovat jak píše @KarelM ale u Columbuse stačí libovolná karta o vhodné velikosti tj. minimálně 32 GB. Mapy se z ní následně nainstalují do jednotky.

Vloženo

Při zadávání cíle souřadnicemi nedokážu změnit formát zadávaných souřadnic z klasického XX° YY´ ZZ´´ na jiný např. na formát s desetinnou čárkou typu 46,4567 N atd. V uživatelské literatuře se mi postup nepodařilo najít.. jste na tom líp? Díky.

Vloženo
V 30. 8. 2016 at 13:58, ferda25 napsal:

Samozřejmě, že karta není podmínka, ale výrobce ji doporučuje.

No keď som napísal, že to ide aj z USB je to zrazu samozrejme. Na minulej stránke si ešte písal, že lubovolná karta...

Tiež v tom postupe uvádzajú vyslovene SD kartu, nie že môže byť lubovolný vstup ale odporúčame SD kartu.  

Vloženo
V 30. 8. 2016 at 8:34, KarelM napsal:

Je nutno použít originál SD kartu, na kterou uložíš aktualizační soubory, stáhnuté z webu. Původní soubory z karty si zálohuj na HDD.

Muzu se jenom zeptat, proc se musi u Amundsena pouzit orig SD karta ? Co je na ni specialniho ? Columbus mi prosel bez problemu, ale s Amundsenem se peru.

Vloženo

Kolumbus nepotřebuje originální kartu, ale u Amundsena se musí použít originální karta. Karta se starými mapami se smaže a nahrají se na ni nové mapy a už to běží.

Vloženo
V 31. 8. 2016 at 11:52, Viking1920 napsal:

Při zadávání cíle souřadnicemi nedokážu změnit formát zadávaných souřadnic z klasického XX° YY´ ZZ´´ na jiný např. na formát s desetinnou čárkou typu 46,4567 N atd. V uživatelské literatuře se mi postup nepodařilo najít.. jste na tom líp? Díky.

Tak jsem se dočkal odpovědi z support@skoda-info.cz  : zadávat v jiném než klasickém formátu souřadnice nelze... Používal jsem dosud 3 levné přenosné navigace- žádná nestála příplatkových 29000 kč- a všechny uměly nabídnout volbu formátu. To se tedy Škoda vytáhla!

Vloženo

Ono je toho více, co ty škodovácké navigace neumí oproti daleko levnějším. Třeba neumí zobrazit aktuální rychlost podle GPS, nelze navolit současné zobrazení více doplňkových parametrů jízdy - čas dojetí, zbývající km, dobu jízdy ad. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...