Patrik1971 Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Jasne,stahovanie poznam,mozno aj cez online sluzby,ktore su na rok zaplatene,skor som myslel,ze ci mali dat k autu kartu,alebo si ju musim kupit sam.SDHC class 10,to uz som nasiel,ze je potrebna. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Muze byt i sdxc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pe.kova Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 co obsahuje nejnovější systém oproti tomu co je v základu (0318)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Ale max 64 GB, pak už je jen NTFS a VFAT a FAT32 je stále pro každé nahrávání nejlepší, jeden pán s Passatem B8 by Vám mohl vyprávět jak nahrával mapy a nahrával až pak nabídka CAR startovala asi 5 minut a hlasové ovládání kolem 15 minut...oprava v servise by stála cca. 70.000,- CZK = nová jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Ja mam kvuli Macu na kartach exFAT a zatim ok. To je doporucenihodne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Bojlere, kup si (nebo si ukradni) paragon NTFS na svy jabko. Bez nej se snad existovat neda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 po nahrati noveho softu som zaznamenal ovela rychlejsu reakciu radia na dotyk ako aj na cokolvek ked prepnem... tak isto rychlejsie zobrazenie PDC .... a celkovo to radio zrychlilo.... dotyk zatial bez problemov, takze problem sa odstranil u mna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 @ferda25 Systém souborů při nahrávání map nějak ovlivňuje rychlost následného náběhu infotainmentu? Ty mapy se nahrají do zařízení, ale při dalším náběhu infotainmentu tam karta přece nemusí být vložená, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Nechci zakladat nove tema, tak polozim zde mensi dotaz, jak vam funguje ta appka SkodaConnect. Po aktualizaci se zlepsila stabilita ale pravidelne me to odhlasuje, chce to pak login/heslo a nekdy capcha a to treba i po 24h. System iOS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 Stale odhlasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 17. leden 2019 Sdílet Vloženo 17. leden 2019 (editace) Pro IOS naprosto v pohodě,nic se mi neodhlašuje. OFYF2507.MP4 OFYF2507.MP4 Editováno: 17. leden 2019, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabbi Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Škoda Connect - v poslednej dobe pravidelne odhlasuje, každý deň sa musím znova prihlásiť. Rovnako u známych ktorí mají Superb a používajú Škoda Connect. Dokonca sa mi minule stalo že sa mi v appke zobrazilo cudzie auto - nejaký Kodiaq v Prahe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Také se odhlašuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Bude tam opět někde problém. Nefungujou ani služby online v infotainmentu, které spadají pod Škoda Connect. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 @Aleš_BXja psal o appce, ne o systemu. Navic to o cem pises je Skoda online sluzby v aute. Skoda connect je jina sluzba, ta aplikace stoji za velky H. Napsal jsem na infolinku, tak uvidme co a jestli vubec odpovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Odkážou Tě pravděpodobně na helpdesk, kde mi napsali poměrně podrobný návod, jak zprovoznit Skoda Connect po změně S-PIN, který přestal fungovat, povedlo se, ale po par dnech prestal novy S-PIN fungovat znovu a misto nej funguje ten stary, ktery predtim nesel... Takze asi tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwertyx64 Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Na androide mi to ide tiez OK, no iPhone odhlasuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pe.kova Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 tak jsem byl v servisu a tam bylo řečeno že FW 0318 je poslední. Mám trvat na aktualizaci? HW: H50 3V0035043b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Bohužel s vyšší verzí software přestane po druhém zařazení fungovat menu displeje kamery po druhé aktivaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Funguje, ale zdá se, že se musí asi 20 sec vyčkat... ale když to člověk opakovaně zkouší, tak nejede vůbec a ten interval se prodlouží do nekonečna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Tužo Tuzinsky Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Zdar,neviete poradit pls? mam iphone xs a mam zauem vyuzivat car play v superb III radio columbus 2016...po pripojeni starsieho iphonu k radiu cez usb napr iphone SE sa hned spusti carplay a pohoda ale po pripoeni mojho modelu iphone XS rok 2018 mi stale dokola ukazuje ze nacitava usb. a car play nelze spustit .soft v infotaiment mam vraj najnovsi 1233.neni novsi soft na toto asby podporovalo i[hone xs ?prip ak spojazdnit carplay ? DIK za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Mas zapnutou Siri? (Nastaveni -> omezeni) Bez toho to nefrci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Tužo Tuzinsky Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 před 12 minutami, M_ike napsal: Mas zapnutou Siri? (Nastaveni -> omezeni) Bez toho to nefrci. aha ,tak toto som teraz zapol v telefone a uvidim zajtra skusim pripojit čo to povie ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Predchazejici prispevky necituj, jsou tu na to haklivy - zedituj si to :)) Je to timhle, uvidis. Resil jsem stejny problem u sebe. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Tužo Tuzinsky Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 super jasne už to fičí ... siri :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.