david00007 Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Díky moc Cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 7. Březen 2021 Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 Da se vymenit display 2,5 Colombo stary s tlacitky za novy placaty bez vymeny jednotky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 V 24. 2. 2021 na 21:34, Patrik1971 napsal: online 2x za rok,alebo stiahnut cca 25gb subor,supnut ho cez usb c do Columba Jen stáhnout 25GB z jejich stránek je umění. Zatím jsem zkusil asi 8x a vždy se stahování zruší, nehledě na to, že mají omezenou rychlost stahování kolem 5-6MB/s. Nikde jinde problém s tak velkým souborem nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsharan Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 (editace) Tak nevím jak jiní,ale mě se to povedlo stáhnout hned napoprvé a max za 2 hodiny jsem to měl Editováno: 25. Březen 2021, autor: wsharan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Presne jak pise hnatik. Taky se mi to podarilo stahnout az snad na 7 pokus. Prakticky pokazdy se to prerusilo myslim na 21gb. A rychlost hrozna. Nechaval sem to vzdycky pres noc a rano jsem cekal jak.na prekvapeni jestli se to stahlo nebo ne 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnatik Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 před 26 minutami, ČudlR napsal: Presne jak pise hnatik. Taky se mi to podarilo stahnout az snad na 7 pokus. Prakticky pokazdy se to prerusilo myslim na 21gb. A rychlost hrozna. Nechaval sem to vzdycky pres noc a rano jsem cekal jak.na prekvapeni jestli se to stahlo nebo ne 😀 Download manager to pojistil na první pokus...přes Chrome nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Staženo dnes za 58 minut, na jeden, první pokus. Opera 74.0.3911.218 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub713 Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 Zdravím, na mém S3 01/2017 mi delší dobu vyskakuje při kliknutí na NAV - https://ctrlv.cz/mcRc - Do teď jsem to nijak neřešil, jelikož používám Waze, ale chtěl bych tam mít i origo mapy. Zkoušel jsem různé pokusy o aktualizaci. Použil jsem 32GB SD kartu, naformátoval, vložil soubory, ale vždy to hodí "Chyba: Data nedostupná" i když při vložení SD karty to hodí "Existují data pro aktualizaci softwaru" viz. odkazy https://ctrlv.cz/YW7E (Chyba), https://ctrlv.cz/n3U8 (Načtení sd karty). Vyzkoušel jsem formátovat na různé možnosti od FAT32 4, 8, 16kb až po exFAT, ale stále stejná chyba. Nevěděl by si s tím někdo rady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 12. Duben 2021 Sdílet Vloženo 12. Duben 2021 (editace) Skús mapy nakopirovat na väčšiu SD kartu.Aspon na 64gb Moje prvé pokusy o aktualizáciu máp končili podobne ako u Teba.Niekedy sa mi to podarilo až na nejaký 3.pokus.Tiez som používal 32gb kartu.Odkedy používam 64gb tak vždy na prvý pokus sa mi mapy podarí aktualizovat Editováno: 12. Duben 2021, autor: titanius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Este jen dotaz kdyz si nakopitoval data na kartu ty stazeny rozbalil si je ? Protoze to co stahnes je zabaleny ale v aute na karte musi byt rozbalene 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titanius Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 Jasné... Stiahnem,rozipujem,nakopirujem na 64gb,vložím do Slotu v aute atď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 Přesedláno na Columbuse a je to rozdíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 19. Duben 2021 Sdílet Vloženo 19. Duben 2021 Na Colombovi mi chybi cudlik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 před 6 hodinami, p2p napsal: Na Colombovi mi chybi cudlik... Také si nemůžu zviknout.. ještě mi na čudlíku vysela voňka do auta 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 20. Duben 2021 Sdílet Vloženo 20. Duben 2021 Moc pěkný Leone...na kolik vyšlo jestli se můžu zeptat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 zdravím, má smysl připlácet za Colomba nebo stačí Amundsen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Květen 2021 Sdílet Vloženo 8. Květen 2021 Má display je o třídu někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 10. Květen 2021 Sdílet Vloženo 10. Květen 2021 V 8. 5. 2021 na 0:38, Husita napsal: zdravím, má smysl připlácet za Colomba nebo stačí Amundsen? Ahoj, záleží, co od infotainmentu očekáváš. Já řešil podobné dilema před rokem a něco, když jsem objednával auto (SIII FL) a nakonec jsem nepřiplácel a zůstal u Amundsena a jsem spokojen. Vyhovuje mi kombinace dotykového displeje a koleček (používám hlavně pro přiblížení / oddálení mapy). Jediný nedostatek jsem zaznamenal snad jen u prediktivního tempomatu, kdy mi sem tam zobrazí nějakou blbost (např. jako když jedu po Jižní spojce ve směru D0-Braník, v jednom úseku mi to hodí nejvyšší rychlost 80, pak o kousek dál 90, pak 110 a nakonec zase 80). Každopádně pokutu jsem kvůli tomu nikdy neplatil :) Columbus by měl mít přesnější mapové podklady, ale nemám vyzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koubapavel2 Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 Další vylepšení od Ferda 25 😀 Google Earth Díky 👍👍👍 3 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 18. Květen 2021 Sdílet Vloženo 18. Květen 2021 To asi do Amundsena nejde, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Tento Google Earth sa mi tam vzdy na maly moment v menu objavi pri mapovej aktualizacii,alebo potom opat vzdy zmizne.Mam Columba 2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Zajimave, budu tam muset zajet, protoze origo Google Earth mi uz nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomtomy22 Vloženo 12. Červen 2021 Sdílet Vloženo 12. Červen 2021 V 10. 1. 2020 na 23:04, ferda25 napsal: Poslední software: 1433 - lze následně přepnout do nového skinu, jen je nutné upravit menu climatroniku k úplně funkčnosti(dle verze jednotky a množství updatu, lze usuzovat, že i panel přístrojů podporuje toto nové menu). Ahoj, chci se zeptat známy mi udělal aktualizaci columbusu na 1433 , ale v tesmode nejde změnit vzhled na nový. Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaky Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 U 3 měsíce starého auta se mi občas stává, že po nastartování nefunguje žádný zvuk (s výjimkou varovného pípání od senzorů). Např. dnes ráno jsem vezl dítě do školky a vše fungovalo. Po 20m jízdě jsem pak na 10m zastavil a po návratu do auta ticho - rádio, média, navigace, Laura, ani výstup z telefonu i z AndroidAuto - nenapadlo mne vyzkoušet, zda funguje zvuk z handsfree, ale předpokládám, že by byla také nefunkční. Po krátké jízdě jsem zkusil několikrát vypnout a zapnout celý systém, ale nenaběhlo to. Tohle už se mi stalo párkrát a většinou třena následující den to bylo opět OK. Máte zkušenosti s podobným chováním? Vzhledem k velmi náhodnému výskytu s tím prozatím nechci chodit do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Stalo se mi to 2-3X. Pomůže vypnout motor, odejít z auta, zamknout, nechat tak 30 vteřin a zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.