Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ale max 64 GB, pak už je jen NTFS a VFAT a FAT32 je stále pro každé nahrávání nejlepší, jeden pán s Passatem B8 by Vám mohl vyprávět jak nahrával mapy a nahrával až pak nabídka CAR startovala asi 5 minut a hlasové ovládání kolem 15 minut...oprava v servise by stála cca. 70.000,- CZK = nová jednotka.

Vloženo

po nahrati noveho softu som zaznamenal ovela rychlejsu reakciu radia na dotyk ako aj na cokolvek ked prepnem... tak isto rychlejsie zobrazenie PDC .... a celkovo to radio zrychlilo.... dotyk zatial bez problemov, takze problem sa odstranil u mna 

Vloženo

@ferda25 Systém souborů při nahrávání map nějak ovlivňuje rychlost následného náběhu infotainmentu? Ty mapy se nahrají do zařízení, ale při dalším náběhu infotainmentu tam karta přece nemusí být vložená, ne?

Vloženo

Nechci zakladat nove tema, tak polozim zde mensi dotaz, jak vam funguje ta appka SkodaConnect. Po aktualizaci se zlepsila stabilita ale pravidelne me to odhlasuje, chce to pak login/heslo a nekdy capcha  a to treba i po 24h. System iOS.

Vloženo

Škoda Connect - v poslednej dobe pravidelne odhlasuje, každý deň sa musím znova prihlásiť. Rovnako u známych ktorí mají Superb a používajú Škoda Connect. Dokonca sa mi minule stalo že sa mi v appke zobrazilo cudzie auto - nejaký Kodiaq v Prahe...

Vloženo

@Aleš_BXja psal o appce, ne o systemu. Navic to o cem pises je Skoda online sluzby v aute. Skoda connect je jina sluzba, ta aplikace stoji za velky H.

Napsal jsem na infolinku, tak uvidme co a jestli vubec odpovi.

Vloženo

Odkážou Tě pravděpodobně na helpdesk, kde mi napsali poměrně podrobný návod, jak zprovoznit Skoda Connect po změně S-PIN, který přestal fungovat, povedlo se, ale po par dnech prestal novy S-PIN fungovat znovu a misto nej funguje ten stary, ktery predtim nesel... Takze asi tak :D

Vloženo

Zdar,neviete poradit pls?

mam iphone xs a mam zauem vyuzivat car play v superb III radio columbus 2016...po pripojeni starsieho iphonu k radiu cez usb napr iphone SE sa hned spusti carplay a pohoda ale  po pripoeni mojho modelu iphone XS rok 2018 mi stale dokola ukazuje ze nacitava usb. a car play nelze spustit .soft v infotaiment mam  vraj najnovsi 1233.neni novsi soft na toto asby podporovalo i[hone xs ?prip ak spojazdnit carplay ? DIK za radu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...