bojler Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 Postup bude pravděpodobně totožný jako u varianty "offroad" s tím, že se aktivuje jiná položka v adaptacích. Ale kdo ví, jestli to nevyžaduje komplexnější úpravu. Citovat
wsharan Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 to jsem si taky myslel a proto jsem se ptal,jestli bude tady někdo hodný a prozradí postup Citovat
BirK Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 A co přidá menu sport a off-road, nebo je to jen o grafice?Jinak ta garáž by mě zajímala taky. Citovat
M_ike Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 Pokud se to nezmenilo, tak na sport rezim bylo potreba vic, nez jen neco povolit v adaptacich. Off road ti ukazuje nadmorskou vysku a uhly naklopeni. Sport rezim umi i tlaky turba, vykon a teploty. Na YouTube toho najdes vic vc. ukazek Citovat
bojler Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 před 57 minutami, wsharan napsal: to jsem si taky myslel a proto jsem se ptal,jestli bude tady někdo hodný a prozradí postup Ferda to na 99% nebude. Citovat
Shaarky Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 Údajně to nelze, ověřeno s Ferdou...ale už to byly dva roky, co jsem se na to ptal. Není to o hodnotách v adaptacích, jinak by to tu dávno kolovalo. Citovat
bojler Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 Tak je jasné, že to musí auto podporovat. Teď jde o to, jestli je to v aktuálně montovaných autech z výroby a nebo to ferda dohrává. Citovat
Shaarky Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 (editace) Vymazáno - dle uživatele zde to tedy jde - pak ať se tedy vyjádří Ferda. Editováno: 10. Únor 2020, autor: Shaarky Citovat
p2p Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 Jestli nekdo mate v nabidce sport rezim... pls udelejte mi adap jednotky 09: Cent. Elect. (J519) a 17: Instruments (J285) jeste zkopirovat kodovani obou jednotek... Podivam se na to... dik Citovat
p2p Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 Co mam overene a jde pres VCDS: zmena blikani CH, LH pres mlhy, rasy... ruzne varianty menu dotankovani klima signal vetraku rasy na pozici auto vypnuti SS / teplota nebo napeti tlukot srdce startov. tlacitka trvale zapnuti smart (light) assist pipani 5 dveri vypnuti zaklapeni zrcatek az po nstartovani zapnuti zadnich svetel na auto zpozdeni ostriky, vypnuti atd... personalizace easy entry možnost vypnutí denních světel v menu výhřev volantu dle venkovní teploty paměť vyhřívání obou předních sedaček 10 min ambient light zmena prah rychlosti upozorn mlha cteni dopr znacek a lane assist automaticke zamceni pasy pipani aktivace ASR, ECS dodatecne stirani skel lap timer mlhy jako DRL parkovani ster v menu ruzne varianty svetel, mlh, DRL... atd Neovereno: prodloužení dosahu DO (mam od vyroby ) zvyseni citlivosti pedalu... Zkouset nebudu... výhřev volantu dle venkovní teploty automat (nemam kde overit... nemam vyhr. volant) (: Citovat
bojler Vloženo 10. Únor 2020 Vloženo 10. Únor 2020 Laptimer jen u sportlajny, je to tak? S odklopenim zrcatek po startu byly u VCDS problemy, ne? Citovat
p2p Vloženo 11. Únor 2020 Vloženo 11. Únor 2020 Zrcatka po startu... jednotka 09, sec. kód 31347 Adaptace - Spiegelverstellung ---> signalisierung_Spiegelanklappung dát Not activated. 1 Citovat
roubic Vloženo 11. Únor 2020 Vloženo 11. Únor 2020 Tohle jsem treba zkusil na svem s3 a delalo mi to ze sem odemkl odklopili se a zase zavreli nastartoval a odklopili :/ Citovat
dusanhe Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 Nazdar chalani, neviete niekto postnuť návod na kodovanie zatvorenia kufra cez tlačítko v aute a zamknutie auta pri naštartovanom motore? Ďakujem Citovat
Kelso Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 Treba citat starsie prispevky, kde sa dozvies ze zatvorenie kufra cez tlacitko nieje iba vec kodovania ale aj inych veci a know how ti asi len tak niekto neda. Citovat
dusanhe Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 Prečítal som všetky ale nobolo to tam, nechcem si tým privyrábať len si to urobiť na svojom aute..už som si nakodoval všeličo ale toto sa mi nedarí..eventuálne ak by bol niekto ochotný poslať postup do SS zaplatím, len sa mi nechce niekam cestovať, ked mám možnosť diagnostiky u kamoša a spraviť si to sám Citovat
Patrik1971 Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 Toto bez navstevy niekoho hodne sikovne ale nedas...... 1 Citovat
PistaTT Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 Kódovanie zatváranie 5. dverí tlačítkom sa líši v závislosti od ovládacej jednotky... Takže jedine navštíviť niekoho kto to know how má. Citovat
dusanhe Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 Hej len čo som obvolal inzeráty tak to nevie urobiť nikto v okolí :-( Ale ide mi hlavne o zamykanie dverí pri naštartovanom aute, ale ďakujem za odpovede Citovat
LukášCBR Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 Zamknutí auta při nastartovaném motoru lze velmi lehce dokódovat. Odkud jsi? Citovat
p2p Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 Co mam overene a jde pres VCDS: zmena blikani CH, LH pres mlhy, rasy... ruzne varianty menu dotankovani klima signal vetraku rasy na pozici auto vypnuti SS / teplota nebo napeti tlukot srdce startov. tlacitka trvale zapnuti smart (light) assist pipani 5 dveri vypnuti zaklapeni zrcatek az po nstartovani zapnuti zadnich svetel na auto zpozdeni ostriky, vypnuti atd... personalizace easy entry možnost vypnutí denních světel v menu výhřev volantu dle venkovní teploty paměť vyhřívání obou předních sedaček 10 min ambient light zmena prah rychlosti upozorn mlha cteni dopr znacek a lane assist automaticke zamceni pasy pipani aktivace ASR, ECS dodatecne stirani skel lap timer mlhy jako DRL parkovani ster v menu ruzne varianty svetel, mlh, DRL... atd Neovereno: prodloužení dosahu DO (mam od vyroby ) zvyseni citlivosti pedalu... Zkouset nebudu... výhřev volantu dle venkovní teploty automat (nemam kde overit... nemam vyhr. volant) (: Tohle všechno jde přes vcds nakodovat... Kufr jediné Strakonice... Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk Citovat
KarelM Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 co je "tlukot srdce startov. tlacitka", nějaký zvuk? 1 Citovat
Langusta 2018 Vloženo 14. Únor 2020 Vloženo 14. Únor 2020 1 godzinę temu, KarelM napisał: co je "tlukot srdce startov. tlacitka", nějaký zvuk? Tlačítko pulsu je tlačítko spouštění motoru (taková stanice bez klíče) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.