Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ako prosím ?

https://github.com/jilleb/mib2-toolbox

Nainstaluj na SD kartu. Vlož do SD1. V radiu najdi aktualizace(stačí podržet MENU) a nahraj to. Automaticky se ti aktivuje GreenMenu a + tam budeš mít různé vychytávky a nastavení. Pak se stim dá ještě pracovat dál, jako změnit menu viz moje radio. 

20250225_190736.jpg

Diky

Upraveno od Heno69

Prosím te jak tam aktivuji HMI Sport ?

Upraveno od Heno69

Nejsem si jist, jestli to přes GEM jde. Každopádně si tam ještě stáhni (ze stejných stranek/doplněk k Toolboxu) https://github.com/Mr-MIBonk/M.I.B._More-Incredible-Bash

Karta musí zůstat stále připojena v autě. V menu v GEM najdi a dej instalovat "fec koding" nebo tak nějak. Tam by měl být i FEC na Sport menu. Ale nemám vyzkoušeno, zda to funguje. Respektive, jestli to stačí k aktivaci. 

Práv cez

M.I.B._More-Incredible-Bash

som to chcel robiť ale tam je práve podmienkou na spustenie GEM aktívne Developer mode. .... Nie ?

A tou aktualizací toho MIB Toolboxu to pravé aktivuješ. Sám jsem to tak dělal. 

• 3 týdny později...

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. 

Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. 

děkuji.

V Plzni bych mohl, kdybyste nikoho nenašel z okolí.

Ahoj, nevíte někdo zda se dá změnit rychlost, při které se vrátí sklopené couvací zrcátko u spolujezdce do původní polohy? Případně v jaké jednotce hledat?

Jelikož je zrcátko elektrické, tak přeci v centrální elektrice 09😉

V 27. 4. 2025 na 21:46, marasAUQ napsal:

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda-lí by se tady našel někdo kdo by mi nakódoval bcm jednotku z 2019 Superba do mého 2015 Superba? Jde mi hlavně o ambientní osvětlení. Nová jednotka končí písmeny CQ. 

Ideálně Moravskoslezský kraj ale klidně se projedu i dál. 

děkuji.

Můžu nabídnout Brno, ochranu komponent v nové jednotce už máš vyřešenou?

Nemám, vůbec jsem nevěděl, že něco takového vůbec je, doteď jsem jezdil baworáky éčkové řady, takže je pro mě koncern trochu španělská vesnice…

Dobrý den, najdu tu někoho z okolí Turnova, či Mladé Boleslavi, kdo by mi dokázal nakodovat zavírání 5tých dveří přes centrál a popř. přes tlačítko v autě? Mám Superba combi, rv. 10/2019. A popř. ještě zjistit, co by se dalo dále nakodovat, jako line asistent atd, funkci rozpoznávání značek mám. 🙂 Moc děkuji za případné odpovědi. Hezký den. 

Pokud do té doby nikoho neseženeš tak bych se měl 23,24.5 pohybovat v okolí Mácháče.

Zatím se nikdo neozval, ale když to půjde, tak se klidně můžeme domluvit :). 

• 3 týdny později...

Dobrý den, prosím o radu. Je možné přes vcds nakonfigurovat region řídící jednotky tažného zařízení z USA na EU? Popřípadě prosím o informaci jak. Děkuji a přeji hezký den.

(69) kódování hledejte parametr označující region (například „North America/US“ nebo „RoW/EU“).

Změňte na RoW, což znamená zbytek světa, nebo tak nějak. 

Pokud je to nové nainstalované, musí se ještě upravit (19)(09)(03)(13)(6c).

Kódování již proběhlo, akorát mistr kódér nezměnil parametr USA - EU. Když změním tento parametr bude nutné znovu řešit kódování zbytku, nebo by to mělo být již OK?

Nejsem žádný profík. Ale jsem přesvědčený, že se nic nezmění. 

Tak v nastavených parametrech je RoW, ale zarazilo mě nastavení platformy: MEB nemělo by být na MQB?

Co máš za auto? MEB je platforma pro Elektrická auta. 

Ještě posílám foto z kódování s nastavenými parametry, kdyby vás něco trklo, že je špatně

IMG_7045.jpeg

IMG_7046.jpeg

IMG_7047.jpeg

IMG_7048.jpeg

IMG_7049.jpeg

Jak píšu. MEB je elektrický auto. Asi bych to tedy změnil na MQB. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.