Únor 19, 20178 r Zdravím, tak včera jsem si udělal výlet do Strakonic k ferda25... a musím říct že stál za to...Superb je vyladěn k mé spokojenosti a cestou domu sem byl jako malej kluk co si veze hračku... dokodováno spousty věciček, které jsou praktické a super. Ferda je odborník na svém místě a navíc jsem si i pěkně pokecal ... Takže ještě jednou díky...
Únor 20, 20178 r pročítám vlákno a vypadá to, že poslední novinka je to otvírání/zavírání kufru.. nebo se snad něco nového urodilo?
Březen 5, 20178 r Je tu někdo z okolí HK a Pardubic, kdo by uměl odblokovat u Superba video a TV za jízdy a signalizaci pásů bez ztráty záruky?
Březen 6, 20178 r Ahoj, viete niekto o šikovnom odborníkovi v okolí Trnavy poprípade Bratislavy čo by vedel dokódovať nejaké to vylepšenie ?
Březen 7, 20178 r Tiez by som poprosil nejaky kontakt v Bratislave na niekoho co vie nakodovat nejake vecicky na Superba + mam otazku toto na videu niekto vie spravit a ci je to vôbec legalne ? Upraveno Březen 7, 20178 r od Radarista
Březen 7, 20178 r Nějak mi uniká význam tohoto experimentu. Jinak umíme v ČR kluci, Brno.. Už se jeden kolega z BA otočil.
Březen 7, 20178 r Vyznam bude asi ten ze to blika ledkovo vyzera to americky hoci to amerika nieje by som povedal. Btw kontrolka mrtveho uhla v spetatku sa neda prekodovat na cervenu farbu a aby viac svietila ?
Březen 7, 20178 r před 24 minutami, Radarista napsal: Btw kontrolka mrtveho uhla v spetatku sa neda prekodovat na cervenu farbu a aby viac svietila ? ... případně aby současně, kdy bliká mrtvý úhel bylo toto blikání doprovázeno i zvukem? Někdy totiž (hlavně za slunečného počasí) je blikající mrtvý úhel špatně viditelný a zvuk by mě upozornil na to, že v mrtvém úhlu je jiné auto a já jsem vyhodil blinkr.
Březen 7, 20178 r Je fakt ze ta oranzova v tom zrcatku je malo videt... Cervena by byla lepší a se zvukem by to byl ideal.
Březen 8, 20178 r Chlapi kde najdem celkom najazdenych km? Vidím len: od startu, od natankovania a dlhodobo - ale kde je od výroby? Dík.
Březen 14, 20178 r Škoda, že nejde ten horní pásek koncového "C" kódovat samostatně. Na denní svícení k předním denním by to stačilo.
Březen 26, 20178 r Ahoj,neví někdo kdo by mi pomohl nakodovat v Prostějově Superba 3 vše co se dá mam Style 140KW DSG Díky
Duben 14, 20178 r ahoj poradí mi prosím někdo s aktivací zadních světel při děnním svícení?mám VCDS 16.8.3 v češtině,a zkoušel jsem to podle návodu: 09-Central. electr. (8)-Leuchte23SL HLC10-Lichtfunktion C 23,not active→Daytime running lights(10)-Leuchte23SL HLC10-Dimmwert CD 23, 0→100 (8)-Leuchte24SL HRA65-Lichtfunktion C 24, not active→Daytime running lights(10)-Leuchte24SL HRA65-Dimmwert CD 24, 0→100 ale nikde v nastavení nemám to Daytime running lights abych to změnil z neaktivního,je tam spousty jiných možností ale nabídku na denní svícení tam nemůžu najít.neví náhodou někdo jak jinak by se to mohlo jmenovat? moc děkuji za pomoc Jirka Upraveno Duben 14, 20178 r od wsharan
Duben 14, 20178 r mě onehdá na nějaký problém tady na fóru poradili stáhnout anglickou verzi. Česká je nějaká divná. Pomohlo mi to.
Duben 15, 20178 r tak po tom co jsem si nainstaloval anglickou verzi tak se mi vše povedlo,ten překlad není úplně přesný a tudíž proto jsem to nemohl najít,místo denní světlo je v tom českém VCDS "AUTOMATICKÉ SPÍNÁNÍ SVĚTLOMETŮ" Jinak děkuji za pomoc
Duben 18, 20178 r nezkoušel někdo dokodovat stav autobaterie?aby bylo vidět třeba v nabídce na maxidotu kolik V má baterie? díky za info
Duben 20, 20178 r Nechci dělat chytrého, ale dle OBDeleven by to jít mohlo...prý to snad záleží na nějakém modulu 5Q0 915 181 E/G/H/K / řídící jednotka pro kontrolu baterie / J367 ... zřejmě pak tedy nakódováním jednotky 17... mohu zkusit zítra, pokud si vzpomenu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.