Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
Vloženo

Startovací tlačítko (to s nápisem Start-Engine-Stop) mi postupně ztratilo citlivost až bylo nutné vyvinout opravdu velkou sílu k nastartování a došlo až k tomu, že při jednom příjezdu domů jsem nebyl schopen motor a zapalování ani vypnout.

Výměna v servisu druhý den po objednání na počkání (asi 1,5 hodiny). Pravděpodobně měli tlačítko skladem.

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj da se podle vin zjistit zda to ma senzor virtualniho pedalu ( koupil jsem vcera jsem starsi superb z dovozu) nefunguje kde zkontroluju zda tam je jak to ma vypadat a kde ? Pripadne  jde to domontovat ? Kolik by to vyslo ?

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ví někdo,kde jsou přesně umístěná čidla.Mi to jednou jde,pak 5x nejde :-( ,i když to používám velice zřídka.Vím,že je někde vlevo u tažného,ale když jsem byl pod autem,nebylo vidět.Díky

Vloženo

Mne to funguje bez problému, vždy na 1x otvorí. Čo je ale horšie, keď otvorím kufor cez virtuálny pedál, nakloním sa do kufra a vyberám nejaké veci, už asi 3x sa mi stalo že sa začal kufor zatvárať....pritom som nohami stál na mieste, len som ich mal blízko senzorov...ešte že to pri zatváraní pípa.

• o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Máte prosím někdo zkušenost s prodlevou v bezklíčovém zamykání? Situace: Vystoupím z auta s klíčem v kapse, zavřu dveře řidiče, otevřu zadní dveře - zavřu zadní dveře, zkouším zamykání na tlačítko u kliky řidiče, tlačítko nereaguje. Pokud od zavření zadních dveří uběhne např. 30 sec (nemám přesně vysledováno), zamknutí tlačítkem na klice už funguje.

Případně nějaký tip, s čím by takové chování mohlo souviset? Díky předem.

Vloženo

Ještě bych zkontroloval jestli není klíč od auta u nějakého zdroje rušení.
Mně se stává, že když mám klíč v brašně u telefonu, tak kessy reaguje mnohem hůř nebo vůbec.
Když telefon v brašně není, tak úplně bez problému.

• o 2 týdny později...
  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...