Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dík, ještě mi prozraď, kde jsi ho objednal. Nějak jsem ho nemohl dohledat ani podle kódového označení.

Originální díl VW = objednat ve VW.

• 1 rok později...

Startovací tlačítko (to s nápisem Start-Engine-Stop) mi postupně ztratilo citlivost až bylo nutné vyvinout opravdu velkou sílu k nastartování a došlo až k tomu, že při jednom příjezdu domů jsem nebyl schopen motor a zapalování ani vypnout.

Výměna v servisu druhý den po objednání na počkání (asi 1,5 hodiny). Pravděpodobně měli tlačítko skladem.

• 1 měsíc později...

jde nakodovat zavirani kufru virtualnim pedalem?

To asi nieje otazka kodovania.Bud mas iba otvaranie  u modelov z pociatku vyroby,alebo mas aj otvarania a aj zatvaranie u novsich.Vraj pomoze iba vymena jednotky/kessy/

mam z vyroby, ale rok 2015. Treba ferda25 bude vedet

Upraveno od koudy

minuta 7

Upraveno od Patrik1971

• 2 měsíce později...

Ahoj da se podle vin zjistit zda to ma senzor virtualniho pedalu ( koupil jsem vcera jsem starsi superb z dovozu) nefunguje kde zkontroluju zda tam je jak to ma vypadat a kde ? Pripadne  jde to domontovat ? Kolik by to vyslo ?

Podívej se do nastavení palubního systému, pokud jej máš, měla by tam být volba zapnutí/vypnutí a třeba to máš vypnuté..aai nejjednodušší rada.

• 5 měsíců později...

Ví někdo,kde jsou přesně umístěná čidla.Mi to jednou jde,pak 5x nejde :-( ,i když to používám velice zřídka.Vím,že je někde vlevo u tažného,ale když jsem byl pod autem,nebylo vidět.Díky

A kopes ako do lopty na futbale,tzv spicakom?Pretoze kopanim dosikma,alebo mavanim zo strany na stranu to tiez nejede korektne:)

Ano,podle návodu,rovně jako do míče :-) .Zkusím,ať mi zaktualizují SW

Mne to funguje bez problému, vždy na 1x otvorí. Čo je ale horšie, keď otvorím kufor cez virtuálny pedál, nakloním sa do kufra a vyberám nejaké veci, už asi 3x sa mi stalo že sa začal kufor zatvárať....pritom som nohami stál na mieste, len som ich mal blízko senzorov...ešte že to pri zatváraní pípa.

Také mi to zlobí... někdy mohu kopat jak chci...

Jinak návod :

Citlivost VIP pedálu se nechá měnit.

a povíš jak?

Ve Strakonicích.

• 2 týdny později...

Ahoj, je tu prosím někdo z Královéhradecka, kdo by mi nastavil zavírání pátých dveří tlačítkem na středovém tunelu? (SIII)

Moc díky.

• 4 týdny později...

Máte prosím někdo zkušenost s prodlevou v bezklíčovém zamykání? Situace: Vystoupím z auta s klíčem v kapse, zavřu dveře řidiče, otevřu zadní dveře - zavřu zadní dveře, zkouším zamykání na tlačítko u kliky řidiče, tlačítko nereaguje. Pokud od zavření zadních dveří uběhne např. 30 sec (nemám přesně vysledováno), zamknutí tlačítkem na klice už funguje.

Případně nějaký tip, s čím by takové chování mohlo souviset? Díky předem.

Zkus se víc přiblížit kapsou.

Jen další závada v řadě.

Ještě bych zkontroloval jestli není klíč od auta u nějakého zdroje rušení.
Mně se stává, že když mám klíč v brašně u telefonu, tak kessy reaguje mnohem hůř nebo vůbec.
Když telefon v brašně není, tak úplně bez problému.

• 2 týdny později...

Zkus i dalsi klice.

• 4 měsíce později...

Mam moznost koupit pekneho S3, ale ma kessy a ja kessy nechci (automaticke odemykani auta). Da se to vypnout?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.