Listopad 24, 20168 r Dík, ještě mi prozraď, kde jsi ho objednal. Nějak jsem ho nemohl dohledat ani podle kódového označení.
Leden 20, 20187 r Startovací tlačítko (to s nápisem Start-Engine-Stop) mi postupně ztratilo citlivost až bylo nutné vyvinout opravdu velkou sílu k nastartování a došlo až k tomu, že při jednom příjezdu domů jsem nebyl schopen motor a zapalování ani vypnout. Výměna v servisu druhý den po objednání na počkání (asi 1,5 hodiny). Pravděpodobně měli tlačítko skladem.
Březen 5, 20187 r To asi nieje otazka kodovania.Bud mas iba otvaranie u modelov z pociatku vyroby,alebo mas aj otvarania a aj zatvaranie u novsich.Vraj pomoze iba vymena jednotky/kessy/
Březen 5, 20187 r mam z vyroby, ale rok 2015. Treba ferda25 bude vedet Upraveno Březen 5, 20187 r od koudy
Květen 11, 20187 r Ahoj da se podle vin zjistit zda to ma senzor virtualniho pedalu ( koupil jsem vcera jsem starsi superb z dovozu) nefunguje kde zkontroluju zda tam je jak to ma vypadat a kde ? Pripadne jde to domontovat ? Kolik by to vyslo ?
Květen 11, 20187 r Podívej se do nastavení palubního systému, pokud jej máš, měla by tam být volba zapnutí/vypnutí a třeba to máš vypnuté..aai nejjednodušší rada.
Říjen 17, 20186 r Ví někdo,kde jsou přesně umístěná čidla.Mi to jednou jde,pak 5x nejde :-( ,i když to používám velice zřídka.Vím,že je někde vlevo u tažného,ale když jsem byl pod autem,nebylo vidět.Díky
Říjen 17, 20186 r A kopes ako do lopty na futbale,tzv spicakom?Pretoze kopanim dosikma,alebo mavanim zo strany na stranu to tiez nejede korektne
Říjen 17, 20186 r Mne to funguje bez problému, vždy na 1x otvorí. Čo je ale horšie, keď otvorím kufor cez virtuálny pedál, nakloním sa do kufra a vyberám nejaké veci, už asi 3x sa mi stalo že sa začal kufor zatvárať....pritom som nohami stál na mieste, len som ich mal blízko senzorov...ešte že to pri zatváraní pípa.
Říjen 31, 20186 r Ahoj, je tu prosím někdo z Královéhradecka, kdo by mi nastavil zavírání pátých dveří tlačítkem na středovém tunelu? (SIII) Moc díky.
Listopad 26, 20186 r Máte prosím někdo zkušenost s prodlevou v bezklíčovém zamykání? Situace: Vystoupím z auta s klíčem v kapse, zavřu dveře řidiče, otevřu zadní dveře - zavřu zadní dveře, zkouším zamykání na tlačítko u kliky řidiče, tlačítko nereaguje. Pokud od zavření zadních dveří uběhne např. 30 sec (nemám přesně vysledováno), zamknutí tlačítkem na klice už funguje. Případně nějaký tip, s čím by takové chování mohlo souviset? Díky předem.
Listopad 27, 20186 r Ještě bych zkontroloval jestli není klíč od auta u nějakého zdroje rušení.Mně se stává, že když mám klíč v brašně u telefonu, tak kessy reaguje mnohem hůř nebo vůbec.Když telefon v brašně není, tak úplně bez problému.
Duben 13, 20196 r Mam moznost koupit pekneho S3, ale ma kessy a ja kessy nechci (automaticke odemykani auta). Da se to vypnout?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.