Publikováno Duben 29, 201510 r Řidič, spolujezdec i cestující na zadních sedadlech mohou ovládat teplotu ve svých zónách.
Květen 1, 201510 r ...to je stejne jako by ses zeptal a co je tam ten cas:) Nicmene je to tim, ze ta fotka je ze standardni dvouzonove klimy. Trizonova ma okolo displeje, ktery je mensi, jeste modre a cervene tlacitko pro regulaci teploty. Nenasel jsem rychle nejakou lepsi fotku, takze davam vyrez (je z BHP-team preview)
Září 11, 201510 r Mě tyhle vícezónové klimy přijdou trochu jako reklamní trik. Samozřejmě to z průduchů fouká každému jinak, ale v autě se to stejně smísí do jedné průměrné teploty, takže ve finále není spokojen nikdo A navíc já osobně si na sebe vzduch přímo nefoukám, je to o nastydnutí, nebo bolení hlavy...Podle mě vyhozené peníze. Upraveno Září 11, 201510 r od Clint
Prosinec 31, 20204 r On 9/11/2015 at 5:22 PM, Clint said: Mě tyhle vícezónové klimy přijdou trochu jako reklamní trik. Samozřejmě to z průduchů fouká každému jinak, ale v autě se to stejně smísí do jedné průměrné teploty, takže ve finále není spokojen nikdo A navíc já osobně si na sebe vzduch přímo nefoukám, je to o nastydnutí, nebo bolení hlavy...Podle mě vyhozené peníze. Třeba můj pes když jede vzadu má furt hlavu u toho výdechu, tak mu tam pouštím studený vzduch i když sám chci mít nohy v teple.
Srpen 20, 20214 r Trochu oživím téma. Až teď jsem si všiml, že mi vzadu nefungujou tlačítka výhřevu sedaček a ovládání teploty. Mám přes sync teplotu v celém autě stejně, ale kamoš mě teĎ upozornil, že i s vyplým syncem ty tlačítka nereagujou - ani změna teploty, ani výhřev sedaček. Neřešil to někdo už?
Srpen 20, 20214 r nevim, ze tam neco takoveho je, takze se pujdu mrknout do auta a kdyztak se ozvu. Diky
Srpen 26, 20214 r před 7 hodinami, M_ike napsal: Zamek zadniho panelu nema vliv na vyhrev. Co pojistky? Tak to mame asi kazdej jine auto me to tqky nereaguje pokud zamknu zadek nejde vzadu nic IMG_2109.MOV
Srpen 26, 20214 r @roubic - video mi nejde přehrát, či stáhnout. Upraveno Srpen 26, 20214 r od bouchy
Srpen 26, 20214 r před 5 hodinami, bouchy napsal: @roubic - video mi nejde přehrát, či stáhnout. Tak to netusim me se normalne prehraje na mobilu
Srpen 28, 20214 r On 8/25/2021 at 10:28 PM, M_ike said: Zamek zadniho panelu nema vliv na vyhrev. Co pojistky? Bylo to tim zamkem zadnich sedacek. Na MY2017 se tim zamyka jak teplota klimy, tak vyhrev obou zadnich sedacek.
Srpen 28, 20214 r V 25. 8. 2021 na 22:28, M_ike napsal: Zamek zadniho panelu nema vliv na vyhrev. Co pojistky? Beru zpet a omlouvam se za nepresnost. Mate pravdu, dnes vyzkouseno a opravdu se zamkne cely zadni panel vc. vyhrevu, jak jste psali 🙂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.