kokta7 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 Řidič, spolujezdec i cestující na zadních sedadlech mohou ovládat teplotu ve svých zónách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 Za mě super, ať si vzadu topí jak jim to vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 30. Duben 2015 Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 S klimou vzadu odpadá bohužel ukazatel teploty venku a čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2015 a co tam je to "out"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 ...to je stejne jako by ses zeptal a co je tam ten cas:) Nicmene je to tim, ze ta fotka je ze standardni dvouzonove klimy. Trizonova ma okolo displeje, ktery je mensi, jeste modre a cervene tlacitko pro regulaci teploty. Nenasel jsem rychle nejakou lepsi fotku, takze davam vyrez (je z BHP-team preview) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Mě tyhle vícezónové klimy přijdou trochu jako reklamní trik. Samozřejmě to z průduchů fouká každému jinak, ale v autě se to stejně smísí do jedné průměrné teploty, takže ve finále není spokojen nikdo A navíc já osobně si na sebe vzduch přímo nefoukám, je to o nastydnutí, nebo bolení hlavy...Podle mě vyhozené peníze. Editováno: 11. Září 2015, autor: Clint 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 no ale ten pocit, že to máš podle sebe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 On 9/11/2015 at 5:22 PM, Clint said: Mě tyhle vícezónové klimy přijdou trochu jako reklamní trik. Samozřejmě to z průduchů fouká každému jinak, ale v autě se to stejně smísí do jedné průměrné teploty, takže ve finále není spokojen nikdo A navíc já osobně si na sebe vzduch přímo nefoukám, je to o nastydnutí, nebo bolení hlavy...Podle mě vyhozené peníze. Třeba můj pes když jede vzadu má furt hlavu u toho výdechu, tak mu tam pouštím studený vzduch i když sám chci mít nohy v teple. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Trochu oživím téma. Až teď jsem si všiml, že mi vzadu nefungujou tlačítka výhřevu sedaček a ovládání teploty. Mám přes sync teplotu v celém autě stejně, ale kamoš mě teĎ upozornil, že i s vyplým syncem ty tlačítka nereagujou - ani změna teploty, ani výhřev sedaček. Neřešil to někdo už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 Nemas v menu klimatizace zamklej zadek ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 20. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2021 nevim, ze tam neco takoveho je, takze se pujdu mrknout do auta a kdyztak se ozvu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 25. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2021 Zamek zadniho panelu nema vliv na vyhrev. Co pojistky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 před 7 hodinami, M_ike napsal: Zamek zadniho panelu nema vliv na vyhrev. Co pojistky? Tak to mame asi kazdej jine auto me to tqky nereaguje pokud zamknu zadek nejde vzadu nic IMG_2109.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 (editace) @roubic - video mi nejde přehrát, či stáhnout. Editováno: 26. Srpen 2021, autor: bouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Rear na panelu-zamknutí topení a zadního výhřevu. Vyzkoušeno 11/2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 před 5 hodinami, bouchy napsal: @roubic - video mi nejde přehrát, či stáhnout. Tak to netusim me se normalne prehraje na mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 26. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 On 8/25/2021 at 10:28 PM, M_ike said: Zamek zadniho panelu nema vliv na vyhrev. Co pojistky? Bylo to tim zamkem zadnich sedacek. Na MY2017 se tim zamyka jak teplota klimy, tak vyhrev obou zadnich sedacek. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 V 25. 8. 2021 na 22:28, M_ike napsal: Zamek zadniho panelu nema vliv na vyhrev. Co pojistky? Beru zpet a omlouvam se za nepresnost. Mate pravdu, dnes vyzkouseno a opravdu se zamkne cely zadni panel vc. vyhrevu, jak jste psali 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.