ghost7 Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Dnes jsem absolvoval dalsich 250 km a podvozek mam standardne v mormalu. Opticky si ti na tech 19" (kdyz je to vedle sebe) nedovedu moc predstavit. Btw. taky jsem mel puvodne objednanou sedou business, ale na posledni chvili jsem to zmenil a jsem moc rad. Co je to za barvu, stribrna nebo cappuccino? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 8. leden 2016 Sdílet Vloženo 8. leden 2016 Zřejmě capucino, měl jsem ji taky původně, pak jsem to změnil na business, a jsem taky moc rád :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 13. leden 2016 Sdílet Vloženo 13. leden 2016 (editace) Máte někdo zkušenosti s Alu koly HRS? Prý to je Taiwan. Přikládám foto. Odpovím si sám: mezitím jsem zjistil, že kolo není homologované, navíc i nedostupné (vyprodáno). Editováno: 14. leden 2016, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McViper Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 Má někdo na autě origo kola Cassiopeia 18" ? Chtěl bych je vidět na fotce s autem..... díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 22. leden 2016 Sdílet Vloženo 22. leden 2016 http://forum.skodahome.cz/topic/132619-superb-lk-20-tdi-140-kw-4x4-b%C3%ADl%C3%A1-moon-hn%C4%9Bd%C3%A1-k%C5%AF%C5%BEe/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 Ja je mam na zimakach, na světlou barvu bych je nechtěl, nebo určitě ne lestene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 I na světé (bílé) to v reálu vypadá luxusně, zatím mám jenom pozitivní ohlasy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foji Vloženo 23. leden 2016 Sdílet Vloženo 23. leden 2016 quartz + cassiopeia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Zimní VS letní 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Kola pro S3 Style 2.0 TDI 110 kw bez adaptivniho podvozku. Jake mate zkusenosti s 18" koly bez DCC co se tyka jizdniho komfortu? Vaham mezi 17" a 18", aby to nebyl po meste kostitras. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Mel jsem podobné obavy ale k memu prekvapeni jsou 18" naprosto v pohode. Dokonce mam zimni 17" a ty letni mi prisly pohodlnejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Diky Martine za nazor, to me uklidnilo, vezmu ty 18-ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McViper Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 Díky všem za fotky! Přemýšlím o nich jako o letních,ale mám tmavší lak (Lava blue), tak si myslím, že by se k tomu víc hodila ta jejich stříbrná verze,než ty černé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McViper Vloženo 25. leden 2016 Sdílet Vloženo 25. leden 2016 To homy: prosím tě,jaký je jízdní komfort s DCC na těch 19"? Docela jsem se toho rozměru bál...Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 S dcc úplne v pohodě, neni se treba bát. bez dcc bych zůstal na léto u 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Ghost ja mam na leto 18 a na zimu 17 a ti poviem na tych18 to je tak akurat a sedi to ako prikovane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Ja mam na leto i zimu 18" a spokojenost - akorat se ta vymena casem prodrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Dobrý den, řešíme zimní pneu a disky na Superb III. Uvažovaly jsme, že na originální disky budeme jednoduše nechat v servisu měnit pláště zimní na letní a naopak dle ročního období. Zkrátka budeme mít zimní a letní pneu a pouze jedny AL disky na zimu i na léto. U prodejce Škoda, kde je současně i servis nás od toho ale odrazují, že by mohlo dojít při každoročním přezouvání dojít k poškození gum a že je proto lepší mít dvoje disky a na nich obuté letní a zimní pneu. Jaký je váš názor? Nechce se nám kupovot druhé disky, když stejně výměnu provádíme v servise a je pro nás lepší nakládat a vykládat lehké gumy, než se tahat s kompletníma kolama. Dalším argumentem je cena disků, jelikož je levnější dát 2x ročně 600 Kč za přezutí gum, než 17000 Kč za 4ks orig. disků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Reším to tak,ze mam dvoje alu disky a hotovo.Ta cena za disky neni tak velka investice a zimni pneu mam mensi takze asi tak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Sukyn: A kde je řečeno, že to musí být origo disky za 17 tis.? Musí sedět rozměr, musí mít min. značku KBA a homologaci na SIII (3T). A měly by se vám líbit. Kvalita stejná jako u origo ne-li lepší. Cenově u 17´´ i za 12-14 tis. Osobně bych nepřezouval. Editováno: 1. Únor 2016, autor: KarelM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Sukyn koukni na bazoš. Jen jsem krátce nahlíd a našel jsem např: http://www.sbazar.cz/jukart/detail/15085536-skoda-superb-octavia-yeti-volkswagen-5x112-original nebo http://www.sbazar.cz/rswalukola/detail/11514577-alu-kola-skoda-octavia-superb-5x112-r17 Zvlášť ty turbíny jsou krásný, oboje 17". Editováno: 1. Únor 2016, autor: waleri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Sukyn: kvalitni pneuservis by gumy ponicit nemel, kdyby ano, mel by za škodu umět dat nahradu. Jinak jsem jeste ve svem okoli neslyšel, ze by pri vymene gumy z rafku na rafek poskodili gumu. Ale chapu, ze nahoda je vul a stat se to muze. (Me jednou pri obouvani nove pneu naopak poskodil manik elektron) Jinak jak pise KarelM, nemusíš kupovat original. Staci neoriginal splnujici potrebne parametry. Mrkni na elektrony.cz Ja tam koupil 17" za 2500/kus. Ted koukam je maji o neco drazsi: http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/skoda/skoda-superb-3t-2015/limousine/17/#?brand=platin&type=platin-p69-silver&id=1251321 Btw. Jak jste dopadli s tim hlucnym DCC, ktere jsi tady popisoval ?? * Editováno: 1. Únor 2016, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Mám jedny kola a měnim jen gumy, už 10 let. Žádný problém s tím nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Jak se pak tesis na jaro a na podzim? Ja se vzdycky tesim, az to vymenim a mam z poloviny novy auto 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Jako jestli se mám těšit na nějaké hnusné neznačkové nebo plechové zimní disky? No to těžko. Mě přijde škoda, aby auto mělo půl roku pěkná kola a půl roku hnusná kola. A abych za dvacku kupoval druhou sadu? Zbytečné. Raději investuji do kvalitního přezutí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.