bojler Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Sukyn koukni na bazoš. Jen jsem krátce nahlíd a našel jsem např: http://www.sbazar.cz/jukart/detail/15085536-skoda-superb-octavia-yeti-volkswagen-5x112-original nebo http://www.sbazar.cz/rswalukola/detail/11514577-alu-kola-skoda-octavia-superb-5x112-r17 Zvlášť ty turbíny jsou krásný, oboje 17". No tak treba ten prvni inzerat je podezrely. Pise, ze sundano z noveho auta, ale je to focene v krabici a s prelepkama na znaku. Tak se kola na aute nedodavaji. Ty druhe jsou bohuzel jen kopii, je otazka, jestli to cloveku vadi nebo ne. My jsme meli v rodine vzdycky druhou sadu, ale pri cene disku kolem 15-20 tis. bych ted uz taky menil jenom gumu. Editováno: 1. Únor 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 10000,- se zdá podezřelý, možná jen autor použil cizí fotku. Turbíny jsou kopie, jinak by nebyly za tuhle cenu. Jak říkáš, otázka jestli to někomu vadí. Sám superba nemám, jen octávii, ale na zimu jsem na bazoši za dobře sehnal krásný originál 17" Pegasy včetně Dunlop pneu. Tím chci říct, že než to pořád přehazovat, dá se za rozumnou cenu sehnat kvalitní disk. Vždyť je to investice prakticky na životnost auta u majitele a i pak se dají prodat, pokud nejsou nějak přespříliš zhuntovaný. Při tom neustálým přehazovaní pneu bych neměl ani tak strach o gumu, ale spíš o ráfek. Už se mi stalo, že mi poškrabali ten límec po obvodu. Nebylo to příliš vidět, ale když o tom člověk ví, tak ho to štve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukyn Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Sukyn: kvalitni pneuservis by gumy ponicit nemel, kdyby ano, mel by za škodu umět dat nahradu. Jinak jsem jeste ve svem okoli neslyšel, ze by pri vymene gumy z rafku na rafek poskodili gumu. Ale chapu, ze nahoda je vul a stat se to muze. (Me jednou pri obouvani nove pneu naopak poskodil manik elektron) Jinak jak pise KarelM, nemusíš kupovat original. Staci neoriginal splnujici potrebne parametry. Mrkni na elektrony.cz Ja tam koupil 17" za 2500/kus. Ted koukam je maji o neco drazsi: http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/skoda/skoda-superb-3t-2015/limousine/17/#?brand=platin&type=platin-p69-silver&id=1251321 Btw. Jak jste dopadli s tim hlucnym DCC, ktere jsi tady popisoval ?? * Děkuji všem za názory na řešení, zda 1 nebo 2 sady disků. Potíže s hlučným podvozkem jsme reklamovaly. Po domluvě se servisem jsme natočily jízdu na video, které servis poslal do Boleslav. Tam si nahrávku poslechly a poradily výměnu ramen zadní nápravy. Dnes volaly ze servisu, že výměna problém nevyřešila a hledají další způsob řešení. Od doby, kdy jsme s tímto problémem poprvé předaly auto do servisu uplynul už cca jeden měsíc. Radost s nového auta tedy zatím není. Zatím jenom řešíme problémy. Jinak pokaždé, když dáme auto do servisu, dají nám náhradní Superb III a tam je podvozek bez těchto zvuků a dokonce se nám zdá, že předváděcí vůz i lépe filtruje nerovnosti. Zapůjčený Superb III má podvozek OK. Snad se toho také dočkáme a budeme s novým autem konečně spokojeni. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 Člověče, tak snad budete spokojeny. Evidentně s y držíš styl v celém příspěvku. Su zvědavej, co tam pokazily. 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 Ahoj, nema prosim niekto vizual ako vyzeraju kola SIRIUS ANTRACIT na SUPERBe? velmi sa mi totiz pacia a chcel by som vediet ako asi vyzeraju, nakolko v žiadnom konfiguratori niesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GiJo17 Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 (editace) Tohle jsem nasel na internetu Editováno: 19. Únor 2016, autor: GiJo17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas474 Vloženo 20. Únor 2016 Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 to su klasicke Sirius=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 (editace) Sice jsem si je nakonec nechal az na leto, takze do tohoto tematu asi uplne nepatri, ale bavili jsme se o nich behem zimy, takze koho by zajimalo, tak takto vypadaji 18" Rial Lugano na aute... http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/skoda/skoda-superb-3t-2015/limousine/18/#?color=000000&page=8&brand=rial&type=rial-lugano&id=47998 Editováno: 14. Duben 2016, autor: Kraso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Je tam až na logo nějaký rozdíl mezi tímhle a Pegasus Anthracite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Tak predevsim v barve, protoze Pegasus Anthracite je takova bronzova/medena, nevim jak to nazvat a Rial Lugano jsou cerne. A diky te cerne kombinaci vytvareji opticky klam, ze ty lopatky jsou vetsi a hlubsi - aspon tak mi to prislo, kdyz jsem videl stat oba typy vedle sebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Ty Kraso, a proč jsi tam nedal origa Pegasus antracide? Jsou pohodbné a hlavně hezčí. Tyto kola bych dal na jiné auto, ale ne na auto jako je Superb 3. generace. Ale Tvoje volba, můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Tak hlavni duvod je ten, ze se mi nelibi ta jejich Anthracite barva, kterou pouzivaji pro originaly Ja mam rad cerno-stribrnou kombinaci a tech skodovka nema moc. Vetsinou vsechno hrnou ciste do stribrne, takze z originalu pro cerno-stribrnou se mi libily akorat Cassiopeia, ale ty byly v te dobe dlouhodobe nedostupne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Neplanujes dat tam stredy se znakem Skoda?myslim,ze by to vypadalo lepe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Zdravim poradi nekdo jestli je mozne pouzit alu z OIII RS Gemini s pneu 225/40/18 ? Jelikoz bych tuto sadu mel na zimu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Tak použít půjdou, ale budou tak zapadlý, až to pěkný nebude - originály jsou o půl palce širší disky a ET 44, což je o 7mm jinde.. kola budou utopená minimálně o centimetr, což je nejen estetická katastrofa, ale ještě můžou škrtat. Dej tam to, co na auto patří a tyto prodej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Navíc jestli nebudou napsaný v technicaku, (jako že tyhle nebudou), tak to může být problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Neplanujes dat tam stredy se znakem Skoda?myslim,ze by to vypadalo lepe. Jj, ty bych vymenil rad, protoze ty Rial stredy se mi vubec nelibi. Ale nemam tuseni, jestli se daji sehnat zvlast Skoda original stredy a nebo je budu muset predelavat z origo zimnich. Nemas predstavu prosim te? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stano-RS Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 (editace) Jelikoz jeste supa nemam (cekam na sportline) tak jsem nevedel jake rozmery jsou v TP . Diky za info PS: mohl by nekdo vyfotit TP jake tam jsou rozmery pneu? Diky Editováno: 16. Duben 2016, autor: Stano-RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Jj, ty bych vymenil rad, protoze ty Rial stredy se mi vubec nelibi. Ale nemam tuseni, jestli se daji sehnat zvlast Skoda original stredy a nebo je budu muset predelavat z origo zimnich. Nemas predstavu prosim te? Jestli je středová krytka stejná jako u origo stav se, mám tu sadu v garáži.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Diky, potvrdim si behem dneska a ozval bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 Sehnat se daji a dokonce se delaji i ruzne prumery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waleri Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 Anebo lze koupit samolepky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 http://m.aliexpress.com/item/32223742701.html?aff_click_id=96c1d6949a8245bcaa3424514317e87b-1460364271387-08573-yzR37QjmI&aff_platform=y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 17. Duben 2016 Sdílet Vloženo 17. Duben 2016 (editace) http://m.aliexpress.com/item/32272103821.html?aff_click_id=96c1d6949a8245bcaa3424514317e87b-1460364271387-08573-yzR37QjmI&aff_platform=y. Tady staci nalepit na puvodni stredy Editováno: 17. Duben 2016, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenkyyy Vloženo 21. leden 2017 Sdílet Vloženo 21. leden 2017 nevíte, jak vypadají kola phoenix 19 v katalogu je vysoce leštěné- novinka. Mám barvu šedou business combi a ty antracitové mám pocit, že tam nevyniknou a stříbrné nevím nevím ... Nikde jsem je neviděl. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.