Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Škoda vydala /cca půl roku/ instrukci pro STK a dopravní úřady,že nedovoluje jakékoliv dopisování kol do TP,protože vozidlo jako celek není s nimi homologováno.

Z výroby může mít auto jen kola z kofigurátoru , z jiné výbavy nejdou objednat z důvodu homologace vozidla jako celku.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, nemá někdo na Supovi tyto kola Stratos 17" antracitové: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-stratos-17-pro-superb-iii/p/3V0071497H+HA7 ?

Ideálně, kdyby měl někdo fotku. Ze 17" mi přijdou použitelné jenom tyto a tak mě zajímá, jak to vypadá? Světlá verze se mi nelíbí a tmavou jsem na internetu nenašel na fotkách.

Není 17" už malá na Supa? Přemýšlím na zimu o 17", na léto mám 18".

Vloženo
před 2 hodinami, Kelso napsal:

Ci je 17" mala alebo nie 100 ludi 100 chuti, ja si myslim ze 17" su uplne v pohode ale bude to plno ludi co tam neda nic mensie ako 18"

Vsetko pod 18 pre Superb fakt male🙂🙂

Vloženo
V 8. 9. 2020 na 10:17, tažak napsal:

Škoda vydala /cca půl roku/ instrukci pro STK a dopravní úřady,že nedovoluje jakékoliv dopisování kol do TP,protože vozidlo jako celek není s nimi homologováno.

Z výroby může mít auto jen kola z kofigurátoru , z jiné výbavy nejdou objednat z důvodu homologace vozidla jako celku.

Chci se zeptat: tohle plati jen pokud bych chtel mit na aute vetsi kola, nez takove jake byly dodany z vyroby? Kdyz mam objednane auto na 19", tak na to muzu nasadit 18" kola se zimnima gumama, nebo na zimu musim mit taky 19"?

Vloženo
Před hodinou, chaky napsal:

Chci se zeptat: tohle plati jen pokud bych chtel mit na aute vetsi kola, nez takove jake byly dodany z vyroby? Kdyz mam objednane auto na 19", tak na to muzu nasadit 18" kola se zimnima gumama, nebo na zimu musim mit taky 19"?

Ak kupujes s 19, zapisane v technickom mozes mat aj mensie. Co bude v technicaku to mozes mat na aute

Vloženo
před 5 hodinami, chaky napsal:

Cokolvek,co budes mat v TP,v tvojom pripade od 16-19

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Chci se zeptat, zda někdo má na autě letní neoriginál kola 18/19palců. Chtěl bych na léto koupit buď originály a dopsat podložky do TP nebo koupit rovnou neorigo s menším ET a dopsat je do TP. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Mám neoriginály z Audiny v 19" s lehce jiným ET, gumy mi lícují s blatníkem díky podložkám, pneumatiky jsou tak jak mají být dle VTP. Policajti i na STK vždy zkontrolují rozměr gum, ET-čko málo kdo řeší pokud Ti kola očividně nelezou z blatníku ven. Podložky pod koly jsou natřené do barvy, takže je zatím neřeším. 

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)
On 11/16/2020 at 8:50 AM, Whispere said:

Ahoj, nemá někdo na Supovi tyto kola Stratos 17" antracitové: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-stratos-17-pro-superb-iii/p/3V0071497H+HA7 ?

Ideálně, kdyby měl někdo fotku. Ze 17" mi přijdou použitelné jenom tyto a tak mě zajímá, jak to vypadá? Světlá verze se mi nelíbí a tmavou jsem na internetu nenašel na fotkách.

Není 17" už malá na Supa? Přemýšlím na zimu o 17", na léto mám 18".

Sice pozde, ale prece…

F9616BB7-4A3B-4B84-A77E-680E9D320F0D.jpeg

8DE3BC13-F603-4466-99C0-9DC27F3545F0.jpeg

Nemel jsem moznost jezdit delsi dobu v Supu s DCC proto jsem se vice-mene smiril/rozhodl s timto kompromisem bez DCC. Preferuju na delsich trasach komfort. A minimalne CZ, ale i SK cesty me zatim nepresvedcily o tom mit na aute vetsi kola (tedy mensi profil pneumatik). Bohuzel cesta do Chorvatska 3x do roka to nespasi a v konecnem dusledku se 215mm sire pneu muze lehce podepsat i na spotrebe, kterou mam dlouhodobou mezi 4.8l - 4.9l. Kazdoapdne, co si budeme povidat, 19” na Supa pasujou a auto s nimi vypada  skvele.

Editováno: , autor: kemo
additional photo
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Dneska jsem si udělal radost a k 6ti měsíčnímu výročí našeho soužití se supem jsem si udělal radost. Cepeus černá metla + broušené čelo, auto hnědá magnetic L&K, 3/2021.

20210913_175130.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...