tažak Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Škoda vydala /cca půl roku/ instrukci pro STK a dopravní úřady,že nedovoluje jakékoliv dopisování kol do TP,protože vozidlo jako celek není s nimi homologováno. Z výroby může mít auto jen kola z kofigurátoru , z jiné výbavy nejdou objednat z důvodu homologace vozidla jako celku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Září 2020 Sdílet Vloženo 8. Září 2020 Papierovo,predpisovo a podla zakona ano,ale ako vieme a realne aj tu citame,stale to ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukeska22 Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Dobrý den Chtěl bych se optat, zda mohu dat originální disky z Passata CC 2009 na Superba 2018 Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Jestli maj stejny rozmery disku i pneu tak jo. Jinak samozrejme muzes taky ale nemas pak to podle technicaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblacker Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Na léto mám 19 a ted na zimu jsem přehodil na 18.Nedovedu si představit,že bych to auto ponížil a dal 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whispere Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Ahoj, nemá někdo na Supovi tyto kola Stratos 17" antracitové: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-stratos-17-pro-superb-iii/p/3V0071497H+HA7 ? Ideálně, kdyby měl někdo fotku. Ze 17" mi přijdou použitelné jenom tyto a tak mě zajímá, jak to vypadá? Světlá verze se mi nelíbí a tmavou jsem na internetu nenašel na fotkách. Není 17" už malá na Supa? Přemýšlím na zimu o 17", na léto mám 18". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Ci je 17" mala alebo nie 100 ludi 100 chuti, ja si myslim ze 17" su uplne v pohode ale bude to plno ludi co tam neda nic mensie ako 18" 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Leto mam 19" na zimu mam neorigo osklive 17". V zime to nejak neresim, auto je stejne vecne spinavy a jizdne je to o neco mekkci nez ma 19" 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 před 2 hodinami, Kelso napsal: Ci je 17" mala alebo nie 100 ludi 100 chuti, ja si myslim ze 17" su uplne v pohode ale bude to plno ludi co tam neda nic mensie ako 18" Vsetko pod 18 pre Superb fakt male🙂🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whispere Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Spíš mi šlo o to, zda někdo nemá na autě ty Stratosy v antracitu. 17" bych dle fotek zkousl, 16" už ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Sestnactky jsou opravdu hrozne. Uz ty sedmnactky jsou hodne na hrane. Na ulici mame cerstve dva kousky, jeden s originalnimi poklicemi a jeden s neorigo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipFF Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 doporučil by jste mi někdo nějaký letní kola na černýho supa ? Představuju si nějaký tmavý 19" at to sedí k té černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 16. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2020 Cierno-brusene 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 A co tyhle: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chaky Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 V 8. 9. 2020 na 10:17, tažak napsal: Škoda vydala /cca půl roku/ instrukci pro STK a dopravní úřady,že nedovoluje jakékoliv dopisování kol do TP,protože vozidlo jako celek není s nimi homologováno. Z výroby může mít auto jen kola z kofigurátoru , z jiné výbavy nejdou objednat z důvodu homologace vozidla jako celku. Chci se zeptat: tohle plati jen pokud bych chtel mit na aute vetsi kola, nez takove jake byly dodany z vyroby? Kdyz mam objednane auto na 19", tak na to muzu nasadit 18" kola se zimnima gumama, nebo na zimu musim mit taky 19"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tažak Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Jak to bude hodnotit pojišťovna nebo úřady v případě problému neumím předpovídat,platí jednoduché pravidlo,že na autě má být jen to,co je v TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelso Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Před hodinou, chaky napsal: Chci se zeptat: tohle plati jen pokud bych chtel mit na aute vetsi kola, nez takove jake byly dodany z vyroby? Kdyz mam objednane auto na 19", tak na to muzu nasadit 18" kola se zimnima gumama, nebo na zimu musim mit taky 19"? Ak kupujes s 19, zapisane v technickom mozes mat aj mensie. Co bude v technicaku to mozes mat na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 před 5 hodinami, chaky napsal: Chci se zeptat: tohle plati jen pokud bych chtel mit na aute vetsi kola, nez takove jake byly dodany z vyroby? Kdyz mam objednane auto na 19", tak na to muzu nasadit 18" kola se zimnima gumama, nebo na zimu musim mit taky 19"? Cokolvek,co budes mat v TP,v tvojom pripade od 16-19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim88 Vloženo 17. Únor 2021 Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Chci se zeptat, zda někdo má na autě letní neoriginál kola 18/19palců. Chtěl bych na léto koupit buď originály a dopsat podložky do TP nebo koupit rovnou neorigo s menším ET a dopsat je do TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Mám neoriginály z Audiny v 19" s lehce jiným ET, gumy mi lícují s blatníkem díky podložkám, pneumatiky jsou tak jak mají být dle VTP. Policajti i na STK vždy zkontrolují rozměr gum, ET-čko málo kdo řeší pokud Ti kola očividně nelezou z blatníku ven. Podložky pod koly jsou natřené do barvy, takže je zatím neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stonek Vloženo 30. Duben 2021 Sdílet Vloženo 30. Duben 2021 Dají se na Superba III dát kola Ratikon určené pro Kodiaka? https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-ratikon-17-pro-kodiaq/p/565071497A+8Z8 Rozměry ráfku 7,0J x 17“ ET 40 sedí s tím co mám ve velkém techničáku. Přehlédl jsem ještě něco proč by to nemělo pasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kemo Vloženo 4. Červen 2021 Sdílet Vloženo 4. Červen 2021 (editace) On 11/16/2020 at 8:50 AM, Whispere said: Ahoj, nemá někdo na Supovi tyto kola Stratos 17" antracitové: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/kolo-z-lehke-slitiny-stratos-17-pro-superb-iii/p/3V0071497H+HA7 ? Ideálně, kdyby měl někdo fotku. Ze 17" mi přijdou použitelné jenom tyto a tak mě zajímá, jak to vypadá? Světlá verze se mi nelíbí a tmavou jsem na internetu nenašel na fotkách. Není 17" už malá na Supa? Přemýšlím na zimu o 17", na léto mám 18". Sice pozde, ale prece… Nemel jsem moznost jezdit delsi dobu v Supu s DCC proto jsem se vice-mene smiril/rozhodl s timto kompromisem bez DCC. Preferuju na delsich trasach komfort. A minimalne CZ, ale i SK cesty me zatim nepresvedcily o tom mit na aute vetsi kola (tedy mensi profil pneumatik). Bohuzel cesta do Chorvatska 3x do roka to nespasi a v konecnem dusledku se 215mm sire pneu muze lehce podepsat i na spotrebe, kterou mam dlouhodobou mezi 4.8l - 4.9l. Kazdoapdne, co si budeme povidat, 19” na Supa pasujou a auto s nimi vypada skvele. Editováno: 4. Červen 2021, autor: kemo additional photo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 13. Září 2021 Sdílet Vloženo 13. Září 2021 Dneska jsem si udělal radost a k 6ti měsíčnímu výročí našeho soužití se supem jsem si udělal radost. Cepeus černá metla + broušené čelo, auto hnědá magnetic L&K, 3/2021. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 (editace) Nadhera,chvalim,mam ich tiez,ale v kombinacii strieborna-lestena,mimochodom tiez k magnetic hnedej a k Laurine sa fakt naramne hodia. Editováno: 14. Září 2021, autor: Patrik1971 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Září 2021 Sdílet Vloženo 14. Září 2021 Ty jo ty celostribrny mi pripadaj opticky mensi nez ty cernostribrny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.