p2p Vloženo 27. Únor 2022 Sdílet Vloženo 27. Únor 2022 Pomoci diag v sekci DSG a parametrech UDP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 23. Březen 2022 Sdílet Vloženo 23. Březen 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 28. Březen 2022 Sdílet Vloženo 28. Březen 2022 Díval jsem se na svolávačky a pro MY2017 tam nic není. Tak asi jen v novějších Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 1. Duben 2022 Sdílet Vloženo 1. Duben 2022 Já dostal Superba pro jistotu už bez krytu. Až bkryty budou. prodejce mi dá vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technoid Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 Tak je to tady, svolavaci akce se mi zobrazila na infotainmentu - 10H6, sundaji mi kryt motoru a daji zpet jiny, ale az ho vyvinou, to zatim nestihli… Takze budu jezdit nez nej. Text vyzvy je pekne vyhruzny, musi se potvrdit, ale ani po stisku OK nezmizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 2. Duben 2022 Sdílet Vloženo 2. Duben 2022 V ramci setrenia, krizi, a zisku by som sa necudoval ze ten kryt uz nikdy neuvidite :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technoid Vloženo 3. Květen 2022 Sdílet Vloženo 3. Květen 2022 Tak dnes jsem oficialne odevzdal kryt motoru. Ptal jsem se, zda mne svolaji, az bude k dispozici nahrada, ale udajne mi novy kryt daji v ramci bezneho servisu. Kryty maji byt k dispozici udajne na podzim. Tak uvidime. Pry to stejne nema zadnou funkci, jen estetika. Jinak jsem na pokyn servisu behem objednavani sundal kryt z motoru a mel jsem ho do dneska v garazi. Alespon jsem ho nemusel kontrolovat pred kazdou jizdou, jak se psalo v pokynu ke svolavacce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcox Vloženo 21. Květen 2022 Sdílet Vloženo 21. Květen 2022 Ahoj, nemá náhodou někdo zkušenost s Launch controlem? Ze zacatku to bylo ok, delal jsem to od te doby co ho mam (2 roky) asi 6x ale ted kdyz jedu delsi trasu a spustim Launch control, tak pri pusteni brzdy to cukne, otacky stoupaji ale auto netahne. A az cca pri 5000 ot/min to zacne tahnout. Kdyz vypnu motor a opet nastartuju, tak to funguje. Nevite nahodou cim by to mohlo byt? Spojky, elektronika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Ahoj, neřešili jste někdo smrad benzínu v kabině? Za necelé tři roky, co mám Supa, se to nedělo, ale dneska, jak je teplo, jsem v kabině cítil odér benzínu. Pod autem nikde nic nekape, z klimy to nejde. Jediné co, tak jsem v autě projel půl nádrže za dva dny a po otevření nádrže tam slušně prosyčely výpary. Napadlo mě, jestli to nejsou benzínové výpary z poloprázdné nádrže, ale nevím, jestli má Škoda v nádrži nějaký takový ventil, co by to měl řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardako Vloženo 1. Červen 2022 Sdílet Vloženo 1. Červen 2022 Ahoj Děla mi to úplně stejně Kdyz otevřít víčko tak si to foukne Dokonce když se v létě hodně ohřívá vzduch tak při skoro plné nádrži trochu kape kolem víčka a vedle auta byl cítit benzín Děla to jenom na rovině. Ale kdo by řešil kapku benzinu při té spotřebě 😃 Po otevření klapky u nádrže je to pod víčkem mokré Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhrom Vloženo 2. Červen 2022 Sdílet Vloženo 2. Červen 2022 Zdar, je to uhlíkový filtr odvětrávání nádrže, potřeba vyměnit 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 3. Červen 2022 Sdílet Vloženo 3. Červen 2022 Ahoj, diky za tip. Je to MY2017 a najeto 175k, tak je to vysoce pravdepodobne. Vymenim to sam nejak normalne, nebo musim do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhrom Vloženo 9. Červen 2022 Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 Já to měl na 2016, 80 tis., možná je to spíš o stáří než o nájezdu. Jinak měnil jsem to v servisu v rámci většího servisu. Samo-domo netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 14. Červen 2022 Sdílet Vloženo 14. Červen 2022 @mhrom cenu výměny v servisu bys dohledal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 24. Červen 2022 Sdílet Vloženo 24. Červen 2022 Budu dávat auto brzo do autorizaku na údržbu převodovky a haldexu, tak to zároveň nechám udělat a pak napíšu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 24. Červen 2022 Sdílet Vloženo 24. Červen 2022 měl jsem možnost o víkendu se vrátit ke své staré 206kw a oproti 200 kw verzi (s filtrem pevných částic) je ta 206 verze divočejší bestie s výrazně lepším zvukem a identickou spotřebou. obě jsou dobré, ale 206 kw je větší stíhačka. jinak se u 206 kw aktuálně při cca 120tkm chystám vyměnit oleje v diferácích spolu s výměnou oleje v automatu (podruhé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seabow Vloženo 24. Červen 2022 Sdílet Vloženo 24. Červen 2022 Viete niekto porovnat ten novy 206kW co ma 400Nm so starym? Reakcia na plyn, spotreba, pocitove zrychlenie, zvuk. Je mi jasne, ze 7DSG bude na dialnici tocit menej takze na dialnicu pohodovejsie a asi aj o nieco mensia spotreba len ci ho ten OPF velmi nepriskrtil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midlan Vloženo 8. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2022 objevila se mi teď v diagnostice tato chyba: 14869 - Bank 1: Camshaft B (Exhaust) P0014 00 [096] - Retard Setpoint not Reached (Over-Advanced) Intermittent - Not Confirmed - Tested Since Memory Clear Už jsem podobnou řešil věc řešil tady a byl to magnet (přestavovač) vačky sání: Setkal jste se někdo s touto chybou? Otázka je, jestli mám vyměnit tedy i ten druhý magnet u výfukové vačky, nebo už se ozývají rozvody. Nájezd 205kkm a ještě nebyly dělaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ztr00 Vloženo 12. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2022 @midlan: Já měnil oba dva ty magnety na straně spolujezdce z boku motoru. Je to popsáno v tomto vlákně. Od výměny to jede jak má. Oba stály dohromday +- 1100 Kč, takže opravda "zadarmo". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Board Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Ahoj, objevil jsem v motoru (vedle vzduch filtru) nezapojenou hadičku, tušíte někdo kam by měla vést a od čeho je? Pokud tedy má být zapojená, ale konec je rozšířený, jak kdyby měla být nasazená. Motor je CJXA, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSi Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 @Board má byť zapojená do boxu vzduchového filtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Board Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 @MarekSidíky, moc :-) To servis zapomněl zapojit, protože jsem tam před pár dny byl a vzduch filtr měnili. Hadička jen vysela dolů a všiml jsem si toho náhodou při dolévání kapaliny do ostřikovačů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Znedlob Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Není to stejně jen odvětrávání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 22. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2022 Ahoj bando, chtěl bych se zeptat na problém a rezonanci vyfuku u 206kw. V režimu normal, když je výfuk i motor zahřátý a popojizdim v kolone nebo se jinde třeba na parkovišti rozjíždím, tak jakmile skočí D2 a rychlost je mezi 10-20kmh, hučí výfuk jakoby rezonuje. Duni celý auto dokud nevyleze rychlost nebo nehodim do manualu a dam zpět jedničku. Studené to nedělá 🤷♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goauld Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Myslíš takovej plechovej zvuk jako by někdo tahal velkej plech po asfaltu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.