vaclav-truck-888 Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Ahoj,poradí mi někdo?V AAA jsem koupil ŠKODA OCTAVIA 1.8 turbo-20-ti ventil.Samozřejmě Acka dělají mrtvého brouka.V OKIMU zjištěno,že motor je totálka!!!V Praze jsem koupil a po cestě do UL už jsem ho reklamoval.Jde tento motor nahradit jiným motorem z OCTAVIE?Popřípade ho koupím.Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 legálne tam musíš dať motor s tým istým kódom ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaclav-truck-888 Vloženo 2. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 A da se sehnat tento tip?A na kolik asi prijde?Diky za odpoved.Koukal jsem na internetu,ale asi spatne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 Ale my nevíme, jaký kód má tvůj motor. Např. AGU, ARZ, ARX nebo třeba AUM. Podívej se do velkého techničáku, jaký kód (typ) tam máš uveden a podle něj hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 2. Květen 2015 Sdílet Vloženo 2. Květen 2015 počítej cenu za motor okolo 10tis kč + výměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.