serz Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 Nezkoušel někdo dát do Filcky origo Škodovácký rádio Symphony (montované ve Fabiích a Octaviich)? Bude to vůbec fungovat nebo to potřebuje CAN bus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 (editace) Videl jsem to normalne fungovat ve Felicii. Bylo to Symphony z Octavie, Fabiacky se do klasicky 1DIN sachty nevejde... Editováno: 15. Září 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serz Vloženo 15. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2006 To je dobrá zpráva, chci do Octy dát Alpinu z minulýho auta a tohle posunout mamce do Filcky místo stávající kazety. Myslíš že tam nebude problém s kodováním, v návodu mám, že si rádio ověří samo bezpečnostní kód, ale tady nebude proti čemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mudra Vloženo 15. Září 2006 Sdílet Vloženo 15. Září 2006 To je dobrá zpráva, chci do Octy dát Alpinu z minulýho auta a tohle posunout mamce do Filcky místo stávající kazety. Myslíš že tam nebude problém s kodováním, v návodu mám, že si rádio ověří samo bezpečnostní kód, ale tady nebude proti čemu? funguje ulne vpohode ve vsech autech. videl jsem ve 120ce , v meganu( po prohozeni pinu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serz Vloženo 15. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2006 super, díky za dobré zprávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja68 Vloženo 26. Březen 2008 Sdílet Vloženo 26. Březen 2008 dej tam exploda od sony a maš 100krat lepši zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthes Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 videl jsem ve 120ce Sakra, ja myslel ze jsem prvni No nic Koukam ze zas nekdo vytahuje uplne zbytecne stoleta temata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.