jindroi Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Zdravím. Ve škoda roomster (2009) mám ne orig radio blaupunkt který byl nainstalován již ze salonu. Mám problém že nemůžu naladit žádné fm radio. pokud zakroutím tímto válečkem viz. obr tak některé stanice se chytnou. Zkoušel jsem k radiu připojit novou anténu bez zapojeného zesilovače a radio bez problému stanice naladilo. Nevím jak se takhle komponenta jmenuje (u válečku bylo číslo 31773) , natož kde bych ji mohl lacině sehnat. Určitě se mi nechce předělávat celá anténa.Děkuji předem za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 10. Květen 2015 Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 http://www.aunika.com/Autoanteny/Antenni-napajece/Antenni-napajec-FAKRA-ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindroi Vloženo 10. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2015 Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.