Omegac Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Zdravím všechny. Moje otázka zní: dat se sehnat konektor zpatecky fabie I 1.4mpi r.v. 2001? Myslím tím nový. Upadnul, nebo spis unil tak neštastně, ze nelze znovu napojit. Je to těsně za konektorem . Našel sem ho v nabídce jenom na vrakovištích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 dá sa zohnať,ale nový ti bude k ničomu,nakoľko ho kúpiš bez pinov ...treba ucvaknúť konektor a prepinovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BearTech Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 Ahoj, řešil jsem to u 1,2 HTP 47kw 2004 a jenom pro info co jsem kolem toho našel, pokud to je stejné tak kód by měl být 1J0973702, pokud budeš podle toho googlit tak podle toho najdeš jak se to rozebírá a že to jde koupit i s kablíkem ( ale co jsem teď narychlo našel tak přes e-bay nebo aliexpress, nevím zda v CZ ) já jsem to nakonec vyřešil tak že jsem to cvakl, doma v teple rozebral (dělal jsem to v zimě tak mě celkem nefungující světlo zpátečky vadilo ) , na stávající piny přiletoval new drátky ( už si to nepamatuji přesně protože to je už dlouho - ale díky tomu už to do konektoru nešlo nacpat s nějakými těsnícími průchodkami tak jsem výstup kablíku z konektoru zalil tavným lepidlem + jsem tomu pomohl fénem aby lépe zateklo ) a následně to celé připájel už pod autem na dráty ze kterých jsem to ucvakl. Já nevím jak to tady je tolerováno s odkazy na firmy ale pokud si zadáš do google AMPMIC2F tak najdeš firmu v CZ která to dodává komplet i s piny a asi to nebude problém sehnat i jinde, to jsem jenom teď namátkou našel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Květen 2015 Sdílet Vloženo 17. Květen 2015 v pohode sem ten odkaz daj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omegac Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Tak vyřešeno. Ustřihnul sem ten konektor. Elektrikář mě to vypinoval a já sem si koupil v prodejně Škodovky dráty i s pinama na kablíku. Takže sem je jenom napojil pod autem na dráty. Vše funguje. Díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 ani to nebolelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.