Hrnca Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Ahoj, objevila se mi menší závada. Během jízdy se zapnutými pásy se spustí signalizace, jako bych pásy neměl, a to hodně nepravidelně. Třeba si zapípá 3x, pak chvilku nic, potom zase jednou nebo dvakrát. Kontrolka i pípání. Dělá to při obsazení obou předních sedadel i když jedu sám, takže to bude něco u řidiče. Setkal se s tímto už někdo? V čem je problém? Nějaké čidlo? Kde se nachází? Zvládnu to opravit (vyměnit) sám? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 pravdepodobne zámok pásu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 20. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2015 Díky, bude to nejspíš ono..Stojí to asi litr...Jdu to objednat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 Je to na 99% zámek pasu. To stejné jsem teď řešil i já. Zkus když se ti to zajizdy rozpipa zahybat spasem v zámku. Pokud to přestane tak je to tutovka. Dělalo mi to na octavii2 vytáhl jsem sedačku a výměna za 20min hotova ale u superbu2 nevím jestli je to stejné jednoduche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 14. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Bylo to tím, při zahýbání se zámkem pípání přestalo...Zámek je doma, ale ještě jsem ho nevyměnil...Rozebral jsem starý, vyčistil, a je klid...Ale stejně ho vyměním za nový až bude trocha času, teď toho mám nějak moc a musí se opravdu demontovat celé sedadlo ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 To se divím že ti to šlo rozebrat. Není to rozebiratelné tak aby se to nepoškodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrnca Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Šlo to rozebrat, opatrně jsem ten černý plast rozlomil ve spoji, ale zpět do původního stavu jsem ho musel slepit...Nejde to teď ani poznat, že to bylo od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.