sven01 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 A keby navrhli rozvody ako treba, nemuseli sa menit vobec. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janik299 Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 To je pravda,ale vychadzam z toho,co je,bohuzial... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Tak a teď bych se sebral a jel k těm bastlířům s fakturou a fotkama a zeptal bych se jich,co s tím hodlají dělat.A když nic,tak bych je tak rozmázl,že by se nestačili divit.Škoda,že jsi je nenechal vyndat ten filtr,aby viděli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 presne tak .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 V skodovke mi oznamili,ze keby prebehla vymena filtra tak ako mala,bez gumennych doplnkov vnutri,nemuseli sa menit zanovne rozvody s novym typom retaze za tie iste rozvody s novou retazou...staci Vam?? Takže ty jsi koupil auto u kterýho byly nedávno vyměněný rozvody a olej vč. filtru. Kolik měly rozvody najeto asi nevíš, co? V tělese filtru byly navíc dvě těsnění ze starých filtrů, kvůli kterým neměl motor dostatečný tlak oleje. Ty jsi filtr uvedl do správnýho stavu, ale tlak oleje přesto nebyl dostatečný. Vysvětlili ti kde se ten tlak tedy ztrácel?? Byl netěsnej napínák, nebo byl poškozenej i řetěz který žene olejový čerpadlo? Jak byl poškozený nedávno vyměněný rozvodový řetěz? Pokud byl nízký tlak oleje, pravděpodobně měl napínák malý přítlak, ale s tou signalizací nízkýho tlaku oleje se snad moc dlouho nejezdilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janik299 Vloženo 23. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Kolko mali nabehane,to neviem... Skodovkarov som sa pytal,ci sa mohol poskodit motor,dostalo sa mi odpovede,ze k ziadnemu zjavnemu poskodeniu nastastie nedoslo.. Ale ako to je v skutocnosti,to nemozem posudit,lebo neviem... Stare rozvody mam doma,pozeral som sa na ne,ale taktiez som na nich nebadal nejake viditelne poskodenie,ale opat,ja to neviem posudit Hlaska nizkeho tlaku sa zatial na PP neobjavuje,aj motor bezi ticho.. Co sa tyka toho borca,co predtym tak sikovne vymenil filter,keby som ho aj chcel riesit,tak tam nevyriesim nic,maximalne si tak kopec zlej krvi sa narobi a nic z toho...sice ma to mrzi,ale kaslem na to..je pravda ze ja som nebol ten,co mu tam to auto v dobrej viere odviezol na servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 24. Květen 2015 Sdílet Vloženo 24. Květen 2015 Připravit mě někdo o 5000-7000 svojí blbostí to už za trochu zlé krve stojí.Těm jelitům bych to stejně řekl,aby si dávali příště pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piratos21 Vloženo 13. Září 2023 Sdílet Vloženo 13. Září 2023 Dobrý den koupil jsem škodu fabia family 1.2. TSI 63 kw 2011 po výměně rozvodů a oleje a olejového filtru se mi při otáčkách 1600 rozbliká a zapípá kontrolka oleje pokud to překročí hranici 2000 otáček tak kontrolka přestane blikat. Dal jsem nové čidlo na tlak oleje ale stále to dělá. Než se vyměnil olej a rozvody tak auto jelo normálně. Mohl bych poprosit někoho o rady. Moc děkuji 375631962_9872109129528827_180494654012061733_n.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Září 2023 Sdílet Vloženo 13. Září 2023 Ak to začalo hneď po tom, ako si menil rozvody, asi by som navštívil daný servis, aby si po sebe skontrolovali svoju prácu, resp. nech hľadajú chybu oni. Ja osobne by som to tipoval na nejaký problém okolo olejového filtra, ale varím z vody. P.s.: Aký olej sa tam dával? Nebola to nejaká 10W-40-ka, alebo nejaký podobný "med"? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piratos21 Vloženo 13. Září 2023 Sdílet Vloženo 13. Září 2023 (editace) Tak olej tam je 5w-40 jinak auto jede normálně a nevykazuje nějaké anomálie jen toto. No dělaly mě to chlapy co mají servis a dělají ve škodovce 🙂 Bylo to i napíchnuté na diagnostiku a ta nic neukazuje. Editováno: 13. Září 2023, autor: piratos21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. Září 2023 Sdílet Vloženo 13. Září 2023 Dost často je po sundání olejový vany zanešený starým silikonem sací sítko ve vaně. Může to způsobovat i špatnej(jinej) olejovej filtr. Ale to si musí chlapi po sobě zkontrolovat, takže jim to vrátit na reklamaci. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 13. Září 2023 Sdílet Vloženo 13. Září 2023 Třeba zkontrolovat 3 věci : 1. Tlak oleje. Olejové čerpadlo je spojené řetězem s rozvodem. 2. Poškozeni drat od čidla tlaku oleje a stýka k plechu někde a kontrolka se sviti 3. Očistit ssaci trubku od oleje v olejové vaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piratos21 Vloženo 13. Září 2023 Sdílet Vloženo 13. Září 2023 Tak vana vytištěno vše skontrolovane diagnostika hlásí vše ok ale závada přetrvává. Může to být filtr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 Nezůstala pod olejovým filtrem stará těsnící gumička. Stávalo se to. Pak může špatně protéká olej. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Září 2023 Sdílet Vloženo 14. Září 2023 Viz například: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piratos21 Vloženo 15. Září 2023 Sdílet Vloženo 15. Září 2023 Všem moc děkuji za rady. Dnes jsem vypustil olej a odmontoval filtr a byli tam dvě těsnění 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Září 2023 Sdílet Vloženo 15. Září 2023 Témata jsem sloučil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.