Wittmann Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 2. Objednal jsem si zámek zpátečky Construct. Zajímalo by mě kde se umisťuje u FIII jestli z vrchu na středovém tunelu, a nebo budu muset šátrat z boční strany u spolujezdce ? Díky předem za informace. ten zámek z boku se snad už ani nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 1. zástěrky jsem dostal zdarma k autu 2. zámek je z boku středového tunelu (strana spolujezdce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 (editace) tak to čumim, jsem žil v přesvědčení, že Construct boční zámky naposled dělal pro felicie a jedničkové Octavie. Ve všem novějším jsem to měl vždy zvrchu. Tak tomu říkám vylepšení :-( EDIT.: a máš opravdu Construct? Není to Defend nebo Mul-T? Editováno: 22. Květen 2015, autor: Wittmann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 taky mam construct z boku, placacky jsem si taky daval. je fakt, ze construct neni uplne idealne umisten... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 U firmy Construct mi bylo vysvětleno že z důvodu málo místa kolem fofrpáky je zámek z boku, ví o tom, že je to nepraktické, ale Škoda jim to taky nijak neulehčila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoox Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 No mě zarazilo, že Defendblock prý nedělají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Já mám u Forda Defendlock a mám to taky z boku. Myslím, že je to uplně jedno kde to je, holt se budeš muset trošku více ohnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 jj, až k nohám spoluzezdce, což je občas dobý , ale jindy to zase není vůbec dobrý PS: neví někdo, proč zmizel ten úplně první příspěvek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ví, rozdělil jsem totiž dvě nesouvisející věci = Construct a zástěrky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Zamykani constructu je z boku.Esteticky je to lepsi nez zhora,ale prakticky je to na prd. Mame sedacku spolujezdce posunutou tesne k zamku (aby mel malej vzadu misto a moc nekopal do sedacky) a k zamku se spatne dostava. Na strankach contructu jde zjistit jaky je pouzit zpusob zamykani na kokretnim modelu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VMA Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Při instalaci svého zabezpečení nabízí Construct také slevovou a asistenční kartu. Máte někdo zkušenost, zda to platí také při zakoupení nové FIII a instalaci mech. zabezpečení přímo u autorizovaného Škoda prodejce. Na e-shopu jsem viděl mech zabezpeč. pro FIII, podle mě je to Construct vyráběný pro Škodu, ale nevím jestli se to nabízí rovněž se zmiňovanými bonusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Fábii jsem objednával s constructem a kartu jsem dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Červen 2015 Sdílet Vloženo 24. Červen 2015 Stejny pripad. Tez objednano s autem přes prodejce a také jsem k tomu kartu dostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Tu slevovou kartu jste k tomu dostali rovnou v salónu? Já dostal jen security card. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Presne tak. Dostal jsem klicky od auta a klicky od constructu a k tomu ty kozene desky se vsemi papiry k autu, slevovou kartu prodejce, security card ke constructu a zaroven tu jejich variantu uamk karty. Jedine, co jsem musel, tak dodatecne tu kartu aktivovat přes web constructu (nebo uamk, ted nevim)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DenisMms Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Já taky dostal obě karty rovnou u předání. Karta se aktivuje na http://uamk.cz/CONSTRUCT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buldog77 Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 Já se na to byl schválně zeptat a oni, že to slyší poprvy. Tak nevím jestli mě lakujou nebo co.Jako jde o hovno, ale už jen z principu.Asi zavolam na construct, jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 25. Červen 2015 Sdílet Vloženo 25. Červen 2015 take jsem dostal oboje. A kartu pravidelne pouzivam (min na benzin) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VMA Vloženo 26. Červen 2015 Sdílet Vloženo 26. Červen 2015 Díky všem za odpověď. To jsem rád, že se alespoň někdy výhody poskytované prvovýrobcem přenáší dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boriso11 Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 (editace) Daval už niekto na FIII aj Zeder??? Nepadne zaruka? Editováno: 10. Září 2015, autor: boriso11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 záruka na dotknuté časti samozrejme padá , navyše to nie je schválené Škoda -Auto - zásah do bezpečnostnej výbavy vozidla - volantového hriadeľa , pri nehode môže byť zaujímavé ... iné o tom neviem , má to málokto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Možno v CZ to má málokto.. u nás to má takmer každé druhé auto z VW koncernu.Ale záruka ti skutočne padá a bezpečnosť je diskutabilná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 Na jejich webu mají certifikace a typové osvědčení o technické způsobilosti konstrukční části nebo výbavy vozidla jako technicky způsobilé pro provoz na pozemních komunikacích od příslušných státních institucí a úřadů a to jak českých, tak slovenských, tak v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 10. Září 2015 Sdílet Vloženo 10. Září 2015 No to je jedna stránka veci, že to spĺňa niečo... druhá stránka veci je tá, že keď ti sám mechanik povie, že on by si to nedal, lebo bezpečnosť... a nepočuješ to od jediného, tak možno na tom niečo bude. Jeden mi dokonca povedal, že odmietol job, lebo proste neverí takémuto zásahu do riadiacej tyče. Viem, že pri náraze sa má originál tyč nejako správať. Otázka je, že či to isté zabezpečí aj ten medzikus, ktorý sa montuje. EURONCAP a pod. to asi neprešlo. Síce výnimočne, ale stávalo sa mi, že sa ťažko odomykalo, čo moc tiež dôvere neprispeje. Z hľadiska ochrany auta pred krádežou je to zrejme dosť účinné, aj keď po nete kolujú aj videá, ako sa to dá ľahko odomknúť, takže kde je pravda...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.