Publikováno Květen 26, 201510 r Zdravím, přestalo se mi vypínat vnitřní osvětlení. Při zamknutí zhasne, ale už se světla pomalu neztmavují. Zhasne to okamžitě a po nastartování světla svítí po celou dobu jízdy a nereagují ani na vypnutí tlačítky v kabině. Může to být komfortní jednotkou ? Nesetkali jste se s tím někdo? Děkuji za odpovědi. Škoda superb 103kw 2011 kombi
Květen 26, 201510 r Se to chová jak u mě, když mi smradi nechají zapnuté vnitřní stropní lampičky.... Vypínače lampiček a přepínač u zrcádka jsou na oko OK? Co diagnostika? Upraveno Květen 26, 201510 r od prassat
Květen 26, 201510 r Autor diagnostika kod469 zobrazovaci jednotka v jednodratovem režimu nic jiného přepinač i vypinače ok
Květen 27, 201510 r a nemůže to být špatný spínač v některých dveřích?že by nespínal jako kdyby byly nějaké dveře otevřené.
Květen 27, 201510 r Autor Myslel sem ze jo ale ze začatku sem zavrel dvere a svetlo pomalu zhaslo po otocenim klicku se to rozsvitilo a uz nezhaslo takze to sviti po celou dobu jizdy masakr
Květen 27, 201510 r Autor Hlavne mi nejde do hlavy ze kdyz zamknu tak to zhasne hned a ne pomalu s pritmivanim jak to delalo
Září 24, 20204 r Autor Jj vyřešil mi to autoelektrikař tuším za to byla kabeláž mezi dveřmi řidiče přestalo mi to i zamykat levou stranu dveří po nějaké době ale nevím jestli se nahrával ještě dále mel to hotové asi za hoďku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.