czab Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Takže šlo to úplně v pohodě. Změnil jsem na šedou metalízu a ještě js si připlatit za 16 kola. Teď ještě přemýšlím nad motorem :-D mám objednaný 66kw. Myslím že je to naprosto dostačující, snad nedělám chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 dej silnější se 6-ti kvaltem, nebudeš litovat. Ale to už jsem těžce OT 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mamut69 Vloženo 7. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2015 také jsme chtěli modrou, ale u nás v MB kde si to škodováci berou na operativní leasing jich jezdí mraky, tak jsme se ráno před odjezdem do zákaznického centra rozhodli pro tu nejdražší variantu, hnědou amber a nelitujeme. Maník co mi pul hodiny předával auto a proškoloval o těch všech hovadinách říkal že za rok co tam dělá tudle barvu neviděl. Ta barva se mění podle úhlu pohledu i nasvícení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Jaká barva podle Vás je nejméně náchylná na myčku a menší šrámy a nebude na ní tolik vidět ta pomerančová struktura ? Mám typ na bílou metlu nebo stříbrnou. Teď máme tmavě oranžovou metlu a zblízka je vše vidět, tmavé auto už asi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 strieborná, béžová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Hezká je ze zvláštního lakování béžová sahara, kdysi na Fabii 1 byla hezká, na kombíku by nemusela být špatná . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 (editace) Zrušeno Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 10. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2015 (editace) Zrušeno Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 Pokud se při lakování něco nepovede, tak se to přelakuje - přece to auto nesešroztují. Stejné je to pokud se s ním někde drbne - může se to stát ve výrobě, při transportu a nebo nejčastěji u prodejce - chápu, že pro neznalého je to nepříjemné, ale je to úplně normální, dělají to tak všechny automobilky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 11. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2015 (editace) zrušeno Editováno: 17. Prosinec 2015, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 (editace) Tak mě dneska nějakej osel obouchal před barákem zadní dveře, zítra jedu na rozleštění ale mám takovej pocit, nevím jestli jste si už toho někdo všimnul že lak na 3 Fábii stojí za starou belu. Když jsem měl 2 Fábii dalo se to v klidu rozleštit, lakýrníkovi jsem dal 200kč a bylo po problému ale toto, jako auto za 380tis a takovej lak, toto vědět tak do toho nejdu a za takový peníze to v životě nekoupím, nevím jsem z toho zklamanej a lakovat furt jak osel nějaký dveře se mě nechce. Auto je rok nový a už doškrábaný jak sfiňa a vyleštit to prostě nejde. To vědět nechám si 2 Fábii tohle byla opravdu chyba. Lakýrník mě říkal že je to nějakej keramickej lak a ten je sice lepší proti počasí, jako led, horko...ale zase je hodně náchylnej k poškrábání. Editováno: 1. Listopad 2016, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Keramickej lak Nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 (editace) jasně že kvalita laku je horší, když se šetří. ještě když máš bílou barvu například, tak ta kryje krásně, tak tam stačí dát malinkou vrstvu. auto prostě mít max 5 let a vyhodit a koupit další... Editováno: 2. Listopad 2016, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Tak tady jde o ten prodej, já to tak dělám, co pět let měním auto ale s tímto to už ani neprodám, nebo to koupí někdo, kdo na škrábance kašle ale za nižší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 2. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2016 Je to Skoda. V Ceskoslovensku to predas aj keby to zralo vela oleja, bolo vytopene a 2krat otocene na streche. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Pitrsman: Dej nejdriv fotku, co na tom aute mas. At vime, o cem se vubec bavime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 Začal se někomu odlupovat lak? Respektive...začal se někomu oddělovat lak od ochraného laku? Neumím to lépe popsat a vyfotit to moc nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 to se občas stává, hlavně při přelakování dílů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 11. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2016 super u nového auta, když mám takhle celý bok a začalo se to objevovat i na kapotě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 V 11. 11. 2016 at 8:53, Maverick napsal: Pitrsman: Dej nejdriv fotku, co na tom aute mas. At vime, o cem se vubec bavime. Tyto škrábance jsem v pohodě vyleštil na 2 Fábii 3M pastou se strojovou leštičkou, teď už to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Tak totok je docela síla, to jsem ještě neviděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Co jsi nevidel? Takovy skrabance? Z jaky planety jsi? Tohle zamrzi. Troufnu si ale tvrdit, ze neco podobnyho bys nerozlestil nikde, ani na FII. Neprokazu to ani ja, ani ty opak a vlastne ani nema cenu se dohadovat. Profi lakovna by to ale mela umet poresit. A ano, nebude to levny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Toto se mě teda na F2 rozleštit nepovedlo a troufnu si říct že jsem to neměl dodřený až tak! Hold otevírat dveře bez klíčů v ruce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 (editace) To auto je dodřený od jedné baby, i nárazníky jsou šmrnclý, je to trochu menší, do základovky to není a přesto to rozleštit nejde, toto je nejhorší lak co jsem kdy viděl a ty oděrky na krajích dveří způsobí i mikina, stačí se parkrát otřít (takže jelikož mám děcka kteří nehledí mám smůlu), mám chuť zkontrolovat nějakým nezávislým testem tloušťku laku, jestli tam vůbec je to co udává výrobce. Jinak to jsem koupil od jedné baby z operáku, takže ženská, která měla parkovačky jak v předu a vzadu to stejně dokázala odřít, a to mám dodrřený i ty AL kola Rock, prostě se k tomu chovala jak ke kusu železa ale jinak zase auto jezdí dobře. Ty pasty jsem používal tyto: http://www.interaction.cz/cz/produkty/prislusenstvi/3m/lesteni/ a na profilakovnu kašlu, stejně to postavím někde u Kauflandu a do roka tam zase něco přibude, to by se mě vyplatila spíš folie na celý auto. Editováno: 19. Listopad 2016, autor: Pitrsman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gogorum Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Rači to neměř,budeš hodně nas.aný. Řešil jsem reklamaci laku a byl to boj na 3/4 roku. Mám modrou pacific a v místě s největší tloušťkou je 110 mikronů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.