Publikováno Červen 2, 201510 r Ahoj, mám problém, hledal jsem všude po internetu, ale zdá se mi že konkrétně tento problém nikdo neřeší, mám fabii 1.4MPI rok.2000 připojil jsem si na diagnostiku s tím že si dodělám kontrolku brzdového obložení, kouknul jsem na VIS "přístrojová deska do 00" a tam je napsáno kódování : 16- Classic a Comfort bez kontrolky bezp. pásu18- Classic a Comfort s kontrolky bezp. pásu20- Elegance bez kontrolky bezp. pásu22- Elegance s kontrolky bezp. pásu Napsal jsem tedy kód: 20141 (Elegance bez kontrolky bezp. pásu), jediná kontrolka co se mi rozsvítila navíc, byla kontrolka hladiny odstřikovače a kontrolka brzdového obložení stále nefungovala, díval jsme se zezadu a v pinu této kontrolky je drát, který končí na svorkovnici, na stěně motorového prostoru, led dioda pod kontrolkou taky je, takže kontrolka by měla být funkční ale nevím jak jí u této modelové řady z aktivovat, budu rád za každou radu. Předem díky za odpovědi.
Červen 2, 201510 r Autor Už jsem to vyřešil, napadlo mě něco vyzkoušet a vyšlo to pokud by to někoho z fábií 2000 zajímalo tak tady vám píšu komplet kódování které ani ve VISu nenajdete 16- Classic a Comfort bez kontrolky bezp. pásu, bez kontroly brzdového obložení 17- Classic a Comfort bez kontrolky bezp. pásu, s kontrolou brzdového obložení 18- Classic a Comfort s kontrolkou bezp. pásu, bez kontroly brzdového obložení 19- Classic a Comfort s kontrolkou bezp. pásu, s kontrolou brzdového obložení20- Elegance bez kontrolky bezp. pásu, bez kontroly brzdového obložení 21- Elegance bez kontrolky bezp. pásu, s kontrolou brzdového obložení22- Elegance s kontrolkou bezp. pásu, bez kontroly brzdového obložení 23-- Elegance s kontrolkou bezp. pásu, s kontrolou brzdového obložení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.