Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, procetl jsem vlakno, ale nenasel zatim odpoved. Co vsechno, tedy krome ted list je potreba zajistit - kabelaz, konektory, ... ? Nemel by nekdo nejaky manualek co a kam zapojit? V mem pripade SIII Style MR2016. Dekuji

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Fuuu odľahlo mi... 

Keď sa zotmie pôjdem to pozriet

Čiže osvetlenie funguje na základe senzora svetiel na čelnom skle? 

Ďakujem 

Editováno: , autor: titanius
  • o 3 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 týdny později...
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Zdar chlapi, koupil jsem sup III r. v. 2016 ve vybave L&K ale prijde mi ta vybava nějaká osekana. Například nemuzu prijit na to jak ztlumit nebo vypnout osvetleni nohou, jak zmenit barvu led pasku v interieru, nema couvaci kameru, nema vzadu USB konektor. Neni tady nekdo z Ostravy a okoli kdo by na to koukl a pripadne nakodoval co půjde? 

Vloženo

předpokládám, že jsou to ty svítící pásky pod oknem každých dveří a přes celou palubovku, momentálně mi svítí takovou slabší žlutooranžovou barvou. Osvětlení nohou mám určitě a taky nemůžu najít seřizování.

Vloženo

Prehledl jsem ze se jedna o MR2016.

Tam to bylo jeste jinak, nez je to ted (vyber barvy posuvnikem). I tak se to ale nastavuje skrze Osvětlení interiéru a to tam mit proste musis. Zaroven je nutne mit zaple zapalovani.

740889346_Snimekobrazovky2020-01-15v17_05_19.thumb.png.421d92f6e4096c84ac0faa5a71497979.png

Je to v ramci nastaveni vozidla, tzn. prvne Car -> Nastaveni .. a tam to uvidis, je to snad hned pod nastavenim "Světla".

Odkaz na cely manual online (str. 83): https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3V/11-2015/Infotainment/Columbus/B8_Superb_Columbus_InfotainmentSystem_Navigation.pdf?_ga=2.247340036.1014550165.1579036853-575582bb-0f77-48d3-baf2-60a7b4c87767  

Vloženo

Chlapi, takže vyřešeno, čím jsem starší, tím jsem tupější na nové věci :-) Samozřejmě že tam menu osvětlení interiéru mám, ale když jsem roloval v nabídce tak jsem klikal vpravo na posuvník a on se mi vždy naroloval na začátek nebo na konec a tím, že je tam více položek, ty uprostřed jsem nikdy neviděl. Díky za rady, pomohlo mi to video.

Vloženo

Nevíte jestli se dá dodělat osvětlení prostoru pro nohy když to nemám z výroby?

Potřeboval bych osvětlit prostor u spolujezdce.

Zajímalo by mě, kam je světlo zapojeno abych se podíval, jestli ten konektor mám a stačí jenom připojit světlo nebo je to složitější..

Diky

Vloženo

dik za info,

tim padem to pro me neni realizovatelne, auto mam v zaruce takze nejake bastleni kabelaze a kodovani ted nepripada v uvahu a predpokladam ze autorizovany servis nebude ochotny to provest.

Vloženo (editace)

Nema to vplyv uplne nanic,ked to je spravne namontovane a nakodovane...samo autorizak urco nie...ale ak je strach z takej banality,ako je zaruka,tak to radsej na to zabdnut...

Editováno: , autor: Patrik1971
  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...