PTiCA Vloženo 2. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2015 Testoval jsem Superba L&K a ma tato barevna podsviceni Teplá bílá Zelená Modrá Viz. obrazek v priloze... p.s. Mam i video. Muzu ho nahrat treba na youtube a vlozit ho sem take... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk1s Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Ahoj kluci, mám lehký problém s LED lištou v interiéru. Když v infotainmentu nastavím různé barvy, tak se mi LED lišta mění. Ovšem, když nastavím vypnuto, tak lišta stále svítí. Totéž platí pro nastavení intenzity svícení, nepřijde mi, že bych s intenzitou nějak hýbal opticky. Tak se chci zeptat, zda tam není, nějaký fígl ( uspání jednotky apod. ) Díky předem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vavrorr Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Mne nastavenie intenzity led aj led na osvetlenie nôh funguje bez problemov. Uvidim dokedy. S3 mi pride dost odflaknuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk1s Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Ok, díky moc za postřehy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperbIII Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) Nový modelový rok zřejmě bude mít tyhle barvy. Editováno: 17. Červenec 2016, autor: SuperbIII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 To vypadá dobře, jsem zvědav jestli to půjde dát do staršího MR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Myslim si, ze by to nemusel byt problem. Aktualni barvy jsou michany ze standardniho RGB modelu, takze hardware na to je pripraveny, je to akorat o uprave softwaru. Jenom by me zajimalo, jak chteji resit tu bilou, protoze cista bila nelze z technologie RGB namichat, coz jsme overili i pri kodovani - leda ze by tam davali dodatecnou diodu specialne pro bilou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 14. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2016 Ahoj, dalo by se to dát do OIIIRS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek73 Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 (editace) Ahoj, dalo by se ambientní osvětlení dodělat a dokódovat. Moc by se mi to líbilo. :-) Kolik by to vyšlo? Zatím se pokouším o neorigo. Vypadá to moc pěkně, ale nedá se to regulovat,a origo by bylo origo. Díky za info Editováno: 9. Říjen 2016, autor: Radek73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 10. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2016 V 17. 7. 2016 at 16:21, SuperbIII napsal: Nový modelový rok zřejmě bude mít tyhle barvy. Nevíte někdo, jestli by na změnu 3 barev u starších Superbů na 10 nestačil upgrade na FW infotainmentu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 No to urcite stacit bude(mozna pak nejake dokodovani), ale FW prozatim nikde na SUPa neni a nebo jsem nehledal dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popis Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 řešil jsem to s autorizovaným servisem, i jsem to řešil přímo s info-linkou škodovky a všichni mi řekli že můj superb III (07/2015), který má 3 barvy, má smůlu a sw upgrade na 10 barev nebude možný.. nechápu je... je někdo kdo to umí dokodovat neorigo, když pašáci ze škody asi nechcou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Nevim jestli to tu nekdo resil,ale daji se ty listy s podsvicenim nekde koupit a na jakou cenu to asi vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Popis: chapu, ze mit moznost vybirat si z 10 barev je lakava, ale osobne si myslim, ze v praxi to stejne tak casto menit nebudes. Ja původne pouzival modrou. Pak jsem si misto bilo/zlute nechal nakodovat cervenou a u te asi nejaky cas vydrzim. * Davídek: obavam se, ze led listy jsou soucasti palubky a dodatecne je tam instalovat bezne nepujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2016 Od MR2017 vypadá bílá jak má. Opět by člověk měl poděkovat předchozím testovacím jezdcům z řad zákazníků... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek73 Vloženo 28. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2016 (editace) Koupit se to dá. Akorát to řeším. Předek (krátká vlevo+dlouhá v pravo) cca 3500,- použité. Přední dveře 1600,- ks nové. Zadek zatím nemám. LED řeším neorigo. Mám ale 16 barev. :-) Od originálu k nerozeznání. Na palubce jsou lišty nacvaknuté, na dveřích jsou natavené. Tam je to větší vopruz. Zítra se pokusím o nějaké foto. Editováno: 28. Prosinec 2016, autor: Radek73 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popis Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 V 27. 12. 2016 at 10:45, Martin Bednář napsal: Popis: chapu, ze mit moznost vybirat si z 10 barev je lakava, ale osobne si myslim, ze v praxi to stejne tak casto menit nebudes. Ja původne pouzival modrou. Pak jsem si misto bilo/zlute nechal nakodovat cervenou a u te asi nejaky cas vydrzim. * Davídek: obavam se, ze led listy jsou soucasti palubky a dodatecne je tam instalovat bezne nepujde. Kde jsi nechal nakodovat? díky za info... spíš jde o větší možnost výběru, než že bych to měnil každých 14 dní, to máš pravdu... :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 V Praze u Rolbaře. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Zapomněl jsi mu napsat, že u Rolbaře jen změní jeden výběr barvy na jinou barvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelM Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 V 27. 12. 2016 at 11:31, ferda25 napsal: Od MR2017 vypadá bílá jak má. Opět by člověk měl poděkovat předchozím testovacím jezdcům z řad zákazníků... To dosáhli nastavením nebo použitím jiných LED? Mě se totiž bílá nepodařila nastavit, jen teple bílá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Radek73:ok zkus nejake foto a nebo porad kde sehnat ...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek73 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 davidek.c: Přední lištu jsem pořídil tady: http://www.mihocar.cz/exec/search.aspx?exps=superb+iii+dekor&SearchType=Fulltext. Nákup proběhl bez problémů. Ve Škodovce za to chtějí hrozný randál. 7500,- ta delší , a 1200,- ta krátká vlevo u volantu. Ještě by to šlo koupit asi tady: http://bazar.automedik.cz/AMD9592391556/skoda/superb , ale nemám vyzkoušeno. Dveřní lišty se vyplatí koupit přímo ve Škodovce, protože jsou na tapecírunk natavené a samostatně ti je nikdo neprodá.Kupoval jsem za 1500,- Kč dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
signoflife Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 Ještě by to šlo koupit asi tady: http://bazar.automedik.cz/AMD9592391556/skoda/superb , ale nemám vyzkoušeno. Tady občas mívají zajímavé věci a celkem brzo, ale chtějí zásadně platit předem. To jsem zatím nevyzkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 super diky moc ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek73 Vloženo 31. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2016 davidek.c: Jestli to budeš pořizovat tak scháněj černou barvu (Black Piano kód barvy je N77) , k té stříbrné (kód barvy je NF8) se nedají dokoupit dveřní lišty. Neuměla to ani škodovka. Krom toho se mi ta černá zdá luxusnější. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.