Widlajz Vloženo 3. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2023 Jaká by měla být spotřeba na volnoběh u motoru DFGA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 4. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2023 0,8 cca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 4. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2023 videl som borcov, co pisu ze 0.5l/h ale to je kravina, to som mal na OII z roku 2008... Ja mam DFGA a mam stale 0.8l/h . Samozrejme ked mam klimu naplno tak to pojde kus hore, ale zas nie moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 4. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2023 FYI - na CRLB (110kW verze bez AdBlue) je 0,5l/h standard. 0,8l/h jen pri regeneraci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2023 Jo, 0.5 l/hod odpovídá. Ale záleží co máš zapnuto.... ráno zapnu výhřev zrcátek, skla a sedaček. Do toho jede PTC a jsi na 1,5 l/hod jen to fikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Widlajz Vloženo 13. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2023 (editace) Díky moc. Mám právě na volnoběh většinou cca 0.8 a myslel jsem, že je něco špatně. Jen pro zajímavost na starym Passatu 2.0 TDI 2006 jsem měl 0.5, pak na Mondeu 2.0 TDCi 2016 jsem měl 0.3 - 0.5. Editováno: 13. Říjen 2023, autor: Widlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelJuh Vloženo 30. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2023 Zdarec Borci, mám možnost koupit tuto motorizaci s náletem 110tis. od známého za cca 300k. Nevíte, co by bylo nutné v nejbližší době servisovat a na kolik by cca vyšla údržba auta ročně? Za předpokladu, že se o auto staral jako průměrný řidič (servis každých 20t km apod.)? Díky za každé rady 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 30. Prosinec 2023 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2023 Obecně to není problematický motor. Ale jako vždycky je ZÁSADNÍ, co má za sebou. Kdo s ním jezdil, JAK s ním jezdil, jaký byl servis... V OIII FL jsem s tímhle motorem najezdil 230 tis. km (od novoty) a byl v naprosto špičkovém stavu - čistý suchý výfuk, žádné úniky nikde, bezproblémový chod, komprese jak má být, nezanesený DPF. ALE: motor málokdy po nastartování ujel míň než 70 km, drtivou většinu kilometrů najel po evropských dálnicích, měl pravidelný autorizovaný servis... Pokud tedy znáš historii a ta je ok, není se za mě čeho bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.