Publikováno Červen 16, 201510 r ahojte neměl by někdy někdo z okolí Ostravy čas, poslední dobou se mi zdá, že motor má zvlášní zvuk a celé auto vibruje, na volnoběh na křižovatce docela dost:) moc tomu nerozumim, rád bych měl nějaký odborný názor
Srpen 30, 201510 r Nemáš utržený nějaký silentblok? To by vysvětlovalo ty vibrace, jinak s dunivým zvukem mám taky problém a zatím se mi tady k tomu nikdo nevyjádřil, řešilo se to tu: http://forum.skodahome.cz/topic/120518-duniv%C3%BD-zvuk-motor-20-bss-103-kw/
Srpen 30, 201510 r Prdlajs, to by nevibroval motor na volnoběh Nejčastěji to bývá dvouhmota, nebo vstřiky. Poslední dobou jsou ty vibrace nějaký fenomén, určitě bych sledoval ostatní témata....
Srpen 31, 201510 r Autor silentbloky mi řekl i mechanik že by to mohlo byt, ale že pry jsou tam 4 a těžko se určí který to je, takže je to pokus omyl, ale asi mi nic jineho nezbyde, a nevíte někdo čím by mohlo být že mi stoupla spotřeba cca o litr, jezdím pořád stejne trasy, všechny filtry a olej měněny před měsícem, ale spotřeba roste, vždy jsem mel 5.6- 6.5, a ted se nedostanu pod 6.6 at delam co dělam
Září 4, 201510 r Ridici vstrik KO. Neukazuje ti to na diagnostice chybu o zdvihu jehly? ale on to ma tdi pd nie cerpadlo,treba pozriet vstreky dost casta zavada
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.