Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Až se dostanu z postele, vyfotím ho

Já mám TRW.

post-91286-0-98225400-1457164511_thumb.j

Můj senzor..

post-64260-0-45612000-1457165487_thumb.j

A video jak to prý funguje správně..

Ten senzor evidentně vynechá cyklovač na stírání, buď setře jednou a nebo x-krát i přesto, že sklo je evidentně suchý..
A to dneska reaguje dobře a relativně rychle pozná že je mokrý sklo, to je ovšem vyjímka..

(kdyby byla blbá kvalita, tak soráč natáčeno digestoří)

Upraveno od Trautenberk

Takže taky Valeo. Nemáš přesné čislo dílu?

Pavel M: tobě to funguje jak?

Hmm, takže senzory jsou asi dva, pouze jiný výrobce. Každopádně nerozumím tomu, proč kvůli trošku vody to stírá 8x.

Jo to netuším, dle technika prý jde o lom světla a polarizaci, a takto jsem test prováděl i s ním, dle jeho slov, standartní chování senzoru, takto se má přesně chovat..

Udělá někdo, kdo má senzor v pořádku, stejný test jako já? Ideálně rozprašovač a vždy jen jednou rozprášit? Co udělá senzor na jiném autě?

Zkusil jsem natočit podobné video funkce dešťáku.

Přesně takhle mám představu, že to má fungovat..

PS: zbožňuju žlutý auta.

Hoši, závidím vám tu trpělivost, já už bych jim to asi omlátil o hlavu, kdyby mi to tak dřelo po suchém skle a oni mi tvrdili, že je to naprosto normální... Zajimala by mě reakce technika po shlédnutí těch dvou různých videí :D

V pondělí mu videa ukážu, je ze mě už dosti nervozní, ale jelikžo jsem si za to zaplatil tak požaduji funkčnost a ne reakci, že je to ok a že pokud se mi to nelíbí, tak ať si to vypnu..

Ono se to blbě pře s někým, kdo je lenoch a na všechno mu stačí odpověď, je to normální/je to škodovka co čekáte/ a tak to vypněte... ale jsem rozhodnutý i to auto vrátit..

300 000 člověk neplatí za věc, na které se mu něco nelíbí... Technika bych nahrál a poslal na ŠA, kdyby opět reagoval tím, že čidlo je v pořádku. Někteří si vážně neváží toho, že mají práci, já třeba změnil autosalon, kde jsem auto koupil a kde byli při prodeji doslova zlatí, tak při servisu jsem se setkal s naprostým amatérismem a leností, šel jsem jinde, tam naprosto bez problémů, ochotní, nápomocní, prostě spokojenost.

Mě osobně mrzelo, že jsem čidlo k autu neměl, ale po těchto problémech jsem byl i rád...

Auto stojí víc než 300tis.. KAždopádně stejný přístup byl i ve vedlejším servise ŠA.. Takže si nevybereš

Psal jsem do Auto Zítka a uvidím. Vždy mi vyšli vstříc a bez keců

V pondělí mu videa ukážu, je ze mě už dosti nervozní, ale jelikžo jsem si za to zaplatil tak požaduji funkčnost a ne reakci, že je to ok a že pokud se mi to nelíbí, tak ať si to vypnu..

Ono se to blbě pře s někým, kdo je lenoch a na všechno mu stačí odpověď, je to normální/je to škodovka co čekáte/ a tak to vypněte... ale jsem rozhodnutý i to auto vrátit..

Řešil bych přímo přes Škodu. Zpravidla se snaží jinak, když vycítí inspekci. Ten senzor evudentně nefunguje. U mě se taky závada na nádrži tempomatu svého času neprojevovala.

Upraveno od bojler

Jsem vyfotil svuj, jestli z toho bude neco poznat. Dneska zas ohozeni od mijejiciho auta - 1x setreni - gut!

Edit: tak z mobilu sem tu fotku asi nenahraju, nechce ji to uploadnout. Tak az zitra vecer. Letmym pohledem ale TRW...

Upraveno od epo

Já to dnes zkusil rozprašovačem a vodu to registrovalo a stíralo 7 nebo 8x. Drbe to na sucho. Prostě o ničem.

Upraveno od Losky83

Takže přesně jako mě..

Dešťovej senzor i automatický zapínání světel jsem hned vypnul, mám to v autě jenom protože to bylo součástí paketů. Zapnu si všechno sám když to potřebuju, a ne když si vzpomene nějakej senzor.

Upraveno od dodge

Ten dešťový je dobrý, ale musí fungovat správně. Trw jede pěkně, ale to Valeo je o ničem, vyhozené peníze

Tady jsou fotky toho, co mám já - taky TRW...

post-94314-0-37421200-1457290683_thumb.j

post-94314-0-17974800-1457290687_thumb.j

Upraveno od epo

Dnes mi poslal servis sms, že výrobce schválil výměnu senzoru a že se k nim mám objednat. Evidentně už bylo více stížností, když to ani neviděli.

:kol-47:

já tušil nějakou svolavacku. zase někdo vymyslel,jak ušetřit. tohle asi budou řešit v rámci jiných servisu. tak teď aby uspěl i trautenberk...

Dnes jsem předložil video moje a i od Pavla a prý záleží na světelných podmínkách, tím to bylo uzavřeno, senzor dle diagnostiky je ok. Takže je vše v naprostém pořádku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.