Trautenberk Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Až se dostanu z postele, vyfotím ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Já mám TRW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) Můj senzor.. A video jak to prý funguje správně.. Ten senzor evidentně vynechá cyklovač na stírání, buď setře jednou a nebo x-krát i přesto, že sklo je evidentně suchý..A to dneska reaguje dobře a relativně rychle pozná že je mokrý sklo, to je ovšem vyjímka.. (kdyby byla blbá kvalita, tak soráč natáčeno digestoří) Editováno: 5. Březen 2016, autor: Trautenberk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Takže taky Valeo. Nemáš přesné čislo dílu? Pavel M: tobě to funguje jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Hmm, takže senzory jsou asi dva, pouze jiný výrobce. Každopádně nerozumím tomu, proč kvůli trošku vody to stírá 8x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Jo to netuším, dle technika prý jde o lom světla a polarizaci, a takto jsem test prováděl i s ním, dle jeho slov, standartní chování senzoru, takto se má přesně chovat..Udělá někdo, kdo má senzor v pořádku, stejný test jako já? Ideálně rozprašovač a vždy jen jednou rozprášit? Co udělá senzor na jiném autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Zkusil jsem natočit podobné video funkce dešťáku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Přesně takhle mám představu, že to má fungovat..PS: zbožňuju žlutý auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Hoši, závidím vám tu trpělivost, já už bych jim to asi omlátil o hlavu, kdyby mi to tak dřelo po suchém skle a oni mi tvrdili, že je to naprosto normální... Zajimala by mě reakce technika po shlédnutí těch dvou různých videí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 V pondělí mu videa ukážu, je ze mě už dosti nervozní, ale jelikžo jsem si za to zaplatil tak požaduji funkčnost a ne reakci, že je to ok a že pokud se mi to nelíbí, tak ať si to vypnu.. Ono se to blbě pře s někým, kdo je lenoch a na všechno mu stačí odpověď, je to normální/je to škodovka co čekáte/ a tak to vypněte... ale jsem rozhodnutý i to auto vrátit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 300 000 člověk neplatí za věc, na které se mu něco nelíbí... Technika bych nahrál a poslal na ŠA, kdyby opět reagoval tím, že čidlo je v pořádku. Někteří si vážně neváží toho, že mají práci, já třeba změnil autosalon, kde jsem auto koupil a kde byli při prodeji doslova zlatí, tak při servisu jsem se setkal s naprostým amatérismem a leností, šel jsem jinde, tam naprosto bez problémů, ochotní, nápomocní, prostě spokojenost. Mě osobně mrzelo, že jsem čidlo k autu neměl, ale po těchto problémech jsem byl i rád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Auto stojí víc než 300tis.. KAždopádně stejný přístup byl i ve vedlejším servise ŠA.. Takže si nevybereš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Psal jsem do Auto Zítka a uvidím. Vždy mi vyšli vstříc a bez keců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) V pondělí mu videa ukážu, je ze mě už dosti nervozní, ale jelikžo jsem si za to zaplatil tak požaduji funkčnost a ne reakci, že je to ok a že pokud se mi to nelíbí, tak ať si to vypnu.. Ono se to blbě pře s někým, kdo je lenoch a na všechno mu stačí odpověď, je to normální/je to škodovka co čekáte/ a tak to vypněte... ale jsem rozhodnutý i to auto vrátit.. Řešil bych přímo přes Škodu. Zpravidla se snaží jinak, když vycítí inspekci. Ten senzor evudentně nefunguje. U mě se taky závada na nádrži tempomatu svého času neprojevovala. Editováno: 5. Březen 2016, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) Jsem vyfotil svuj, jestli z toho bude neco poznat. Dneska zas ohozeni od mijejiciho auta - 1x setreni - gut! Edit: tak z mobilu sem tu fotku asi nenahraju, nechce ji to uploadnout. Tak az zitra vecer. Letmym pohledem ale TRW... Editováno: 5. Březen 2016, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 (editace) Já to dnes zkusil rozprašovačem a vodu to registrovalo a stíralo 7 nebo 8x. Drbe to na sucho. Prostě o ničem. Editováno: 5. Březen 2016, autor: Losky83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Takže přesně jako mě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodge Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 (editace) Dešťovej senzor i automatický zapínání světel jsem hned vypnul, mám to v autě jenom protože to bylo součástí paketů. Zapnu si všechno sám když to potřebuju, a ne když si vzpomene nějakej senzor. Editováno: 7. Březen 2016, autor: dodge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 Ten dešťový je dobrý, ale musí fungovat správně. Trw jede pěkně, ale to Valeo je o ničem, vyhozené peníze 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 6. Březen 2016 Sdílet Vloženo 6. Březen 2016 (editace) Tady jsou fotky toho, co mám já - taky TRW... Editováno: 6. Březen 2016, autor: epo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Losky83 Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Dnes mi poslal servis sms, že výrobce schválil výměnu senzoru a že se k nim mám objednat. Evidentně už bylo více stížností, když to ani neviděli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 já tušil nějakou svolavacku. zase někdo vymyslel,jak ušetřit. tohle asi budou řešit v rámci jiných servisu. tak teď aby uspěl i trautenberk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Dnes jsem předložil video moje a i od Pavla a prý záleží na světelných podmínkách, tím to bylo uzavřeno, senzor dle diagnostiky je ok. Takže je vše v naprostém pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k0j0t Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 (editace) Inspiroval bych se tady a obrátil přímo na ŠA: http://forum.skodahome.cz/topic/3742-reklamace/?p=95306 Servis to evidentně nehodlá řešit... Editováno: 7. Březen 2016, autor: k0j0t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.