epo Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Zdravím, nesetkal jste se náhodou někdo s problémem, že se vám hlavice řadící páky z ničeho nic začala posouvat do stran? Tzn. když jí uchopím, tak s ní můžu otočit, jakoby byla na závitu... Začalo mi to takhle dělat teď o víkendu - nevím, jestli jsem za ní nějak divoce zabral - ale jsem si jistý, že předtím držela pevně. Skoro bych řekl, že teď trochu "prokluzuje" v ruce i při normálním řazení. Nevím, je to na volání do servisu nebo je tam jenom nějaký šroub nebo něco, co se třeba povolilo a je potřeba jen utáhnout? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standavfr Vloženo 29. Červen 2015 Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Máš nové auto?Tak s tím zajeď do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 29. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2015 Jj, je to nové. Ok, zítra tam zajedu... Říkal jsem si, jestli to není jen nějaká blbost - něco se povolilo a stačí dotáhnout, tak se nejdřív zkusím zeptat tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Clovece, co by te vedlo k tomu divoce zabrat za radici paku? Ale ok, stat se to muze, nejjednodussi je asi opravdu zajet do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 2. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2015 Nevim, obcas jsem nervozni na semaforech, kdyz stojim prvni a za mnou fronta. Proste zajic... Ale neprislo mi, ze bych se s ni nejak pral. Dneska jsem byl v servisu. Podivali se na to a ze pry tam neco vyskocilo. Zacvakli to zpatky a uz to zase drzi. Doufejme, ze naveky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtěchPraha Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Nevim, obcas jsem nervozni na semaforech, kdyz stojim prvni a za mnou fronta Taky to občas pocítím. Ale ještě víc nemám rád, když stojím do kopce a nějaký chytrák si stoupne 20cm za mě a nepočítá s tím, že auto může popojet zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 3. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Na to je idealni HHC Skvela pomucka - ne ze bych to potreboval, ale kdyz to clovek ma, velmi rychle si na to zvykne. Ale neodbihejme od tematu, hlavne, ze se to jednoduse vyresilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2015 Ja vim, kdyz byla moznost nakodovat, asi bych do toho sel. Nebo to mit v nohach resp. v rucce. V idealnich podminach pohoda, ale jak neni clovek vyjezdenej a pridaji se k tomu trochu nervy, tak je pak bud pomalej nebo naopak moc rychlej. Prijde mi, ze na cz silnicich se neuspech neodpousti a kdyz nekdo neridi jak profik nebo to nejede jak rallye, tak je to blbe mel by se na to... Ale vzdyt kazdej jednou zacinal a chvili mu trvalo, nez to dostal do ruky. No nic, konec OT. Jsem taky rad, ze se to vyresilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Jak jste na tom s hlavicí řadící páky po delší době? Já po roce a 25 tis. takto: Bylo mi divné co mi to zůstal za bordel na ruce. Prsteny nenosím a ruku na ní nenechávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 19. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2016 Po roce a kousek a 33 tisících takový problém nepozoruju, ale zítra se ti lépe mrknu. Prsteny taky nenosím a na řadící páce ruku nechávám často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 24. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 V 19. 7. 2016 at 17:28, Reeshanek napsal: Jak jste na tom s hlavicí řadící páky po delší době? Já po roce a 25 tis. takto: Bylo mi divné co mi to zůstal za bordel na ruce. Prsteny nenosím a ruku na ní nenechávám. Fotku sice nemam, nicmene podobny najezd km, ale zadne opotrebeni nepozoruju... Obcas si sice rad neco zanipam, ale radicku ani volant jsem zatim nezkousel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 V Rapidí sekci jsme to řešili už minulý rok v celkem větším počtu lidí. Mi se to podařilo vyreklamovat. Nicméně nová hlavice vypadá stejně, takže brzy počítám dopadne stejně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 obecne by se ruka na radicce nemela nechavat vubec, nedela to dobre vidlicim atd..., alespon takto to byvalo pred lety a ridim se tim porad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 A nejlépe řadit nohama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 No, když jste toto téma oživili, tak na vyměněné řadičce mám odjeto možná nějakých 10k a už se zase loupe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Jak to delas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Asi potím kyselinu nebo mám nějaký pákový fetiš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 25. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2016 Já mám najeto 11 tisíc a je zatím jako nová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 7. Září 2016 Sdílet Vloženo 7. Září 2016 (editace) Podařilo se mi vyreklamovat :-) Viz.: Editováno: 7. Září 2016, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Tak jsem to zakřikl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 18. Září 2016 Sdílet Vloženo 18. Září 2016 Koukám to máš víc než jsem měl já. Ale v klidu vyreklamujes to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vejbuch Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 Tak jsem byl v servise a pry mam pockat 3 tydny. Pry bude konference a mozna to tam bude. Takže se budu objednávat tak za 4 tydny chvilku to zkousel na agresivni pot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 19. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Mě se také hlavice kroutila do stran. Bylo to hned ze začátku co jsem měl auto. V servisu to dotáhli a od té doby je klid. Co se týká koženky na hlavici je OK a to jezdím denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Listopad 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2016 Ja uz od te doby taky bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Hlavice po 20 000 km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.