Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj všichni,koupil jsem roční octávii III s halogenovýma světlama a to denní svícení je fakt tragédie,vypadá to jako návrat do ranných devadesátých let :-( Do přestavby na Bixenony se pouštět určitě nebudu,tak jsem si říkal,že by nemuselo vypadat špatně kdybych dal LED "žárovku" do mlhovek.Samozřejmě by bylo nutné přeprogramovat denní svícení na mlhovky a upravit odpor kvůli check controlu.To je taky můj dotaz,umí to tady někdo? Nebo můžete mi prosím případně někoho doporučit? Vím že na Superba II to šlo,ale je mi jasné že v octávii III je všechno jinak.Tak předem dík za jakékoliv konstruktivní rady.S pozdravem Viktor.

ano, jde to předělat, ale předem upozorňuji, že by si tim neměl svítit, není to homologované jako denní svícení..... a pro lepší výraznost je denní svícení ve světlech rozhodně lepší jak někde dole v nárazníku

Kto je na toto citlivy, ani neodporucam kupovat O3 bez bixenonov. Kto s tym vie zit nema problem. Ja som s tym OK. Planujem akurat casom vymenit ziarovky za nieco belsie ako ta zlta original.

• 3 týdny později...

Schází ostřiky světel....tj. nový přední nárazník.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.