vicctor Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Ahoj všichni,koupil jsem roční octávii III s halogenovýma světlama a to denní svícení je fakt tragédie,vypadá to jako návrat do ranných devadesátých let :-( Do přestavby na Bixenony se pouštět určitě nebudu,tak jsem si říkal,že by nemuselo vypadat špatně kdybych dal LED "žárovku" do mlhovek.Samozřejmě by bylo nutné přeprogramovat denní svícení na mlhovky a upravit odpor kvůli check controlu.To je taky můj dotaz,umí to tady někdo? Nebo můžete mi prosím případně někoho doporučit? Vím že na Superba II to šlo,ale je mi jasné že v octávii III je všechno jinak.Tak předem dík za jakékoliv konstruktivní rady.S pozdravem Viktor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 ano, jde to předělat, ale předem upozorňuji, že by si tim neměl svítit, není to homologované jako denní svícení..... a pro lepší výraznost je denní svícení ve světlech rozhodně lepší jak někde dole v nárazníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 5. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2015 Kto je na toto citlivy, ani neodporucam kupovat O3 bez bixenonov. Kto s tym vie zit nema problem. Ja som s tym OK. Planujem akurat casom vymenit ziarovky za nieco belsie ako ta zlta original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Máš to rovnou pod inzerátem ;-) http://www.sbazar.cz/xenony/detail/6787050-skoda-octavia-iii-sada-pro-dodelani-nivelace plus kodování..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Schází ostřiky světel....tj. nový přední nárazník. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.