Publikováno Červenec 5, 201510 r Ahoj všichni,koupil jsem roční octávii III s halogenovýma světlama a to denní svícení je fakt tragédie,vypadá to jako návrat do ranných devadesátých let :-( Do přestavby na Bixenony se pouštět určitě nebudu,tak jsem si říkal,že by nemuselo vypadat špatně kdybych dal LED "žárovku" do mlhovek.Samozřejmě by bylo nutné přeprogramovat denní svícení na mlhovky a upravit odpor kvůli check controlu.To je taky můj dotaz,umí to tady někdo? Nebo můžete mi prosím případně někoho doporučit? Vím že na Superba II to šlo,ale je mi jasné že v octávii III je všechno jinak.Tak předem dík za jakékoliv konstruktivní rady.S pozdravem Viktor.
Červenec 5, 201510 r ano, jde to předělat, ale předem upozorňuji, že by si tim neměl svítit, není to homologované jako denní svícení..... a pro lepší výraznost je denní svícení ve světlech rozhodně lepší jak někde dole v nárazníku
Červenec 5, 201510 r Kto je na toto citlivy, ani neodporucam kupovat O3 bez bixenonov. Kto s tym vie zit nema problem. Ja som s tym OK. Planujem akurat casom vymenit ziarovky za nieco belsie ako ta zlta original.
Červenec 23, 201510 r Máš to rovnou pod inzerátem ;-) http://www.sbazar.cz/xenony/detail/6787050-skoda-octavia-iii-sada-pro-dodelani-nivelace plus kodování.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.