Petrrr Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Velebnosti jdu blejt. Jen ta barva to trochu zachranuje ta je pekna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 By ma zaujimalo čo na tom testujú.Či tie plasty neuletia? Napaci sa mi ten hranatý strieborný plast v predu.Pripada mi ako by tam bol len tak na rýchlo dolepeny.Viac sa mi páči na OTII.:-) budeš se divit ale jo ten plast jestli neulítne a myslím že to má i zvedlej podvozek jak tu někdo psal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 ScoutLine vychází z výbavy Style s paketem Plus - plasty včetně několika dalších prvků výbavy vyjdou na 25 000Kč. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Na 17" Camelot bude vypadat všechno dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 (editace) Ne, nebude, ty plasty vpředu jsou hnus filajovej, velebnosti... No a ty gumy, na něčem co předstírá průchodnost terénem, mi taky něco připomněly... Editováno: 3. Prosinec 2015, autor: camillio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Ten stribrnej hnus na zadnim narazniku je fakt hnus. Nechapu proc to musi byt takovy koskaty... hnusny 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 auto nevypadá vyloženě hnusně a jak bylo napsáno, Cameloty udělají hodně, ale taky se mi hnusí ten stříbrný plast vzadu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2015 No takhle to vypadá líp než na ilustračních "fotkách". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 (editace) . Editováno: 30. Květen 2018, autor: Habi001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 (editace) Me se to auto jako celek libi. Ale ta sediva katastrofa na zadnim narazniku... to mi proste vadi. A nelibi se mi to ani na Octavce. Tak nejak mi to pripomina tohle :-) https://www.google.cz/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi41tG88czJAhVEECwKHQwOB5IQjB0IBQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DycNFlk1hJTQ&psig=AFQjCNHCxADsGgrg6WjJGuiil9UlPmpeYA&ust=1449685454668462&rct=j Editováno: 8. Prosinec 2015, autor: vlakras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 ještě co mi přijde hnusný, je ten stříbrnej B sloupek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Dneska sem videl LIVE v provozu jednoho Scoutline v barve Zelena PISTACHIO a vubec by mi teda nevadil, vypada pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Na tom B stĺpiku je podľa mňa ochranná fólia, normálne by mal byť klasika čierny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Osobne sa mi nepáči to predĺžené zadné sklo bez panoramy a čierneho spojlera..možno keby aspoň čierna fólia na streche bola, ale takto jedno bez druhého je proste otras. Proste keď má niekto na to priplatiť si za zadné sklo tak nech si kurňa priplatí aj za tu panorámu...takisto nechápem panorámu bez spojlera a zadného skla - i také verzie som už videl. Sú to pre mňa nepochopiteľné kombinácie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 ještě co mi přijde hnusný, je ten stříbrnej B sloupek To je přepravní folie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 9. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2015 Líbí se mi to... ale nekoupil bych si to. Nedává mi to smysl, ale znám lidi kterým se to líbí a budou ochotni v tom jezdit a dát za to peníze... To je důvod proč to existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. leden 2016 Sdílet Vloženo 29. leden 2016 Dnes jsem si v zákaznickém centru prohlédl světlezeleného Scoutline a moc se mi líbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 (editace) Jj, také jsem na něj v neděli koukal jen přes sklo. Editováno: 1. Únor 2016, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 1. Únor 2016 Sdílet Vloženo 1. Únor 2016 Ten stříbrný překryt z. nárazníku tam fakt nesedí, jsem zvědav na Ženevu na F3 v reálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 21. Únor 2016 Sdílet Vloženo 21. Únor 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Viděl jsem ho dnes v prezentační Pistacio a ty plasty se k tomu fakt nehodí Editováno: 24. Únor 2016, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Se nehodi k Rapidu v zadne barve, hnus. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Mě by podle konfigurátoru vyšel na 443 tis a to jsem se krotil http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/80596333 To naše má uvnitř větší kufr, je modernější a o 170 levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 Mne se zase líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.