Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Velebnosti jdu blejt. Jen ta barva to trochu zachranuje ta je pekna.

By ma zaujimalo čo na tom testujú.Či tie plasty neuletia?

Napaci sa mi ten hranatý strieborný plast v predu.Pripada mi ako by tam bol len tak na rýchlo dolepeny.Viac sa mi páči na OTII.:-)

budeš se divit ale jo ten plast jestli neulítne a myslím že to má i zvedlej podvozek jak tu někdo psal...

• 2 měsíce později...
  • 2 měsíce později...

.

Upraveno od Habi001

Na 17" Camelot bude vypadat všechno dobře :D

Ne, nebude, ty plasty vpředu jsou hnus filajovej, velebnosti... No a ty gumy, na něčem co předstírá průchodnost terénem, mi taky něco připomněly...

post-94439-0-57073700-1449158564_thumb.j

Upraveno od camillio

Ten stribrnej hnus na zadnim narazniku je fakt hnus. Nechapu proc to musi byt takovy koskaty... hnusny

auto nevypadá vyloženě hnusně a jak bylo napsáno, Cameloty udělají hodně, ale taky se mi hnusí ten stříbrný plast vzadu

No takhle to vypadá líp než na ilustračních "fotkách".

.

Upraveno od Habi001

Me se to auto jako celek libi. Ale ta sediva katastrofa na zadnim narazniku... to mi proste vadi. A nelibi se mi to ani na Octavce. Tak nejak mi to pripomina tohle :-)

https://www.google.cz/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi41tG88czJAhVEECwKHQwOB5IQjB0IBQ&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DycNFlk1hJTQ&psig=AFQjCNHCxADsGgrg6WjJGuiil9UlPmpeYA&ust=1449685454668462&rct=j

Upraveno od vlakras

ještě co mi přijde hnusný, je ten stříbrnej B sloupek

Dneska sem videl LIVE v provozu jednoho Scoutline v barve Zelena PISTACHIO a vubec by mi teda nevadil, vypada pekne ;)  :kol-47:  :kol-31:

Na tom B stĺpiku je podľa mňa ochranná fólia, normálne by mal byť klasika čierny.

Osobne sa mi nepáči to predĺžené zadné sklo bez panoramy a čierneho spojlera..možno keby aspoň čierna fólia na streche bola, ale takto jedno bez druhého je proste otras. Proste keď má niekto na to priplatiť si za zadné sklo tak nech si kurňa priplatí aj za tu panorámu...takisto nechápem panorámu bez spojlera a zadného skla - i také verzie som už videl. Sú to pre mňa nepochopiteľné kombinácie.

ještě co mi přijde hnusný, je ten stříbrnej B sloupek

To je přepravní folie.

Líbí se mi to... ale nekoupil bych si to. Nedává mi to smysl, ale znám lidi kterým se to líbí a budou ochotni v tom  jezdit a dát za to peníze... To je důvod proč to existuje.

• 1 měsíc později...

Dnes jsem si v zákaznickém centru prohlédl světlezeleného Scoutline a moc se mi líbil

Jj, také jsem na něj v neděli koukal jen přes sklo.

post-7427-0-61675300-1454326381_thumb.jp

Upraveno od Jan R.

Ten stříbrný překryt z. nárazníku tam fakt nesedí, jsem zvědav na Ženevu na F3 v reálu.

• 3 týdny později...

Viděl jsem ho dnes v prezentační Pistacio a ty plasty se k tomu fakt nehodí

post-7427-0-62060300-1456333716_thumb.jp

post-7427-0-73783400-1456333739_thumb.jp

post-7427-0-36593400-1456333749_thumb.jp

post-7427-0-43547600-1456334105_thumb.jp

post-7427-0-96910200-1456334112_thumb.jp

post-7427-0-73840700-1456334126_thumb.jp

Upraveno od Jan R.

Se nehodi k Rapidu v zadne barve, hnus.

Mne se zase líbí :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.