Mira28 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Tak já se přidám s informací auto objednáno 12. března a 23 dubna vyrobeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Tak to je luxusní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 23. Duben 2018 Sdílet Vloženo 23. Duben 2018 Taky si říkám divil Jsem se že to stihli tak rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akbel Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Zdravím, Nevíte prosím jak dlouho se bude auto převážet k prodejci? ja si koupil auto 12.3 vyroba je naplánovaná na 21 týden tj 21-25.5 doufám, že nebudu muset čekat dalších 14 dní od data výroby, než ho dovezou k prodejci. Děkuji za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 Sice Rapidka,ale vyrobena 23.4.2018,k dealerovina SK prisla dnes 3.5.2018,bohuzial pocas prepravy poskriabana na prednom narazniku a pravej hmlovke,takze predanie sa natiahne:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira28 Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 před 49 minutami, akbel napsal: Zdravím, Nevíte prosím jak dlouho se bude auto převážet k prodejci? ja si koupil auto 12.3 vyroba je naplánovaná na 21 týden tj 21-25.5 doufám, že nebudu muset čekat dalších 14 dní od data výroby, než ho dovezou k prodejci. Děkuji za informaci Já jsem objednával stejně jako ty a auto mě vyrobili 23. dubna u dealera bylo za 3 dny a předání bylo v pondělí ale asi záleží na tom odkud jsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelo222 Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 (editace) . Editováno: 29. Srpen 2018, autor: Pelo222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. Květen 2018 Sdílet Vloženo 3. Květen 2018 vetsinou zalezi na prepravci, obvykle to byva ale cca do tydne k dealerovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec.K Vloženo 4. Květen 2018 Sdílet Vloženo 4. Květen 2018 U mňa to bolo: 31.1.2018 - objednávka 19.4.2018 - výroba (snáď som to dobre pochopil v tých papieroch) 26.4.2018 - dopravená k dílerovi 3.5.2018 - preberanie (chcel som odísť na značkách, takže preto som bol po auto neskôr, ako bolo možné) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 Zajímalo by mě jaké budou dodací lhůty u nových Fabií facelift. Objednával jsem 4.7. 2018 na operativní leasing. Výbava Style bez dodatečné výbavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 (editace) no vzhledem k tomu co se tu psalo. zahajeni vyroby 6.8 jizdy novinaru v tydnu od 13.8 a zahajeni prodeje v tydnu od 20.8. tak driv to asi nebude. No a pak zalezi jak se jim nasbiraji objednavky atd. muj tim ze bude to tech klasickych 9+/-2-4 tydny. co ti rekl prodejce na predbezny termin? ale znalejsi ti asi reknou lip. to jsou jen moje tipy. Editováno: 8. Červenec 2018, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 8. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2018 To co to řekl prodejce. U mě se trefil plus mínus týden. Teď musíš počítat i s celozávodkou, se kterou ale prodejce určitě počítá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 V autosalonu mi řekli že 4-5 měsíců, ale myslím si že to bude dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Tak nakonec výroba poslední týden v srpnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 těšíme se s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Spis jsem zvedavej na ten trivalec všichni mě od toho odrazovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa Shvecik Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Mame trivalec 70kw a jsme snim spokojeni ;-) pouze na rozjezdy si clovek musi trochu zvyknout pridavat vic plynu at zabere turbo - jinac parada. Jak zvuk tak i akcelerace. Meli jsme 8let htp 47kw a je to nebe a dudy ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Protože všichni myslí htp(mpi), mají to tak spojený v hlavě, že to bude na stejné úrovni jako tsi. A v srpnu budeš mít asi jako jeden z prvních facelift to vypadá že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťa Shvecik Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 My objednali Fabii Trumf kolem 15. dubna a auto bylo na prodejne pripraveno jiz 15. cervna. Zvazovali jsme si pockat na facelift, ale chceme uz letos jet v novem aute na dovolenou a navic jsem se chteli vyhnout filtru pevnych castic. Jinac s motorem zatim spokojenost jak jsem psal. Mame ted nalitane 1500km a spotreba na delsi trase po okreskach byla kolem 5.1l/100km, ale do prace kdyz jedu vklidecku podle predpisu a otacky drizim kolem 2000, tak sem zajel pres Ostravu i za 4.1l Vsichni nadavaji na trihrnky, ale po dlouholete zkusenosti s htp, ktery nas nenechal nikdy ve stychu (kde lidi tvrdili ze se to po 100k km rozpadne jsme nalitali vklidu 200k km). Tak jsme s klidem sli do trihrnku TSI 70kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Jojo bude to facelift chtěl jsem rapida ale ten není v nabídce teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 (editace) a prodejce uz mel nove ceniky a katalogy? nebo jsi proste rekl stupen vybavy a neresil priplatkovou vybavu? Ja puvodne taky chtel objednavat, ale prave cekam na ceniky* a konfigurator. Navic jsem v kvetnu chytil klistovku Takze jsem na nemocenske * teda cesky cenik se tu nekde uz objevil. v nemocnici jsem se do nej dival na mobilu, ale pak uz jsem jej doma zpetne nedohledal v mobilu byl jen slovensky:( Editováno: 13. Červenec 2018, autor: lumirnavrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 13. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2018 Už měli novou nabídku. A nic navíc jsem si nedával jen výbavu Style. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 20. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2018 (editace) Prý maj problémy s dodávkou motorů. Mě posunuli objednávku o 2 týdny. Výroba 10. září, za jak dlouho by to mohlo být u prodejce? Editováno: 22. Srpen 2018, autor: h.nosal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronskispeed Vloženo 23. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2018 Zalezi od logistky a trasy. 1-2 tyzdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.nosal Vloženo 7. Září 2018 Sdílet Vloženo 7. Září 2018 Tak 17.9. Jdu vyzvednout. Takže 4.7. Objednávka, 30.8. Výroba, 17.9. Předání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.