Květen 3, 20187 r Zdravím, Nevíte prosím jak dlouho se bude auto převážet k prodejci? ja si koupil auto 12.3 vyroba je naplánovaná na 21 týden tj 21-25.5 doufám, že nebudu muset čekat dalších 14 dní od data výroby, než ho dovezou k prodejci. Děkuji za informaci
Květen 3, 20187 r Sice Rapidka,ale vyrobena 23.4.2018,k dealerovina SK prisla dnes 3.5.2018,bohuzial pocas prepravy poskriabana na prednom narazniku a pravej hmlovke,takze predanie sa natiahne:-(
Květen 3, 20187 r před 49 minutami, akbel napsal: Zdravím, Nevíte prosím jak dlouho se bude auto převážet k prodejci? ja si koupil auto 12.3 vyroba je naplánovaná na 21 týden tj 21-25.5 doufám, že nebudu muset čekat dalších 14 dní od data výroby, než ho dovezou k prodejci. Děkuji za informaci Já jsem objednával stejně jako ty a auto mě vyrobili 23. dubna u dealera bylo za 3 dny a předání bylo v pondělí ale asi záleží na tom odkud jsi
Květen 4, 20187 r U mňa to bolo: 31.1.2018 - objednávka 19.4.2018 - výroba (snáď som to dobre pochopil v tých papieroch) 26.4.2018 - dopravená k dílerovi 3.5.2018 - preberanie (chcel som odísť na značkách, takže preto som bol po auto neskôr, ako bolo možné)
Červenec 8, 20187 r Zajímalo by mě jaké budou dodací lhůty u nových Fabií facelift. Objednával jsem 4.7. 2018 na operativní leasing. Výbava Style bez dodatečné výbavy.
Červenec 8, 20187 r no vzhledem k tomu co se tu psalo. zahajeni vyroby 6.8 jizdy novinaru v tydnu od 13.8 a zahajeni prodeje v tydnu od 20.8. tak driv to asi nebude. No a pak zalezi jak se jim nasbiraji objednavky atd. muj tim ze bude to tech klasickych 9+/-2-4 tydny. co ti rekl prodejce na predbezny termin? ale znalejsi ti asi reknou lip. to jsou jen moje tipy. Upraveno Červenec 8, 20187 r od lumirnavrat
Červenec 8, 20187 r To co to řekl prodejce. U mě se trefil plus mínus týden. Teď musíš počítat i s celozávodkou, se kterou ale prodejce určitě počítá.
Červenec 12, 20187 r Mame trivalec 70kw a jsme snim spokojeni ;-) pouze na rozjezdy si clovek musi trochu zvyknout pridavat vic plynu at zabere turbo - jinac parada. Jak zvuk tak i akcelerace. Meli jsme 8let htp 47kw a je to nebe a dudy ;-)
Červenec 12, 20187 r Protože všichni myslí htp(mpi), mají to tak spojený v hlavě, že to bude na stejné úrovni jako tsi. A v srpnu budeš mít asi jako jeden z prvních facelift to vypadá že?
Červenec 12, 20187 r My objednali Fabii Trumf kolem 15. dubna a auto bylo na prodejne pripraveno jiz 15. cervna. Zvazovali jsme si pockat na facelift, ale chceme uz letos jet v novem aute na dovolenou a navic jsem se chteli vyhnout filtru pevnych castic. Jinac s motorem zatim spokojenost jak jsem psal. Mame ted nalitane 1500km a spotreba na delsi trase po okreskach byla kolem 5.1l/100km, ale do prace kdyz jedu vklidecku podle predpisu a otacky drizim kolem 2000, tak sem zajel pres Ostravu i za 4.1l Vsichni nadavaji na trihrnky, ale po dlouholete zkusenosti s htp, ktery nas nenechal nikdy ve stychu (kde lidi tvrdili ze se to po 100k km rozpadne jsme nalitali vklidu 200k km). Tak jsme s klidem sli do trihrnku TSI 70kw.
Červenec 13, 20187 r a prodejce uz mel nove ceniky a katalogy? nebo jsi proste rekl stupen vybavy a neresil priplatkovou vybavu? Ja puvodne taky chtel objednavat, ale prave cekam na ceniky* a konfigurator. Navic jsem v kvetnu chytil klistovku Takze jsem na nemocenske * teda cesky cenik se tu nekde uz objevil. v nemocnici jsem se do nej dival na mobilu, ale pak uz jsem jej doma zpetne nedohledal v mobilu byl jen slovensky:( Upraveno Červenec 13, 20187 r od lumirnavrat
Srpen 20, 20187 r Prý maj problémy s dodávkou motorů. Mě posunuli objednávku o 2 týdny. Výroba 10. září, za jak dlouho by to mohlo být u prodejce? Upraveno Srpen 22, 20187 r od h.nosal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.