Jump to content

Dodací lhůta

Zagoraz

Recommended Posts

Ahoj,

pojďme si sdílet aktuální dodací lhůt u Fabie.

Objednával jsem v 27. týdnu combi a prodejce mi poté napsal, že uto jde do výroby v 31. týdnu a týden poté bude k převzetí...přijde mi to zvláštní. Příští týden se to rozsekne.

Jak jste na tom ostatní?:)

Dá sa to aj tak, ale príde mi to zvláštne. Ako predajca by som mal radšej dve potenciálne predané autá, než jedno. Teda.. ten, čo si objednal, si počká a auto objednané na sklad sa v salóne aj tak dlho nezohreje.

tu je info co som pisal do ineho vlakna: od predajcu mam info ze terminy sa posuvaju o cca 4 tyzdne . mam objednane od 15.5 (20KW) a tiez som cakal na cca. zaciatok septembra ale vraj to uz neplati celoplosne. ohladne terminov ide moj predajca na stretnutie na vedenie Skoda SK buduci tyzden, takze terminy budu potom upresnene....neviem ako je to v CR

....tiez sme skusali menit konfiguraciu uz objednaneho auta, ale v case zavaznej objednavky sa uz nedalo menit to objednane na sklad. dlho sme vahali..

Jakou máte zkušenost s termínem dodání auta poté, co vám prodejce potvrdí termín výroby aneb jak dlouho trvá "výroba" vozu a jeho následné dodání k prodejci. Dík za info, jsem čekatel ...(FIII Combi)

Ja objednaval v pulce prosince a prvni vyhled byl na unor. To jeste F3C nemeli ani na salone. Pak v unoru bylo posunuto na duben a dostal jsem moznost prekonfigurovat. 16.4. jsem auto prebiral. Asi o tyden driv nez melo byt oficialne vyrobeno...

Tak ja som objednaval 19.3./12. tyzden a predbezny termin bol 29.vyroba a 30.dodanie. Nakoniec sa to posunulo az na 31. vyroba a 32. dodanie. Takze dodanie od objednania a zaplatenia zalohy 20 tyzdnov.

Edited by jackobtn

Ptal jsem se ve škodě.prý nejsou motory tsi,dodací lhuta tak 4měsíce..Pak si kup auto,když ti přijde v prosinci-ztratíš celý modelový rok,za měsíc máš "rok" staré auto...Tetrevarna-kolik ti nabídli slevu?

sleva 55 jen mně zaraží termín 20týdnů to je začátek prosince prodejce říkal max do konce září (na sjetině je 2015) ale pravda že jen říkal objednal jsem celkem 3 vozy (F,O,Y) tak jsem zvedavej bombarduju ho každej tejden nebo ho pošlu do řiti ale mám potvrzeno že socky trvaj déle .............. Edited by tetrevarna