Srpen 11, 201510 r Uz docela davno jsem cetl recenzi a tam taky byli prekvapeni jak pekne a pevne to drzi... Ja je objevil zrovna dnes pri nahlednuti k subwooferu(?) v kufru:)
Srpen 12, 201510 r Tak subac je za tím krytem (myšleno dvířka) a v tom jsou 2 kusy.. Upraveno Srpen 12, 201510 r od M@rty
Srpen 31, 201510 r Ahoj, nevite nahodou, je nejaka sance nekde sehnat S III alu Pegasus 18 Anthracit, ktere jsou dostupne z vyroby jen pro verzi L&K ? Diky.
Září 1, 201510 r Diky za info, bohuzel ty Anthracit (ktere jsou dostupne narozdil od stribrnych jen pro L&K) nikde na bazaru nejsou...muze se k nim dostat jen cerstvy majitel S III L&K nebo (diky za tip) to jde pres nahradni dily SKODA.
Září 4, 20159 r Jsou normálně k dispozici v skoda eshop za 5290 Kč,mě nabídli slevu, takže vyjde na cca 4400 ks
Březen 29, 20169 r nevi nekdo jestli je nebo bude original chromova lista na zadni viko kufru - napr jak ma jako prislusenstvi Octavia 3? diky
Březen 30, 20169 r je, ale z nějakého důvodu ji nemají. Mám ji objednanou již měsíc a pořád mi ze salonu volají, že mám vydžet. Konkrétně ale nic nevědí.
Březen 30, 20169 r tak beru zpět, chybička se vloudila, koukal jsem do objednávky a spletl jsem to s ochrannou lištou nakládací hrany na nárazník. Tu teda také nemají, kdyby někdo potřeboval...:-) Tak s chromovou lištou na víko kufru nepomohu, bohužel.
Duben 19, 20178 r Zdravím, sháním oboustranný koberec do zavazadlového prostoru Superb Combi III, ale pro dvojtou podlahu. V originálních dílech od Škodovky mají pouze pro základní podlahu... neví někdo, kde by se dalo něco kloudného sehnat? Na internetu jsem trochu koukal a všude mají tu ošklivou plastvou neoriginální vanu... díky
Srpen 2, 20187 r Téma je snad jasně dané, pokud má někdo problém s pochopením psaného textu a dodržováním pravidel fora má holt smůlu. Příspěvky mimo téma smazány
Květen 20, 20241 r FYI : Na Škoda eshope sú aktuálne do kocna mesiaca zľavy na niektoré produkty. Asi také zaujímavejšie sú zľavy na vybrané disky vo výške 16 %, čo už môže byť pri 19" sade pre niekoho zaujímavá úspora. Koniec hlásenia.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.