Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Uz docela davno jsem cetl recenzi a tam taky byli prekvapeni jak pekne a pevne to drzi... Ja je objevil zrovna dnes pri nahlednuti k subwooferu(?) v kufru:)

• Autor

To jako, že jsou součástí subwooferu?

Na krytu těch dvířek.. Ve spodní části jsou 2 ks

Tak subac je za tím krytem (myšleno dvířka) a v tom jsou 2 kusy..

Upraveno od M@rty

• 3 týdny později...

Ahoj, nevite nahodou, je nejaka sance nekde sehnat S III alu Pegasus 18 Anthracit, ktere jsou dostupne z vyroby jen pro verzi L&K ?

Diky.

Pegasus jsou 18" viz odkaz

addpar: Mrkni na Bazos nebo Sbazar.

Ja bych mel o ne taky zajem, koupil bych je jako zimaky, ale asi to bude raketa.

Daju sa kupit len ako nahradny diel.

Diky za info, bohuzel ty Anthracit (ktere jsou dostupne narozdil od stribrnych jen pro L&K) nikde na bazaru nejsou...muze se k nim dostat jen cerstvy majitel S III L&K nebo (diky za tip) to jde pres nahradni dily SKODA.

Dnes jsem zjištoval cenu,stojí jako 19 7290 Kč,takže si koupím Casiopee.

jaká že je cena 4ks Casiopea černá leštěná? Díky 

Jsou normálně k dispozici v skoda eshop za 5290 Kč,mě nabídli slevu, takže vyjde na cca 4400 ks

• 6 měsíců později...

nevi nekdo jestli je nebo bude original chromova lista na zadni viko kufru - napr jak ma jako prislusenstvi Octavia 3? diky

je, ale z nějakého důvodu ji nemají. Mám ji objednanou již měsíc a pořád mi ze salonu volají, že mám vydžet. Konkrétně ale nic nevědí.

kolik za ni chteji a mas prosim po ruce objednaci cislo? diky

tak beru zpět, chybička se vloudila, koukal jsem do objednávky a spletl jsem to s ochrannou lištou nakládací hrany na nárazník. Tu teda také nemají, kdyby někdo potřeboval...:-) Tak s chromovou lištou na víko kufru nepomohu, bohužel.

• 1 rok později...

Zdravím, sháním oboustranný koberec do zavazadlového prostoru Superb Combi III, ale pro dvojtou podlahu. V originálních dílech od Škodovky mají pouze pro základní podlahu... neví někdo, kde by se dalo něco kloudného sehnat? Na internetu jsem trochu koukal a všude mají tu ošklivou plastvou neoriginální vanu... díky

• 1 rok později...

Téma je snad jasně dané, pokud má někdo problém s pochopením psaného textu a dodržováním pravidel fora má holt smůlu. Příspěvky mimo téma smazány

• 5 let později...

FYI Na Škoda eshope sú aktuálne do kocna mesiaca zľavy na niektoré produkty. Asi také zaujímavejšie sú zľavy na vybrané disky vo výške 16 %, čo už môže byť pri 19" sade pre niekoho zaujímavá úspora.

Koniec hlásenia. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.